Įkraunama...
Įkraunama...

Kelias link holivudiskos sypsenos!:)

QUOTE(katyte* @ 2009 07 22, 11:14)
ačiū smile.gif na, dbr gaučiau į kaktą nuo vampyres, bet gerai, kad mažytė į tėtį panaši, nes iš manęs grožio kaip iš ožio pieno hihihi.gif

taigi sakei kad nebešnekėsi taip 4u.gif mes tada į savo būrį nepriimsim schmoll.gif biggrin.gif

ačiū už sveikinimus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Achilles @ 2009 07 22, 11:15)
taigi sakei kad nebešnekėsi taip  4u.gif  mes tada į savo būrį nepriimsim  schmoll.gif  biggrin.gif

ačiū už sveikinimus  biggrin.gif

na, yra kaip yra. paskui bus kitaip smile.gif baigiu, prisiekiu pioneer.gif
bėgu tvarkytis ir kavytės gert, nes tuoj draugė atlėks. geros dienelės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Achilles @ 2009 07 22, 11:09)
mergos, pasigirsiu, šiandien mano gimtadienis, laukiu sveikinimų[/color]  clap_1.gif  nail.gif  friends.gif  yahoo.gif

Sveikinu 4u.gif thumbup.gif happybday.gif clap_1.gif birthday.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Achilles @ 2009 07 22, 09:09)
mergos, pasigirsiu, šiandien mano gimtadienis, laukiu sveikinimų  clap_1.gif  nail.gif  friends.gif  yahoo.gif

Na tai Achilles tau DIDZIULIAI sveikinimai ToRtAdIeNiO proga happybday.gif
laimes, paslapties, stebuklu, ramybes, silumos, sypsenu, staigmenu... siandien ir kiekviena diena smile.gif
ir dar daug skanaus torto!!! happybday.gif
drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(katyte* @ 2009 07 22, 11:14)
...nes iš manęs grožio kaip iš ožio pieno hihihi.gif

Na jau, tikrai tu neteisi schmoll.gif esi sipmatiska mergelike, tik geriau apie save galvok thumbup.gif o kai susitvarkysi dantukus, tada jau sau tikrai daug grazesne busi thumbup.gif biggrin.gif nor as kazkuo i tave panasi, irgi kartais negraziai apie save pagalvoju g.gif Bet tikekim, kad viena diena tapsim grazuolem lygiais dantukais thumbup.gif biggrin.gif clap.gif assa.gif
Atsakyti
QUOTE(la_unika @ 2009 07 22, 09:07)
Sveikos mergaites  biggrin.gif  O kaip toms kurioms teko rauti dantukus, kada jums juos isrove? Pries breketu dejima ar jau nesiojant breketukus  mirksiukas.gif  kiek teko pasiskaitineti tai nemazai kam teko rauti pries juos uzdedant, nors man ortodonte sake, kad sitaip negalima ir rauti teks tik gydymo eigoje  g.gif O kaip jums buvo?  mirksiukas.gif  smile.gif

Man reikejo viena dantuka rauti, tai gyd paprase, kad tai padaryciau pries dedant breketus. As tai issiroviau apie menesi pries breketu dejima, bet gyd sake, kad laukti nebutina, galima ir kita diena po rovimo breketus detis.

o pas tave gal gyd pirma nori paziureti kaip dantukai prades judeti, gal toks variantas galimas, kad isvis rauti nereikes?? g.gif

Papildyta:
QUOTE(katyte* @ 2009 07 22, 09:08)
na, va, sukroviau foto smile.gif ačiū už šiltą priėmimą 4u.gif

atrodote labai miela seima, laime akyse taip ir spindi pas jus, dukryte tokia fainuole smile.gif negaliu ir as suprasti, kodel taip blogai apie save atsiliepi unsure.gif
na kai dantukai pagrazes, vienas didelis kompleksas savaime dings thumbup.gif

o anyta tavo manau tikrai neteisi, kad kam cia tau tiesintis, jau vyra turi doh.gif negi tuo gyvenimas ir baigiasi? taigi visos zinom, kad nuo sypsenos aplink pasidaro sviesiau, silciau ir kaip kazkur kazkas yra sakes, sypsena yra pati geriausia dovana ir NIEKO nekainuoja biggrin.gif
pirmyn link breketuku!!
Atsakyti
Labas rytas,iejau galvojau greit paskaitinesiu ir begsiu,bet kaip galiu nepasveikint su gimtadieniu ax.gif Achilies su gimtadieniu 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2009 07 22, 11:30)
o pas tave gal gyd pirma nori paziureti kaip dantukai prades judeti, gal toks variantas galimas, kad isvis rauti nereikes??  g.gif

Na as labai noreciau, kad netektu rauti, bet greiciausiai, kad teks doh.gif man siule arba kazkoki aparata deti metams, kuris apatini zandikauli i prieki pastumtu, arba jau teks rauti du dantukus virsutiniame zandikaulyje g.gif tai vat taip pas mane biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū visoms širdingiausiai bigsmile.gif
Atsakyti
quote=Achilles,2009 07 22, 10:29]
MAN GYDYTOJA IŠKART PATARĖ DĖTIS METALINIUS. NEŽINAU KODĖL, BET JI TOKIA UŽTIKRINTA BUVO. oj biggrin.gif ji pasakė "aš sau tik metalinius dėčiaus". o mano gydytoja laaabai fainutė, ir jauna 4u.gif
aš labai iš tikrųjų nenorėjau metalinių, galvojau kaip čia bus, bet dabar taip prie jų pripratau.. šypsaus dažniau nei be breketų thumbup.gif čia matyt visoms taip yra, kažkas viduje persimaino, kad noris kuo plačiau šypsotis ax.gif
[/quote]
as ir pradejau daug labiau sypsotis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justyte**: 22 liepos 2009 - 11:07
QUOTE(Achilles @ 2009 07 22, 07:29)
MAN GYDYTOJA IŠKART PATARĖ DĖTIS METALINIUS. NEŽINAU KODĖL, BET JI TOKIA UŽTIKRINTA BUVO. oj  biggrin.gif  ji pasakė "aš sau tik metalinius dėčiaus". o mano gydytoja laaabai fainutė, ir jauna  4u.gif
aš labai iš tikrųjų nenorėjau metalinių, galvojau kaip čia bus, bet dabar taip prie jų pripratau.. šypsaus dažniau nei be breketų  thumbup.gif  čia matyt visoms taip yra, kažkas viduje persimaino, kad noris kuo plačiau šypsotis  ax.gif

o as Damon uzsiskiedziau, istikruju pati norejau internete prisiskaicius, o dabar beveik gailiuosi, jei butu paprasti metaliniai, tai jau eiciau i pirma paverzima, o dabar dar visa men laukti... atrodo jokio veiksmo nevyksta doh.gif
na, bet kas padaryta, tas padaryta, gal kai jau dantukai pajudes i ten kur reikia, truputi atsipusiu... ax.gif
Atsakyti
Achilles su gimimo diena!!! happybday.gif
Atsakyti