Įkraunama...
Įkraunama...

Kelias link holivudiskos sypsenos!:)

QUOTE(Baby.. @ 2009 07 15, 21:07)
sveikos.aciu uz nauja temaa  4u.gif
tik tas antrukas nevietoj buvo,o taip tai visai dar padorus dantukai buvo  mirksiukas.gif bet dabar isvis idealus
nori gal pasirodyti ?  blush2.gif
Papildyta:

oho,as 4-ta.  thumbup.gif
o cia pagal para6ytu pranesimu skaiciu ??  ax.gif
nuostabus paveiksliukas,tik iejus man pakelia nuotaika  lotuliukas.gif  juk visi verti grazios sypsenos  lotuliukas.gif

todel visi sypsokimes drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Baby.. @ 2009 07 15, 20:07)
nori gal pasirodyti ?  blush2.gif

blush2.gif blush2.gif
tik foto maza, gal ka iziuresit doh.gif
user posted image
Atsakyti
Labai graziai atrodo thumbup.gif Dabar ir as uzsinorejau lotuliukas.gif Dar neseniai buvau galvojus apie liezuvy auskara bet gal metalo uzteks man burnoj lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smilsee @ 2009 07 15, 21:59)
Labai graziai atrodo thumbup.gif  Dabar ir as uzsinorejau lotuliukas.gif  Dar neseniai buvau galvojus apie liezuvy auskara bet gal metalo uzteks man burnoj lotuliukas.gif

Aciu 4u.gif
Turejau liezuvy smile.gif Gadina dantis labai ax.gif metus paturejau ir issiimiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ou_jeaa: 15 liepos 2009 - 22:03
QUOTE(ou_jeaa @ 2009 07 15, 22:07)
blush2.gif  blush2.gif
tik foto maza, gal ka iziuresit  doh.gif
user posted image

Man nepatinka piercingas isvis schmoll.gif bet dzinsiukai wub.gif labai grazus...spalva nereali cool.gif kur pirkai?
Atsakyti
QUOTE(nippe @ 2009 07 15, 22:11)
Man nepatinka piercingas isvis  schmoll.gif  bet dzinsiukai  wub.gif  labai grazus...spalva nereali  cool.gif  kur pirkai?

bridzai cia wub.gif smile.gif is paryziaus parveze thumbup.gif
Atsakyti
Ir man gal atsiųsit fotki duomenis į AŽ ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vergine: 15 liepos 2009 - 22:34
QUOTE(ou_jeaa @ 2009 07 15, 23:03)
Aciu  4u.gif
Turejau liezuvy smile.gif Gadina dantis labai  ax.gif  metus paturejau ir issiimiau  smile.gif

isivaizduojat mano sesuo net 2 auskarus vienu metu liezuvy turejo 14 metu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nippe @ 2009 07 15, 22:39)
isivaizduojat mano sesuo net 2 auskarus vienu metu liezuvy turejo 14 metu  doh.gif

Siais laikais jau nenuostabu cool.gif mano brolis kur tik neturejo... zinot, jaunystei pankas buvo doh.gif skiautere ant galvos,auskarai nosyse, liezuvy, tarpuaky, antaky, lupoj, ausyse tunelej, net speneli doh.gif blink.gif taip, kad jaunyste kvailyste biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ou_jeaa @ 2009 07 15, 22:07)
blush2.gif  blush2.gif
tik foto maza, gal ka iziuresit  doh.gif
user posted image

labai graziai atrodo,, wub.gif
buvau apsiraminus su tuo auskaru,bet vel uzsinorejau wub.gif
Atsakyti
Liabusikas visiem!!!!!!!!!!!! 4u.gif
ir as cia ir as cia ax.gif sian rytas nekoks...vakar speju persalau nuo kondiskiu...sedziu visa apsisnargliavus ir bergzianciu balsu... doh.gif o dar tas lietus....
Papildyta:
QUOTE(Achilles @ 2009 07 15, 18:37)
oj, NE TAIP PERSKAIČIAU TAVO POSTĄ, ou_jeaa. Pas tave geležies spalvos gumytės, dar ir taip būna?  g.gif  blush2.gif  Nu aš tuose reikaluose dar naujokė, nieko nežinau  doh.gif  lotuliukas.gif

P.S. Ačiū už naujus namučius  wub.gif

Praėjusios temos plepės:

vilmosius 85  first.gif
buozgalviuks 77 second.gif
ajaja 51  third.gif
Baby.. 50
ou_jeaa 45
maza_maza 37
vampyre 36
Achilles 30
Lacrymosa 26
nippe 18
Vyshnia 16
Vergine 15
smilsee 13
Naujasis 11
Shin 10
Anira 8
kabesita 8
nepatinka_ziema 7
D&R 6
Dinkute_4 6
la_unika 5
tavolaime 5
dindona 5
Vasaroti 5
daivasta 5
printise 4
Heilou 4
Sandra13 3
CYPSIUS 3
Gitusia 2
Vikttorija 1
justyte** 1

KAip čiotkei padarei!!!!!!!!!! thumbup.gif friends.gif
Papildyta:
QUOTE(Baby.. @ 2009 07 16, 00:18)
labai graziai atrodo,,  wub.gif
buvau apsiraminus su tuo auskaru,bet vel uzsinorejau  wub.gif

Čia į auskariuka ar i pilvuka reik ziuret????? blush2.gif Nes man tai pilvuzas labai mielas ax.gif
Papildyta:
QUOTE(ou_jeaa @ 2009 07 15, 23:57)
Siais laikais jau nenuostabu  cool.gif mano brolis kur tik neturejo... zinot, jaunystei pankas buvo  doh.gif skiautere ant galvos,auskarai nosyse, liezuvy, tarpuaky, antaky, lupoj, ausyse tunelej, net speneli  doh.gif  blink.gif  taip, kad jaunyste kvailyste biggrin.gif

jetau 2 auskarai liezuvyje???? doh.gif dar breketu tik truksta ir butu terminatore lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Achilles @ 2009 07 15, 18:37)
oj, NE TAIP PERSKAIČIAU TAVO POSTĄ, ou_jeaa. Pas tave geležies spalvos gumytės, dar ir taip būna?  g.gif  blush2.gif  Nu aš tuose reikaluose dar naujokė, nieko nežinau  doh.gif  lotuliukas.gif

P.S. Ačiū už naujus namučius  wub.gif

Praėjusios temos plepės:

vilmosius 85  first.gif
buozgalviuks 77 second.gif
ajaja 51  third.gif
Baby.. 50
ou_jeaa 45
maza_maza 37
vampyre 36
Achilles 30
Lacrymosa 26
nippe 18
Vyshnia 16
Vergine 15
smilsee 13
Naujasis 11
Shin 10
Anira 8
kabesita 8
nepatinka_ziema 7
D&R 6
Dinkute_4 6
la_unika 5
tavolaime 5
dindona 5
Vasaroti 5
daivasta 5
printise 4
Heilou 4
Sandra13 3
CYPSIUS 3
Gitusia 2
Vikttorija 1
justyte** 1

ooo as pirma vieta uzemiau thumbup.gif Labas rytas mergaites:) gryzau vakar is ukmrges visa pavargus tai tik dantukus issivaliau ir i lova smile.gif o naktis kokia buvo doh.gif dar tiek griaustiniu negirdejusi doh.gif kaip kituose miestuose?
Atsakyti