Įkraunama...
Įkraunama...

Kelias link holivudiskos sypsenos!:)

QUOTE(ou_jeaa @ 2009 07 15, 19:43)
Taip, mano breketu gumeles irgi metalo spalvos smile.gif tris dienas neslapint tos vietos , o poto atsargiai po dusu galima praustis smile.gif ir juroje maudytis galima.
oho, as 5toi vietoj biggrin.gif

Aisku baisu, bijojau, kad skaudes, bet be reikalo biggrin.gif mane kaip sakant biski isdure  lotuliukas.gif  sakau nuskausminkit, nes bijau skausmo, sako gerai gerai, atsiguliau, sako dabar ziurek i lubas as cia pasiziuresiu ar viska ok, taip jau kazka ir itariau, ta suime su znyplem ir jauciu, kad jau pervere biggrin.gif bet ir nebutu reikeja tu nuskausminamu, neskaudejo ir per pora sekundziu ivere  thumbup.gif  dabar biski sunku lankstytis , bet siaip viskas ok  thumbup.gif

gali nusiteikt kad kokius 3 menesius tiktai slapuos,cia garantuoju beveik ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ou_jeaa @ 2009 07 15, 18:43)
Taip, mano breketu gumeles irgi metalo spalvos smile.gif tris dienas neslapint tos vietos , o poto atsargiai po dusu galima praustis smile.gif ir juroje maudytis galima.
oho, as 5toi vietoj biggrin.gif

Aisku baisu, bijojau, kad skaudes, bet be reikalo biggrin.gif mane kaip sakant biski isdure  lotuliukas.gif  sakau nuskausminkit, nes bijau skausmo, sako gerai gerai, atsiguliau, sako dabar ziurek i lubas as cia pasiziuresiu ar viska ok, taip jau kazka ir itariau, ta suime su znyplem ir jauciu, kad jau pervere biggrin.gif bet ir nebutu reikeja tu nuskausminamu, neskaudejo ir per pora sekundziu ivere  thumbup.gif  dabar biski sunku lankstytis , bet siaip viskas ok  thumbup.gif

na zek kad neuzgautum, nenutemptum kur, nes tada tai jau skaudes verysad.gif
man taip buvo,nebegalejau net priliesti, tai ejau ner pervere kt auskara, va tada galvojau kad is tos kedes pasoksiu is skausmo verysad.gif bet db jau thumbup.gif

man tai pradejo vel verzti priekinius dantis, vel kasti sunku po truputi g.gif
Atsakyti
QUOTE(buozgalviuks @ 2009 07 15, 18:45)
gali nusiteikt kad kokius 3 menesius tiktai slapuos,cia garantuoju beveik ax.gif

nusitekiau biggrin.gif

QUOTE(Vyshnia @ 2009 07 15, 18:52)
na zek kad neuzgautum, nenutemptum kur, nes tada tai jau skaudes verysad.gif
man taip buvo,nebegalejau net priliesti, tai ejau ner pervere kt auskara, va tada galvojau kad is tos kedes pasoksiu is skausmo verysad.gif  bet db jau  thumbup.gif

man tai pradejo vel verzti priekinius dantis, vel kasti sunku po truputi g.gif

man sake, jeigu negis tai ateit ir pakeis auskara i titano, nes dabar medicininio plieno g.gif smile.gif

o mano apacioj 4tas dantukas atsisuko i savo vieta, nes buvo persikreipes thumbup.gif jauciu kaip visas virsus itemtas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(buozgalviuks @ 2009 07 15, 17:36)
taigi jau buvau idejusi smile.gif

cia tiek tu dantuku prisiziuriu tai ir pamirstu kieno maciau. kai pamaciau tai prisiminiau, kad sitie jau matyti smile.gif
o "pries" nuotraukele irgi buvai idejus??
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2009 07 15, 20:12)
cia tiek tu dantuku prisiziuriu tai ir pamirstu kieno maciau. kai pamaciau tai prisiminiau, kad sitie jau matyti smile.gif

neturiu foto kur matytusi pries 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2009 07 15, 20:12)

aš prieš nuotraukytę irgi norėčiau pamatyti ax.gif
Papildyta:
QUOTE(buozgalviuks @ 2009 07 15, 20:24)
neturiu foto kur matytusi pries 4u.gif

