Įkraunama...
Įkraunama...

Kelias link holivudiskos sypsenos!:)

QUOTE(ou_jeaa @ 2009 07 18, 12:01)
as ne  verysad.gif  neturiu as su kuo kur nors lekti  schmoll.gif  dantukai gerai, siandien lyg nieko neskauda , bet buna uzeina tai viena puse skauda ,tai kita  ax.gif  aha, paziurejau tika  thumbup.gif  tik labai mazos nuotraukytes, bet dantukai tiesus tiesus  thumbup.gif  thumbup.gif 
o tau nereikejo nesiot kokiu spiruokliu pritvirtintu prie breketu ?  g.gif  nes man turi 27d det jas , tai biski baisu  blush2.gif  doh.gif  biggrin.gif

Nesiojau ir spiruokles ir daug ivairiu gumyciu, daug visko per daugiau nei 3 metus smile.gif O kiek tu jau nesioji?
Atsakyti
QUOTE(daivasta @ 2009 07 18, 09:12)
tai labai man nepatogu su ta vielute,o ypac kai reik valytis po ja dantis,niekaip neprakisu siulo,per minkstas jis.tai dabar reiks ieskot kokio kieto ,kad pralystu.

O tu nenaudoji tarpdancio sepetelio ? as be jo negaliu gyvent biggrin.gif siulo nenaudoju, man kazkaip nepatogu, o su tuo sepeteliu super thumbup.gif yra ju visokio storumo, man ortodonte patare naudoti zalius , uzkisi uz tos vielos pabruzini ir vsio thumbup.gif

mano kaip tik toks pat zalias biggrin.gif
sepeteliai
Papildyta:
QUOTE(Anira @ 2009 07 18, 11:06)
Nesiojau ir spiruokles ir daug ivairiu gumyciu, daug visko per daugiau nei 3 metus  smile.gif O kiek tu jau nesioji?

o kaip jos atrodo? neskauda kai jas tvirtina ? g.gif nes as nete kazkada ziurejau ir mazytes spiruoklytes kazkaip prie dantenu tvirtina ,ar ne ? doh.gif ar antra eile prie breketu ? g.gif

Man jau 5 menuo eina kaip virsui su breketais, o apacioj tik du smile.gif
Atsakyti
Vergine, aš irgi rugpjūčio 25 pas savo ortodontę vizitui užrašyta. Greičiausiai trauks dantį unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ou_jeaa @ 2009 07 18, 12:09)
O tu nenaudoji tarpdancio sepetelio ? as be jo negaliu gyvent biggrin.gif siulo nenaudoju, man kazkaip nepatogu, o su tuo sepeteliu super  thumbup.gif  yra ju visokio storumo, man ortodonte patare naudoti zalius , uzkisi uz tos vielos pabruzini ir vsio  thumbup.gif
mano kaip tik toks pat zalias  biggrin.gif
sepeteliai
Papildyta:

o kaip jos atrodo? neskauda kai jas tvirtina ?  g.gif  nes as nete kazkada ziurejau ir mazytes spiruoklytes kazkaip prie dantenu tvirtina ,ar ne ? doh.gif  ar antra eile prie breketu ?  g.gif
Man jau 5 menuo eina kaip virsui su breketais, o apacioj tik du smile.gif

As irgi zalius sepetelius naudojau ir melinus, dar vieno danties sepeteli. O del spiruokles, tai man ja tvitino ant to vielos kur per visus breketus eina, tai ta spiruokle pas mane buvo kazkur tarp 4 ir 5 dantuku
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anira: 18 liepos 2009 - 11:36
QUOTE(Anira @ 2009 07 18, 11:33)
As irgi zalius sepetelius naudojau ir melinus, dar vieno danties sepeteli. O del spiruokles, tai man ja tvitino ant to vielos kur per visus breketus eina, tai ta spiruokle pas mane buvo kazkur tarp 4 ir 5 dantuku

mat kaip g.gif man ant 7 ir ant 5to dantuko pagal ideja turi det, kad temptu 7ta i 6to dantuko vieta ir izemintu kaip supratau g.gif

o pagal paskirti kam jos konkreciai dedamos ? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ou_jeaa: 18 liepos 2009 - 11:45
Kaip tylu, jauciu viena prie kompo ir tunau visa diena biggrin.gif
Is neturejimo ka veikt susikuriau liniuote lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
As irgi visa diena prie pc sedziu lotuliukas.gif Bet jau greit eisiu su seniai matyta drauge susitikt smile.gif Pirma kart pamatys mane su breketais o dar zaliom gumelem,idomu kokia rekcija bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ou_jeaa @ 2009 07 18, 12:43)
mat kaip  g.gif  man ant 7 ir ant 5to dantuko pagal ideja turi det, kad temptu 7ta i 6to dantuko vieta ir izemintu kaip supratau  g.gif

o pagal paskirti kam jos konkreciai dedamos ?  smile.gif

tu kalbi apie tokią spyruoklę, kur pas mane ant vielos? rolleyes.gif jei taip, tai ji padeda stumti dantis rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos paneles ,jeigu cia kasnors yra lotuliukas.gif

