Įkraunama...
Įkraunama...

Kelias link holivudiskos sypsenos!:)

QUOTE(ajaja @ 2009 07 17, 23:11)
aha, man irgi "techniniu ziniu" neuztenka, kad liniuote isideti. bandziau ir vienaip ir kitaip, galu gale lyg kazkas gavosi, bet ismete zinute, kad per daug vietos uzima... nieko nesuprantu  doh.gif
Papildyta:
nagi sveik mergina kas gi serga vidury vasaros. reikia daug arbatu su citrina, medaus ir.......... CESNAKO  gi naturalus antibiotikas, jei kramtyti nemegsti nusilupk skiltele, susipjaustyk peiliu ir ryk su vandeniu kaip tabletes, imunitetui  thumbup.gif  nors Vampyrem nzn  lotuliukas.gif

KO jau tik neturejau as i toj nosy ir burnoj...ir ta turejau ir ana lotuliukas.gif
Kol jus deginotes as gulejau lovytej sutau nes dar ir temperatura sugebejo isiranglioti i mane doh.gif trauma..... doh.gif lotuliukas.gif taigi mano savaitgalis kaip niekad turiningas thumbup.gif

O tu nenaudoji tarpdancio sepetelio ? as be jo negaliu gyvent siulo nenaudoju, man kazkaip nepatogu, o su tuo sepeteliu super yra ju visokio storumo, man ortodonte patare naudoti zalius , uzkisi uz tos vielos pabruzini ir vsio
mano kaip tik toks pat zalias
sepeteliai

As irgi naudoju tokio tipo sepetelius melynos spalvos,,,, bet man kolkas pralenda tik per viena tarpeli, per kitus niekaip schmoll.gif labai jau jie pas mane susigrude unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vampyre: 20 liepos 2009 - 07:28
labas rytas po ilgojo savaitgalio?? visos istveret ta karsti ir lietu??smile.gif as pas tevus buvau zemaitijoj tai nerealiai nakti lijo is sestadienio i sekmadieni smile.gif bet ir kaune vakar gerokai palijo
Atsakyti
QUOTE(vilmosius @ 2009 07 20, 08:28)
labas rytas po ilgojo savaitgalio?? visos istveret ta karsti ir lietu??smile.gif as pas tevus buvau zemaitijoj tai nerealiai nakti lijo is sestadienio i sekmadieni smile.gif bet ir kaune vakar gerokai palijo

Liabu!
Niu as tai sunkiai istveriau,,,,bet gyva... smile.gif man nereikejo net nosio kist lauk ir taip buvau slapia lotuliukas.gif o VLN tai buvo pora kart lietaus ir zaibu...vakar vakare palijo gerokai thumbup.gif
Atsakyti
tai liuks kad isgyvenai biggrin.gif vakar irgi gryzau i namus po savaitgalio gastroliu tai kai 5aukstas is 5 namie net ko kvepuoti nebuvo.. tai tris kartus pries miega maudziausi duse biggrin.gif vakare ir pas mus lijo tai tokia gaiva padvelke smile.gif dirbi vampyre? as vos galiu susikaupti darbui taip miegucio noriu.. nors man jau nuo penktadienio atostogos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmosius @ 2009 07 20, 09:21)
tai liuks kad isgyvenai  biggrin.gif vakar  irgi gryzau i namus po savaitgalio gastroliu tai kai 5aukstas is 5 namie net ko kvepuoti nebuvo.. tai tris kartus pries miega maudziausi duse biggrin.gif vakare ir pas mus lijo tai tokia gaiva padvelke smile.gif dirbi vampyre? as vos galiu susikaupti darbui taip miegucio noriu.. nors man jau nuo penktadienio atostogos smile.gif

Mes likimo drauges!!!!!!!!as irgi 5/5 doh.gif karsta.gif ...apie ka ir kalbu, kad visa slapia, o dar arbatos visokios.... lotuliukas.gif perskaiciau 2 knygas per ta laika, nagus 15 kart perdaziau nail.gif zodziu lietus man suteike tik dziaugsmo thumbup.gif
Joa, o sian darbe jau nuo ankstyvo ryto.... doh.gif smagu kelt rageli bergzianciu balsu ( visi kai sutare galvoja,kad prageriau aisku) lotuliukas.gif jegu nerasta...rankos nekyla... schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vampyre: 20 liepos 2009 - 08:45
as tik vandeniu saltu gyva buvau smile.gif as dbr turiu laisvo laiko darbe tai skaitau turiu iki penktadienio perskaityt smile.gif as tai vkr kaip visada i darba prancuzisku is antro karto nusilakavau ir i lova smile.gif o beje kokias knygas perskaitei?
Atsakyti
QUOTE(vilmosius @ 2009 07 20, 09:48)
as tik vandeniu saltu gyva buvau smile.gif as dbr turiu laisvo laiko darbe tai skaitau turiu iki penktadienio perskaityt smile.gif as tai vkr kaip visada i darba prancuzisku is antro karto nusilakavau ir i lova smile.gif o beje kokias knygas perskaitei?

Ka skaitai??? darbe skaitai????! nieko sau smile.gif kas per svajoniu darbas???? bigsmile.gif as skaitau Luisos Hay knygutes siuo metu (Moters galia ir TAvyje gludinti stiprybe) labai patinka man tokio tipo knygutes ax.gif apie pozityvu mastyma, apie meile sau kitiem, savigarba ir pan... ax.gif
http://www.patogupir...n=9986-855-18-7
http://www.patogupir...n=9986-855-31-4
va ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vampyre: 20 liepos 2009 - 09:00
niu jo trupuciuka turiu laisvo laiko tai paskaitau:) Alchemika skaitau is darbo bibliotekos paemiau tai turiu iveikti per savaite:) as kazkaip neturiu laiko namie dar kai vasara, bet irgi tokios knygos patinka labai, bet paskutiniu metu labai susidomejusi anglu kalba skaityt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmosius @ 2009 07 20, 10:13)
niu jo trupuciuka turiu laisvo laiko tai paskaitau:) Alchemika skaitau is darbo bibliotekos paemiau tai turiu iveikti per savaite:) as kazkaip neturiu laiko namie dar kai vasara, bet irgi tokios knygos patinka labai, bet paskutiniu metu labai susidomejusi anglu kalba skaityt smile.gif

thumbup.gif
Atsakyti
smile.gif o kur kitos idomu dingusios?? ar jau atostogauja ar dirba nuo ankstyvo ryto??smile.gif
Atsakyti
labas rytas, dirbam dirbam nusvilusiais petukais ir zandukais blush-anim-cl.gif
Atsakyti
ooo jau atsirado smile.gif as ir pasvilus bet ne tiek daug smile.gif
Atsakyti