Įkraunama...
Įkraunama...

Veido švytėjimas

QUOTE(Akvilexxx @ 2009 11 19, 14:52)
O kurioj parduotuvėj ją pirkai  g.gif sephoroj lyg ir nėra  g.gif

va cia irgi yra

http://www.physician...ail//01094.html

o ji tokia nebrangi thumbup.gif , cia kaip suprantu kaina $?
Atsakyti
QUOTE(skaistukas @ 2009 11 22, 19:50)
o ji tokia nebrangi  thumbup.gif , cia kaip suprantu kaina $?

Aha, kaina doleriais. Tikrai nebrangi ir taupi - man jos maziau nusinaudojo nei Dior kolkas, nors Dior tik kelis kartus tepiausi... Bet mylimos abi yra, tik Dior pataupau (kaina kiek kandziojasi), o sita drasiau naudoju. biggrin.gif
Atsakyti
Diorskin Nude Natural Glow Sculpting Powder
user posted image

DIOR

O kaip šis šepetėlis, ar tinkamas jis šiai pudrytei g.gif shopingas, ką tu naudoji g.gif mačiau neblogą Too Faced kubuki, bet ar reikia jo g.gif ir Dior turi neblogų, nes aš tik vienintelį Guerlain turiu, reiktų antro ax.gif
Ir dar ax.gif ar ji tinkama kasdienai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 21 sausio 2011 - 19:41
QUOTE(Akvilexxx @ 2009 11 25, 19:09)
O kaip šis šepetėlis, ar tinkamas jis šiai pudrytei  g.gif shopingas, ką tu naudoji  g.gif mačiau neblogą Too Faced kubuki, bet ar reikia jo  g.gif ir Dior turi neblogų, nes aš tik vienintelį Guerlain turiu, reiktų antro  ax.gif
Ir dar  ax.gif ar ji tinkama kasdienai  g.gif

Sepetelis man per 'skystas' - na as isvis nesu megeja pridetu sepeteliu (vienintele isimtisw man yra Smashbox 'tokidoki' skaistalu ir sepetelio rinkinys - va ten toks rimtas sepetelis). Sitas nera pats blogiausias, bet man jis nepatinka. Tepu savo paprastu pudros sepeteliu (CoverFX arba is CoastalScents). Manau svarbu, kad nebutu kietas sepetelis, nes tada labai daug pudrytes susigadins (ji labai minksta, tai gerai pasiima sepeteliu).

O del naudojimo, tai kuo puikiausiai tinkama kasdienai. As dabar pataupau ja, o dazniau naudoju Physician's Formula tokio tipo, tai arba tik ja tepu, arba ant birios pudrytes and virsaus uztepu del svytejimo.
Atsakyti
mane velniškai sužavėjo šitas mineralinis MAC stebuklėlis
user posted image
jis skirtas tepti skruostikaulių išsišokimus bei po antakiu esantį ruožą, suteikia tokio žėrinčio veiduko įspūdį. bandyti deje neteko, tik mačiau kaip dažo ir kaip atrodo ant veido. gal kas bandė? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TerrorisTe69 @ 2009 12 02, 02:02)

jis skirtas tepti skruostikaulių išsišokimus bei po antakiu esantį ruožą, suteikia tokio žėrinčio veiduko įspūdį. bandyti deje neteko, tik mačiau kaip dažo ir kaip atrodo ant veido. gal kas bandė? smile.gif

Labai gražiai atrodo ji. Šiaip nesu natūraliai mačius, bet va toje foto tai gražiai atrodo. Įdomu kaip atrodytu ant veiduko
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 02 gruodžio 2009 - 21:35
QUOTE(TerrorisTe69 @ 2009 12 02, 01:02)
user posted image

Jei cia mineralize skin finish, tai as turiu bigsmile.gif

Ne, jis visam veidui neskirtas, jis labai graziai atrodo ant zanduku ir kur reikia svytejimo. Kaip highlighteris bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2009 12 03, 00:37)
Jei cia mineralize skin finish, tai as turiu  bigsmile.gif

O jus galite įdėti foto kaip ji atrodo blush2.gif Čia ji visam veidui ar skruostams blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Donatute @ 2009 12 02, 23:45)
O jus galite įdėti foto kaip ji atrodo    blush2.gif    Čia ji visam veidui ar skruostams    blush2.gif

Foto yra "kosmetines turtuose". Einu paieskot, ikelsiu ir cia bigsmile.gif

Jau radau bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ESLAUDA: 02 gruodžio 2009 - 23:02
as naudoju nars albatros highliteri,esu labai patenkinta,gerai laikosi,graziai atrodo ax.gif rolleyes.gif
Atsakyti
ESLAUDA, pirkai per tarpininkes iš SM? kiek kainavo?

Donatute, va pažiūrėk kaip atrodoMAC
Atsakyti
QUOTE(TerrorisTe69 @ 2009 12 04, 15:40)
ESLAUDA, pirkai per tarpininkes iš SM? kiek kainavo?

Donatute, va pažiūrėk kaip atrodoMAC

Ne, parsiveziau is Mac parduotuves UK 4u.gif Kainos nepamenu, tik zinau, kad mokejau svarais, tai brangiau gavos, nei pas juos saite.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ESLAUDA: 04 gruodžio 2009 - 14:53