Įkraunama...
Įkraunama...

Kelias link holivudiskos sypsenos!:)

QUOTE(ou_jeaa @ 2009 07 18, 12:43)
mat kaip  g.gif  man ant 7 ir ant 5to dantuko pagal ideja turi det, kad temptu 7ta i 6to dantuko vieta ir izemintu kaip supratau  g.gif

o pagal paskirti kam jos konkreciai dedamos ?  smile.gif

Ka tik grizom is misko, ir prie ezero pasibuvome ax.gif Kazkas jau cia parase, kas tos spirokles dedamos dantims stumti smile.gif
Atsakyti
Nustebo kaip drauge lotuliukas.gif Sako tu ka su kabem blink.gif blink.gif Kaip man kairej pusej 2 danti skauda kai pajudinu unsure.gif Ir atrodo kad jis i vidu biski ilindo g.gif
Atsakyti
Man dantukai po paveržimo irgi skauda. Vieną dieną vienoj pusėj, kitą dieną jau kitoj. Ir suprask jei mandras kaip čia tas procesas vyksta g.gif Kol kas po paveržimo dar nematau jokių pokyčių unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ou_jeaa @ 2009 07 17, 21:46)
Nu visai jau, vasara susirgt  verysad.gif  sveik  4u.gif
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

VGTU Transporto inzinerija  bigsmile.gif  doh.gif  lotuliukas.gif
Vistiek zadu kraustytis i vilniu, tai kitiem metam kaip tik  cool.gif

vau, cia visai is kitos operos negu medicina smile.gif ale ten butum turbut pagerbta tarp berniuku, manau nedaug merginu toki dalyka studijuoja... o kokia tada specialybe turetum kai 'uzaugtum' ??

Papildyta:
QUOTE(ou_jeaa @ 2009 07 18, 10:09)
O tu nenaudoji tarpdancio sepetelio ? as be jo negaliu gyvent biggrin.gif siulo nenaudoju, man kazkaip nepatogu, o su tuo sepeteliu super  thumbup.gif  yra ju visokio storumo, man ortodonte patare naudoti zalius , uzkisi uz tos vielos pabruzini ir vsio  thumbup.gif
mano kaip tik toks pat zalias  biggrin.gif

matyt visi atranda dantu valymo budus, kurie jiem labiausiai tinka, va as kaip tik be to siulo gyventi negaliu, jei kuri vakara jo nepanaudoju jauciuosi pilnai dantu neissivalius doh.gif
siaip yra specialiai breketininkams siulu su kietais galais, kad pro breketus galima butu lengvai prakisti, vienas is ju Oral-B, man labai patinka thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(smilsee @ 2009 07 18, 20:01)
  Kaip man kairej pusej 2 danti skauda kai pajudinu unsure.gif  Ir atrodo kad jis i vidu biski ilindo g.gif

gerai, kad skauda, vadinas technologija veikia smile.gif man lyg priekiniai tokie jautroki apatiniai, o kol kas daugiau nieko... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Vergine @ 2009 07 17, 22:31)
Sveikos 4u.gif Mano voriukas jau darbą atliko, žandikaulį praplėtė, tai daugiau nebesuksiu, bet jis dar mėnesiui paliekamas pas mane burnoj. Šiandien mane nudžiugino, rugpjūčio 25 dieną dės breketus ant viršutinio žandikaulio bigsmile.gif Tai žodžiu nuiminės mano tą voriuką, bet paliks žiedukus ant dantų, nes dar kažkokius žiedus ar lanką kažkokį man dės, bet kitokius, nei tas voriukas... na ir lipdys breketus. Taip jau laukiu bigsmile.gif

