Baby kur dingus siandien? uzsukai kai prirasei tai prirasei man tavo parasas labai fainas
reikalavimas parašams (spausti ant užrašo) Parašai neatitinkantys šių reikalavimų bus trinami be perspėjimo. Radus pakartotinai netvarkingą parašą, bus duodamas įspėjimas arba draudimas rašyt forume.
tai tu paisdaryk greitasis atsakymas, ir pas mane automatiskai varnele yra uzdeta bet jei cituoti tai reikia deti tuomet atskirai:)
reikalavimas parašams (spausti ant užrašo) Parašai neatitinkantys šių reikalavimų bus trinami be perspėjimo. Radus pakartotinai netvarkingą parašą, bus duodamas įspėjimas arba draudimas rašyt forume.
sveikos nu ir priraset as nuo vakar pas drauge buvau jau pirmadieni pas ortodonte vel, tas spyruokles des mano antrukas jau pajudejo link tiesumo link oralis tai ne koks , lija ,salta