QUOTE(Vyshnia @ 2009 07 18, 00:17)
na kai viska susirasai ir data susivedi,tada nukopini vidurini berods koda ir eini i savo valdymo skyda,po to redaguoti parasa ir i langa padarai paste,tada atnaujinti ir viskas turi gautis.o kai po to rasai zinute reikia uzdeti varnyte "rodyti parasa" o del ko viso tekstonerodo tai nezinau, gal ten romana prirasyt nori  lotuliukas.gif

nu vat kad ne romanus lotuliukas.gif tik 2 zodziai pas mane ,ir tu nesutalpina. g.gif

QUOTE(daivasta @ 2009 07 18, 10:12)
Na taip ilgai.Tai galiu pasigirti, kad vakar man jau nueme breketus,bet tik apatinius. Virsuj dar teks panesiot.
tai labai man nepatogu su ta vielute,o ypac kai reik valytis po ja dantis,niekaip neprakisu siulo,per minkstas jis.tai dabar reiks ieskot kokio kieto ,kad pralystu.

oho,kaip fainei,jau galima sakyti puse darbo atlikta thumbup.gif bet as labiau noreciau kad man kartu nuimtu abu zandikaulius thumbup.gif didesnis efektas tada blush2.gif

QUOTE(ou_jeaa @ 2009 07 18, 11:47)
labas rytas , merginos  smile.gif 
ko taip tylu cia ?  g.gif  visos prie ezeru kiba  thumbup.gif

as tai prie juros buvau ,,taaip fainei maudziausi thumbup.gif

QUOTE(Anira @ 2009 07 18, 12:33)
As irgi zalius sepetelius naudojau ir melinus,

as tai raudonus

QUOTE(ou_jeaa @ 2009 07 18, 15:47)
Kaip tylu, jauciu viena prie kompo ir tunau visa diena  biggrin.gif 
Is neturejimo ka veikt susikuriau liniuote  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

dar susikurk apie breketus mirksiukas.gif
butu gerai kad visos uzsidetu, tada bentjau as niekada nepamirsciau kuri kiek nesioja, ir neuzdavineciau pasikartojanciu klausymu lotuliukas.gif

QUOTE(smilsee @ 2009 07 18, 16:35)
As irgi visa diena prie pc sedziu lotuliukas.gif Bet jau greit eisiu su seniai matyta drauge susitikt smile.gif  Pirma kart pamatys mane su breketais o dar zaliom gumelem,idomu kokia rekcija bus biggrin.gif

nu poto pasakosi kaip ta drauge reagavo biggrin.gif
Atsakyti
baby, yra tema kaip susikurti liniuotę prie dažniausiai užduodamų klausimų, paskaityk rolleyes.gif
aš tai mėlynus šepetėlius naudoju, man tokį dydį ortodontė patarė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Achilles: 18 liepos 2009 - 16:26
QUOTE(Achilles @ 2009 07 18, 15:35)
tu kalbi apie tokią spyruoklę, kur pas mane ant vielos? rolleyes.gif jei taip, tai ji padeda stumti dantis rolleyes.gif

man atrodo, kad ne tokia man des g.gif
sake , kad tvirtinasi antra eile prie breketu, as daug maz isivaizduoju g.gif na jau kita pirmadieni des, tai pasirodysiu ir jums smile.gif taip iseina man vizitas p dabar buvusio bus po 2 sav. t.y. kita pirmad smile.gif daznokai smile.gif

QUOTE(Baby.. @ 2009 07 18, 16:20)
dar susikurk apie breketus  mirksiukas.gif
butu gerai kad visos uzsidetu, tada bentjau as niekada nepamirsciau kuri kiek nesioja, ir neuzdavineciau pasikartojanciu klausymu  lotuliukas.gif

ai, reiks veliau kada susikurt , o dabar ir su mb liniuotes uzteks biggrin.gif boruziukai lotuliukas.gif doh.gif biggrin.gif o dabar drauges atvare tai leksim po parduotuves paslankiot thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ou_jeaa @ 2009 07 18, 17:30)
man atrodo, kad ne tokia man des  g.gif
sake , kad tvirtinasi antra eile prie breketu, as daug maz isivaizduoju

pas mane tai ant pačios vielutės uždėta. na lauksim tada tavo foto, tikrai labai įdomu rolleyes.gif
Atsakyti