Sveikinu Vergine, ateis ta rugpjucio 25 diena ir labai greitai, nei nepastebesi, kaip gerai, kad viskas taip greitai progresuoja, voriuko darbas atliktas... man toks vaizdas kad labai turetu skaudeti kai tas zandikaulis pleciasi ypac jei turejai sukti ta aparaciuka kiekviena vakara... ??
Atsakyti
QUOTE(ou_jeaa @ 2009 07 18, 12:09)
O tu nenaudoji tarpdancio sepetelio ? as be jo negaliu gyvent biggrin.gif siulo nenaudoju, man kazkaip nepatogu, o su tuo sepeteliu super  thumbup.gif  yra ju visokio storumo, man ortodonte patare naudoti zalius , uzkisi uz tos vielos pabruzini ir vsio  thumbup.gif
mano kaip tik toks pat zalias  biggrin.gif

kiekviena atranda savo buda, siaip as nenaudojau siulo, nes dantys taip susigrude, kad jis netelpa, o tarpdanciu sepeteli ortodonte man patare naudoti raudonus 0,5 mm, bet su juo as valau tik breketuku krastus, tarp dantu jis man netelpa doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dinkute_4: 18 liepos 2009 - 23:25
QUOTE(Vyshnia @ 2009 07 18, 00:17)
na kai viska susirasai ir data susivedi,tada nukopini vidurini berods koda ir eini i savo valdymo skyda,po to redaguoti parasa ir i langa padarai paste,tada atnaujinti ir viskas turi gautis.o kai po to rasai zinute reikia uzdeti varnyte "rodyti parasa" o del ko viso tekstonerodo tai nezinau, gal ten romana prirasyt nori  lotuliukas.gif

Aciu uz nuoroda uzdeti varnele kur reikia, liniuote atsirado valio 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(ajaja @ 2009 07 18, 22:55)
vau, cia visai is kitos operos negu medicina smile.gif ale ten butum turbut pagerbta tarp berniuku, manau nedaug merginu toki dalyka studijuoja... o kokia tada specialybe turetum kai 'uzaugtum' ??

Man rods treciam ar ketvirtam kurse reikia pasirinkti specialybe ar su traukiniais,lektuvais ar automobiliais rinktis dirbt, as manau rinkciaus auto smile.gif
oi cia placiau thumbup.gif

nu as ir naktineju, tika draugai parveze namo doh.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinkute_4 @ 2009 07 18, 23:40)
Aciu uz nuoroda uzdeti varnele kur reikia, liniuote atsirado  valio  4u.gif  4u.gif  4u.gif

prasom mirksiukas.gif

as irgi katik is drauges grizau, o aplinkui muzika tik groja, visi linksminasi, o as si savaitgali kazkaip ramiai,bet atsigriebsiu kita savaitgaliuka,nes draugytes gimsiukas bus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Laba ryta smile.gif

QUOTE(Vyshnia @ 2009 07 19, 00:58)
as irgi katik is drauges grizau, o aplinkui muzika tik groja, visi linksminasi, o as si savaitgali kazkaip ramiai,bet atsigriebsiu kita savaitgaliuka,nes draugytes gimsiukas bus thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Man sis savaitgalis ir ramus ,tiksliau mano visi savaigaliai buna ramus isskyrus koks gimtadienis ar giminiu baliukai drinks_cheers.gif
einu rengtis , leksiu pas drauge bigsmile.gif

Geros dienos, merginos cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ou_jeaa: 19 liepos 2009 - 10:01
Labas rytas smile.gif

ech kai nemegstu zaibu as :/ smagu kad bent nustojo smile.gif
ziurau tyla cia siandien smile.gif
Atsakyti
Vyshnia, aš biški ne į temą, bet tavo berniukas gryna tavo kopija bigsmile.gif o kodėl paspaudus nuorodą "viliukas čia" nieko neatidaro?
Atsakyti
As tai dar tik laukiu pirmo paverzimo biggrin.gif Kazkda as irgi norejau i transporto inzinerija bet kad as fizikos ne bum bum doh.gif Ir dar vilniuj,o ten tikrai nenoriu studijuot ax.gif
Atsakyti