Įkraunama...
Įkraunama...

Kelias link holivudiskos sypsenos!:)

Rytas liabas visom!!!!!!
Manasis prasidejo ypatingai: isejau su sijoneliu is namu-nelijo...nepaemiau skecio...taigi kai dave lietus, turejau begti kavalka gera be skecio....!!!!!!!! dabar visa slapia....garbanota lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vampyre: 22 liepos 2009 - 07:14
Labas rytas smile.gif mums kaune pasiseke dar nelyja smile.gif
Atsakyti
labas rytas flirt.gif
vampyre dziovinkis kaip nors, o ir vel sirgsi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(maza_maza @ 2009 07 22, 09:01)
labas rytas  flirt.gif
vampyre dziovinkis kaip nors, o ir vel sirgsi  mirksiukas.gif

TAi dziovinuos, o kas belieka doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif gana greitai ir aš prisijungsiu į Jūsų būrį.
Breketuota būsiu rugsėjo pradžioje. Galėčiau ir greičiau, bet norim dukrytę pakrikštyt, tai šiek tiek išlaidų papildomų turime.
Ar priimsite į savo draugišką kompaniją? 4u.gif
Atsakyti
Tai aisku, sveika atvykus smile.gif
Atsakyti
Truputį baisoka, bet troškimas turėti tiesius ir gražius dantis nugalėjo smile.gif tik anyta vis nervina - maždaug, kam man breketai, jei jau turiu vyrą blink.gif tipo, turiu vaikščiot susivėlus, nesidažius ir pan, taip išeina? biggrin.gif o pati madam išsipusčius vaikšto.
Bet aš nekreipiu dėmesio, nes noriu atsikratyt bjauraus komplekso ax.gif
Atsakyti
QUOTE(katyte* @ 2009 07 22, 09:16)
Truputį baisoka, bet troškimas turėti tiesius ir gražius dantis nugalėjo smile.gif tik anyta vis nervina - maždaug, kam man breketai, jei jau turiu vyrą  blink.gif tipo, turiu vaikščiot susivėlus, nesidažius ir pan, taip išeina? biggrin.gif o pati madam išsipusčius vaikšto.
Bet aš nekreipiu dėmesio, nes noriu atsikratyt bjauraus komplekso  ax.gif

OOOO!!! thumbup.gif
Zinamo priimsim!!! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vampyre: 22 liepos 2009 - 08:18
QUOTE(vampyre @ 2009 07 22, 09:17)
OOOO!!! thumbup.gif
Zinamo priimsim!!!  4u.gif

Daugelį iš Jūsų per až jau atakavau klausimais tongue.gif hihihi.gif tai pagaliau radau gydytoją, kuri labai patiko ir sutariau pas ją likti visą gydymą ax.gif ačiū ou_jeaa už patarimus ir kitoms mergytėms už kontaktukus 4u.gif
Atsakyti
Tai aisku, kad reikia buti pasitempus kad ir turi vyra smile.gif pamatysi viskas bus gerai su tais metaliukais ir efektas bus super!!! mano tetis irgi man zyze kam tau cia reikia tu metalu nesamone kazkokia, o dbr pripazysta kad lb gerai istiesins man dantis smile.gif svarbiausia paciai noreti ir tiketi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katyte* @ 2009 07 22, 09:16)
Truputį baisoka, bet troškimas turėti tiesius ir gražius dantis nugalėjo smile.gif tik anyta vis nervina - maždaug, kam man breketai, jei jau turiu vyrą  blink.gif tipo, turiu vaikščiot susivėlus, nesidažius ir pan, taip išeina? biggrin.gif o pati madam išsipusčius vaikšto.
Bet aš nekreipiu dėmesio, nes noriu atsikratyt bjauraus komplekso  ax.gif

Labukas! Kaip smagu, kad mūsų daugėja thumbup.gif O kokius planuosi dėtis? Ar dar nenusprendei?
O anyta įdomi įdomi g.gif Tarsi mes viską darytume tik dėl vyrų? tongue.gif
Man tai darbe sakė "Kam tau reikėjo, tik pinigus švaistai". Nu labas sakau blink.gif Nepatinka man , kai skaičiuoja svetimus pinigus. Aš gal geriau žinau savo bėdas dėl dantukų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Achilles: 22 liepos 2009 - 08:23
QUOTE(vilmosius @ 2009 07 22, 09:20)
Tai aisku, kad reikia buti pasitempus kad ir turi vyra smile.gif pamatysi viskas bus gerai su tais metaliukais ir efektas bus super!!! mano tetis irgi man zyze kam tau cia reikia tu metalu nesamone kazkokia, o dbr pripazysta kad lb gerai istiesins man dantis smile.gif svarbiausia paciai noreti ir tiketi smile.gif

Na, breketukai man grožio nepridės, bet paskui būsiu nors šiek tiek dailesnė sau. Nes šiaip esu didelis kompleksų maišas.. blush2.gif Nesuvokiu, ką MB manyje rado blush2.gif
Jūs žiūriu čia visos susiplepėję, vis paskaitinėjau, tai nusprendžiau ir aš prisijungt, nors dar tik žengiu pirmus žingsniukus - "ragavau" košės, dariausi foto... ir laukiu nesulaukiu rugsėjo thumbup.gif
Achilles, dėsiuos paprastus metaliukus. Norėtųsi, aišku, mažiau matomų, tačiau pažiūrėjau į savo gydytojos dantukus (ji irgi su breketais), tai nėra taip jau baisu. O ir į kainą remiuos.. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katyte*: 22 liepos 2009 - 08:27