QUOTE(ou_jeaa @ 2009 07 17, 21:46)
vau, cia visai is kitos operos negu medicina

ale ten butum turbut pagerbta tarp berniuku, manau nedaug merginu toki dalyka studijuoja... o kokia tada specialybe turetum kai 'uzaugtum' ??
Papildyta:
QUOTE(ou_jeaa @ 2009 07 18, 10:09)
O tu nenaudoji tarpdancio sepetelio ? as be jo negaliu gyvent

siulo nenaudoju, man kazkaip nepatogu, o su tuo sepeteliu super

yra ju visokio storumo, man ortodonte patare naudoti zalius , uzkisi uz tos vielos pabruzini ir vsio
mano kaip tik toks pat zalias
matyt visi atranda dantu valymo budus, kurie jiem labiausiai tinka, va as kaip tik be to siulo gyventi negaliu, jei kuri vakara jo nepanaudoju jauciuosi pilnai dantu neissivalius
siaip yra specialiai breketininkams siulu su kietais galais, kad pro breketus galima butu lengvai prakisti, vienas is ju Oral-B, man labai patinka
Papildyta:
QUOTE(smilsee @ 2009 07 18, 20:01)
Kaip man kairej pusej 2 danti skauda kai pajudinu

Ir atrodo kad jis i vidu biski ilindo
gerai, kad skauda, vadinas technologija veikia

man lyg priekiniai tokie jautroki apatiniai, o kol kas daugiau nieko...
Papildyta:
QUOTE(Vergine @ 2009 07 17, 22:31)
Sveikos

Mano voriukas jau darbą atliko, žandikaulį praplėtė, tai daugiau nebesuksiu, bet jis dar mėnesiui paliekamas pas mane burnoj. Šiandien mane nudžiugino, rugpjūčio 25 dieną dės breketus ant viršutinio žandikaulio

Tai žodžiu nuiminės mano tą voriuką, bet paliks žiedukus ant dantų, nes dar kažkokius žiedus ar lanką kažkokį man dės, bet kitokius, nei tas voriukas... na ir lipdys breketus. Taip jau laukiu
Sveikinu Vergine, ateis ta rugpjucio 25 diena ir labai greitai, nei nepastebesi, kaip gerai, kad viskas taip greitai progresuoja, voriuko darbas atliktas... man toks vaizdas kad labai turetu skaudeti kai tas zandikaulis pleciasi ypac jei turejai sukti ta aparaciuka kiekviena vakara... ??