Ot kaip gaila, kodėl nenusifotkinai, gi įdomu peržiūrint oto prieš ir po matyti rezultatus wub.gif
Atsakyti
neturiu oanos,nes visiskai nesisypsodavau,o kur syosen aten nuotraukos istrintos ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Achilles @ 2009 07 15, 20:25)
aš prieš nuotraukytę irgi norėčiau pamatyti  ax.gif
Papildyta:

Ot kaip gaila, kodėl nenusifotkinai, gi įdomu peržiūrint oto prieš ir po matyti rezultatus  wub.gif

pas gydytoja bus foto,kazkada pasirodysiu 4u.gif
Atsakyti
parasiau duomenis i AZ, laukiam pasirodancios
as irgi damonus 3 savaites... ar tau dantukus skauda, ar kas juda, nes pas mane atrodo be pokyciu ir nieko neskauda...

Aciu ajaja uz duomenis i fotkes. Kiek graziu paneliu cia susirinko lotuliukas.gif . Taip kad pasirodziau ir as, tik labai neissigaskit, kokie kreivi dantukai, bet yra kaip yra. Po meteliu bus graziau bigsmile.gif .
Spaudima jauciu, su priekiniais atkasti nieko negaliu, o dar tie kalneliai doh.gif doh.gif doh.gif , bet pokycio dar nesimato g.gif . ajaja po kiek laiko pirmas paverzimas, man tai tik po 2 men. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinkute_4 @ 2009 07 15, 20:33)
parasiau duomenis i AZ, laukiam pasirodancios 
as irgi damonus 3 savaites... ar tau dantukus skauda, ar kas juda, nes pas mane atrodo be pokyciu ir nieko neskauda...

Aciu ajaja uz duomenis i fotkes. Kiek graziu paneliu cia susirinko  lotuliukas.gif . Taip kad pasirodziau ir as, tik labai neissigaskit, kokie kreivi dantukai, bet yra kaip yra. Po meteliu bus graziau  bigsmile.gif .
Spaudima jauciu, su priekiniais atkasti nieko negaliu, o dar tie kalneliai  doh.gif  doh.gif  doh.gif , bet pokycio dar nesimato  g.gif . ajaja po kiek laiko pirmas paverzimas, man tai tik po 2 men.  mirksiukas.gif

o koks vaikutis grazus 4u.gif sveikinu,turesit nuostabia sypsena 4u.gif
Atsakyti
Dinkute, smagu, kad pasirodei 4u.gif
Atsakyti
sveikos.aciu uz nauja temaa 4u.gif

QUOTE(Vasaroti @ 2009 07 15, 14:09)

tik tas antrukas nevietoj buvo,o taip tai visai dar padorus dantukai buvo mirksiukas.gif bet dabar isvis idealus

QUOTE(ou_jeaa @ 2009 07 15, 18:32)
Merginos, isiveriau auskara pagaliau . ir ka galiu pasakyti  g.gif  kad breketai man sukelia daugiau skausmu nei verimas  biggrin.gif

nori gal pasirodyti ? blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(Achilles @ 2009 07 15, 18:37)
Praėjusios temos plepės:

vilmosius 85  first.gif
buozgalviuks 77 second.gif
ajaja 51  third.gif
Baby.. 50
ou_jeaa 45
maza_maza 37
vampyre 36
Achilles 30
Lacrymosa 26
nippe 18
Vyshnia 16
Vergine 15
smilsee 13
Naujasis 11
Shin 10
Anira 8
kabesita 8
nepatinka_ziema 7
D&R 6
Dinkute_4 6
la_unika 5
tavolaime 5
dindona 5
Vasaroti 5
daivasta 5
printise 4
Heilou 4
Sandra13 3
CYPSIUS 3
Gitusia 2
Vikttorija 1
justyte** 1

oho,as 4-ta. thumbup.gif
o cia pagal para6ytu pranesimu skaiciu ?? ax.gif

QUOTE(ajaja @ 2009 07 15, 19:27)
na ir paveixliuka idejai buozgalviuk  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nuostabus paveiksliukas,tik iejus man pakelia nuotaika lotuliukas.gif juk visi verti grazios sypsenos lotuliukas.gif
Atsakyti
Baby, taip, tu teisi, tai parašytų žinučių skaičius 4u.gif
Atsakyti