as tai normaliai, liemenele atrodo kaip su pjuklu pjautu per pecius

QUOTE(vilmosius @ 2009 07 20, 10:28)
Labas rytukas

as tai namie deginausi pas tevus tai sugebejau be dryziu pasideginti

QUOTE(vampyre @ 2009 07 20, 07:57)
Ka skaitai??? darbe skaitai????! nieko sau
kas per svajoniu darbas????
as skaitau Luisos Hay knygutes siuo metu (Moters galia ir TAvyje gludinti stiprybe) labai patinka man tokio tipo knygutes
apie pozityvu mastyma, apie meile sau kitiem, savigarba ir pan... 
http://www.patogupir...n=9986-855-18-7
http://www.patogupir...n=9986-855-31-4
va

http://www.patogupir...n=9986-855-18-7
http://www.patogupir...n=9986-855-31-4
va

aha, man irgi patinka tokios knygos kurios parodo kaip paziureti i gyvenima is kitokios puses, kaip buti pozityviai, sitos Luise Hay dar neskaiciau, reikes paieskoti

o man paskutine labai patikusi buvo Anthony Robbinso- Neribota galia... ir dar patiko pries pora metu perskaitytas "Secret". aisku ten truputi kvepia komercija, bet vistik sukele daug pozityviu minciu

Papildyta:
QUOTE(vampyre @ 2009 07 20, 06:02)
As irgi naudoju tokio tipo sepetelius melynos spalvos,,,, bet man kolkas pralenda tik per viena tarpeli, per kitus niekaip

as tu sepeteliu irgi nusipirkau visokio storio, bet jei tik panaudoju vis kraujas pasirodo, arba dantenos mano per silpnos, arba naudoti normaliai nemoku...

Secret man labai girdeta

QUOTE(justyte** @ 2009 07 19, 20:08)
ryt einu jau i paverzima, siaip kazkaip nekantrauju, jau laukiu, ka pasakys, nes mano dantukai kaip ir jau nebejuda.. tai norisi kazkokio veiksmo. nes kai paverze net nebeskauda.. tai atrodo viskas veltui

nagi Justyte**po paverzimo stebek dantuku judejimo trajektorijas ir rasyk mums ispudzius

as to savo paverzimo taiiiip laukiu, bet su damon tik kas 2 menesius... jei butu paprasti, turbut butu paverzimas sia savaite, o dabar dar menesi laukti...
atrodo buciau zinojus, kad taip labai nekantrausiu, buciau paprastus breketus dejusis

Papildyta:
QUOTE(vilmosius @ 2009 07 20, 08:53)
turbut uzmatei kur knygynuose, as buvau Lt vasario menesi, man atrodo ji tada tik pasirodzius knygynuose buvo, tokia rudu virseliu su tokiu raudonu antspaudu pavaizduotu. ten sava teorija ir filosofija apie tai, kaip mes patys galim itakoti savo gyvenimus, priduoda vilties ir tikejimo ir pozityvumo

Papildyta:
QUOTE(Baby.. @ 2009 07 19, 21:21)
as ieskojau to specialaus breketams siulo,bet neradau niekur ..teko paprasta pirkti,bet jis man nelabai patinka..

as kaip suprantu tai dental tape turetu buti kaip ir tokia plonyte, bet platoka juostele tarpdanciams valyti, o dental floss, tai siulas...
bet as galvoju jeigu tie galai siulo nebutu sukietinti pas mane, tai neisivaizduoju kaip prakisineciau po vielute i kiekviena tarpdanti, nes ir su sukietintu galu man uzima apie 10min... (

man jau kita savaite vers, bet kazkaip atrodo kad greiciau juda tas kruminis dantukas nei gyd sake

QUOTE(Cefeidė @ 2009 07 19, 14:43)
Sveikos.
Truputį teko pasikeisti nicka..
Buvau Kašariukė anksčiau.
Tai va, buvom praėjusią savaitę pas ortodontę, tai mano apatinius du dantukus jau prie bendro lanko prisege. Sakė labai viskas gerai eina. Gerai kad čia pasiskaičiau, paprašiau kad uždėtų ant apačios sidabrines gumas, tikrai daug eriau atrodo
Pas mane apačioj buvo du dantys labai ne vietoj, tai prieš kelias savaites teko netikėtai apsilankyti tai man paveržė truputi, po to paveržimo vienas dantukas per naktį atsistojo į savo vietą, o va per paskutini vizitą prisege abu prie bendro lanko ir kitas išsikišęs, per pora valandų atsistojo į vietą
Pakeitė virštuinį lanką ir apačioj tik gumas pakeitė o sumokėjau 150+70.. kažkaips pasirodė labai daug
O broliui turėjo jau elastikus duoti, bet kažko pas jį visai nejuda tie dantukai, nelabai ortodontė patenkinta buvo
Truputį teko pasikeisti nicka..
Buvau Kašariukė anksčiau.
Tai va, buvom praėjusią savaitę pas ortodontę, tai mano apatinius du dantukus jau prie bendro lanko prisege. Sakė labai viskas gerai eina. Gerai kad čia pasiskaičiau, paprašiau kad uždėtų ant apačios sidabrines gumas, tikrai daug eriau atrodo

Pas mane apačioj buvo du dantys labai ne vietoj, tai prieš kelias savaites teko netikėtai apsilankyti tai man paveržė truputi, po to paveržimo vienas dantukas per naktį atsistojo į savo vietą, o va per paskutini vizitą prisege abu prie bendro lanko ir kitas išsikišęs, per pora valandų atsistojo į vietą

Pakeitė virštuinį lanką ir apačioj tik gumas pakeitė o sumokėjau 150+70.. kažkaips pasirodė labai daug

O broliui turėjo jau elastikus duoti, bet kažko pas jį visai nejuda tie dantukai, nelabai ortodontė patenkinta buvo

sveika sugrizus

kaip smagu, kad taip gerai dantukai juda

jei nebuvai dejus savo dantuku nuotraukeliu, gal nori pasirodyti mums??
sveika sugryzus

QUOTE(ajaja @ 2009 07 20, 10:50)
aha, man irgi patinka tokios knygos kurios parodo kaip paziureti i gyvenima is kitokios puses, kaip buti pozityviai, sitos Luise Hay dar neskaiciau, reikes paieskoti
as apie sita autore truputi skaicius buvau, kad jos pacios vaikyste ir ankstyva jaunyste labai tragiska buvo, o po to tapo ji pasauline pozityvaus gyvenimo budo autore...
o man paskutine labai patikusi buvo Anthony Robbinso- Neribota galia... ir dar patiko pries pora metu perskaitytas "Secret". aisku ten truputi kvepia komercija, bet vistik sukele daug pozityviu minciu
Papildyta:
as tu sepeteliu irgi nusipirkau visokio storio, bet jei tik panaudoju vis kraujas pasirodo, arba dantenos mano per silpnos, arba naudoti normaliai nemoku...

Papildyta:

Gal persistengi?? as matau kad nelenda man niekaip tas sepetusikas tai ir nekisu per prievarta, nes viena kart kai ikisau tai ciut istraukiau

Ir gal pasta reiketu pakeisti, jeigu matai kad kraujuoja???

QUOTE(Achilles @ 2009 07 19, 21:31)
kaip sekasi ta gumyte skalbti???
na man irgi dantenos buna pajautreja, bet cia nuo sepeteliu kietumo manau buna, nes as turiu keliu minkstumu juos