Įkraunama...
Įkraunama...

Kelias link holivudiskos sypsenos!:)

ir as jau metuosi smutkes ir leksiu i dekupazo pamoka ukmergeje smile.gif papasakosiu kaip sekesi gal net foto imesiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmosius @ 2009 07 21, 16:47)
ir as jau metuosi smutkes ir leksiu i dekupazo pamoka ukmergeje smile.gif papasakosiu kaip sekesi gal net foto imesiu smile.gif

sėkmės 4u.gif

Labas, Svajaaa biggrin.gif keista į tave taip kreiptis. Pas mus orai irgi ne kokie rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmosius @ 2009 07 21, 15:47)

butu idomu pamatyti smile.gif lauksim foto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2009 07 21, 14:47)
Sveikos kitos,ieinu ir nesuprantu,ziuriu kitas nickas thumbup.gif  orai nekokie pas mus,kaip jums sekasi/atostogaujat?smile.gif

kaip atostogos Svajaaa??? kaip sirdele tavo?
Papildyta:
QUOTE(ajaja @ 2009 07 21, 17:12)
kaip atostogos Svajaaa??? kaip sirdele tavo?

aha, man irgi kazkaip keista, Buozgalviuks gerai prigijes buvo... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(maza_maza @ 2009 07 21, 08:08)
Labas rytas  4u.gif
man siandien irgi kazkodel pradejo priekiniai skaudet  g.gif
Papildyta:

man irgi va kelias dienas priekiniai skaudeti pradejo,tokie jautrus, kad net sukasti negaliu, tai vel gal judeti pradejo,nes jau galvojau kad vietoje stovi g.gif

QUOTE(ajaja @ 2009 07 21, 10:43)
as esu bandzius Original (ruda) ir Total Care (violetini), tai man Original labiau patiko  biggrin.gif 
tas violetinis saldus kazkoks labai pasirode.
na bet cia skonio dalykas... kazin mazesniais kiekiais bandymuku nepardavineja??  unsure.gif

kaip tik as siandien nusipirkau violetini maziuka 95 ml,net svaro nekainavo,tai reiks pabandyti koks jis cia

QUOTE(Baby.. @ 2009 07 21, 13:35)
o tai jus visos perkat tuos skalavimo skyscius tam kad isgydyti kanors..nu taprasme dantenas ar kai nubraizyta buna nuo breketu? nes as tai naudoju tik tada kai kurnors bunu isvaziavusi ir jei nera galimybes issivalyti dantu tai prasiskalauju (na ir kartais seip po maisto nes labai jis skanus pas mane  blush2.gif )
o kaip pasiseke,as irgi noriu kad man apacia uzdetu..  ax.gif
o gal gali dantukus is arciau ideti ?  blush2.gif
kaip nepasiseke  schmoll.gif
o gydytoja nieko nebuvo anksciau ispejusi ?  g.gif

as tai siaip tik praskalauju, nieko negydau,buna issivalius dantis ir dar ka sukramsnoji,tai tada ir praskalauju mirksiukas.gif
o koks pas tave tas skystis,kad toks jau skanus,isduok greitai paslapti mirksiukas.gif ax.gif

sveikos visos,jau siandien kaip miego visa diena noriu tai netas zodis,trukia tiesiog prie zemes,apsiniauke,dusna baisiai,idomu kaip cia bus. Man tai gausis pirmas paverzimas po 2,5 menesio,nes gydytoja tik 08.10 grizta po atostogu, o dar susiderinti kada priims ir bilietus dar pigesnius rasti,tai jau galvos skausmas nerealus,nes nesinori 300 svaru bilietui atiduoti unsure.gif
Atsakyti
Labas visoms,

Kadangi jus jau su patirtim, turiu jums klausimeli smile.gif

Ar nesiojant breketus (juos uzdejus, ar veliau kazka pakeitus, paverzus ir pan.) buna dienu , momentu, kai sunku kalbeti?

Nes mano darbas toks kad reikia kalbeti ir nemazai tiesiogiai su zmonem, o pradejau svarstyti breketu klausima...
Atsakyti
uj kaip laukiu ketvirtadienio tai ne tas zodis 4u.gif biggrin.gif tik gaila tevu kisenes schmoll.gif

ir vel pajusiu ta skausma, kuri jau jauciau senai biggrin.gif gal pries 4men paskutini karta skaudejo kai paverze, net jau neidomu pasidare kai jau dantukai nejuda biggrin.gif

pagaliau susikuriau normalias liniuotes doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justyte**: 21 liepos 2009 - 20:33
QUOTE(dimming @ 2009 07 21, 20:35)
Labas visoms,

Ar nesiojant breketus (juos uzdejus, ar veliau kazka pakeitus, paverzus ir pan.) buna dienu , momentu, kai sunku kalbeti?

Nes mano darbas toks kad reikia kalbeti ir nemazai tiesiogiai su zmonem, o pradejau svarstyti breketu klausima...

Labukas. Na tikrai kalbėti netrukdo biggrin.gif Tik gali nuo dažno kalbėjimo nutrinti žandus, bet bent jau man tai netrina. Čia kaip kam, kiekvienam individualiai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Achilles @ 2009 07 21, 22:32)
Labukas. Na tikrai kalbėti netrukdo  biggrin.gif  Tik gali nuo dažno kalbėjimo nutrinti žandus, bet bent jau man tai netrina. Čia kaip kam, kiekvienam individualiai rolleyes.gif

man ir netryne, tik draske zandus gale ta vielute islindus doh.gif tai nervindavo, bet kai dave vasko tai problemu nebuvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dimming @ 2009 07 21, 20:35)
Labas visoms,

Sveika mirksiukas.gif Man breketai niekad netrugdė kalbėti, nebent pačią pirmą dieną, nes buvo labai keista turėt tiek metalo burnoj biggrin.gif O šiaip manau, kad dėl kalbėjimo problemų neturėtų būti 4u.gif
Atsakyti
zinok man ir keista prie savo nicko priprast g.gif atostogos gerai,tik saulutes maza,o lietaus daug verysad.gif sirdele gerai,pradejau dar vaistus gert,permusimai mazeja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2009 07 21, 22:29)
zinok man ir keista prie savo nicko priprast g.gif atostogos gerai,tik saulutes maza,o lietaus daug verysad.gif sirdele gerai,pradejau dar vaistus gert,permusimai mazeja thumbup.gif

saunu kad gereja smile.gif atostogos i nauda, dings visos ligos thumbup.gif 4u.gif

Labanakt mergaites smile.gif siandien prisivezinom su drauge ir dviem draugais su kabrioletu be stogo, taip super, pirma kart su tokia masina vaziavau blush2.gif 4u.gif biggrin.gif biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti