QUOTE(ajaja @ 2009 07 17, 23:11)
aha, man irgi "techniniu ziniu" neuztenka, kad liniuote isideti. bandziau ir vienaip ir kitaip, galu gale lyg kazkas gavosi, bet ismete zinute, kad per daug vietos uzima... nieko nesuprantu 
Papildyta:
nagi sveik mergina kas gi serga vidury vasaros. reikia daug arbatu su citrina, medaus ir.......... CESNAKO gi naturalus antibiotikas, jei kramtyti nemegsti nusilupk skiltele, susipjaustyk peiliu ir ryk su vandeniu kaip tabletes, imunitetui
nors Vampyrem nzn 

Papildyta:
nagi sveik mergina kas gi serga vidury vasaros. reikia daug arbatu su citrina, medaus ir.......... CESNAKO gi naturalus antibiotikas, jei kramtyti nemegsti nusilupk skiltele, susipjaustyk peiliu ir ryk su vandeniu kaip tabletes, imunitetui

KO jau tik neturejau as i toj nosy ir burnoj...ir ta turejau ir ana

Kol jus deginotes as gulejau lovytej sutau nes dar ir temperatura sugebejo isiranglioti i mane

O tu nenaudoji tarpdancio sepetelio ? as be jo negaliu gyvent siulo nenaudoju, man kazkaip nepatogu, o su tuo sepeteliu super yra ju visokio storumo, man ortodonte patare naudoti zalius , uzkisi uz tos vielos pabruzini ir vsio
mano kaip tik toks pat zalias
sepeteliai
As irgi naudoju tokio tipo sepetelius melynos spalvos,,,, bet man kolkas pralenda tik per viena tarpeli, per kitus niekaip