Įkraunama...
Įkraunama...

Veido švytėjimas

QUOTE(patrakusi @ 2009 11 09, 17:28)
Shopingas, jei ne paslaptis kiek ta Dior pudrytė sukainavo?.. smile.gif

$50 berods (+taxai 6,25%), bet as mokejau kiek maziau... Dabar laukiu nuolaidu Physician's Formula prekems ir bandysiu griebt is ten 'sculpting' pudryte - ant rankos labai patiko, tai tikiuosiu ir ant veiduko patiks.

QUOTE(De_Ja_Voo @ 2009 11 09, 18:35)
O kas Jums arčiau širdies, šita pudryte ar meteoritai? Turiu galvoje veido skaistumo atžvilgiu  rolleyes.gif

Cia man neiveikiamas klausimas biggrin.gif Dior sita pudryte labai atitinka veiduko spalva man ir gaunasi naturali mano odos spalva+skaistumas. Meteoritus turiu dvejus siuo metu: 'gold temptation' ir 'midnight butterfly'. 'Gold temptation' yra vientisas svytejimas (toks efektas kaip Dior shimmer'iu), tai visam veidui neitin tinkamas dalykas dienai, nebent kukliai patepus - spalvyte velgi panasiai mano odos, daugiau uztepus gal net pasviesina kazkiek. 'Midnight butterfly' yra pavieniai blizguciai, o ant mano odos sie meteoritai suteikia lengvo idegio atspalvi - odytes atspalvi sulygina, duoda idegio efekta, blizguciai yra, bet tokio svytejimo kaip 'gold' ar Dior neduoda. Siaip visi 3 dalykeliai labai mylimi siuo metu ir priklauso naudojimas nuo norimo efekto.
Atsakyti
Atsinesu atsiliepimu apie Physician's Formula 'face sculpting trio' pudryte, spalvyte 'light'
user posted image

Buvau bandzius tik ant rankos, o vakar nusipirkau ja ir siandien pabandziau ant veiduko. Tiksliau tepiau puse veiduko ja, o kita puse Dior 'nude sculpting' pudryte - zodziu norejau palygint efekta, svytejima, spalvyte ir pan.

Tai pradesiu palyginima nuo to, kaip tepasi: Dior labai minksta, PF kietesne, bet abi gerai pasikabina sepeteliu (Dior kiek daugiau aplink nubyra, nes lengvia kabinama). Atspalviai aisku matosi, kad skirtingi: Dior yra rausvuma (viena juostele net tamsesne rausva), PF rusva-smeline. Ant veiduko atspalvis sakyciau labai vienodas gaunasi abieju - Dior gal kiek sviesiau gula, PF rudziau, bet ta pastebet eina tik gerai isiziurejus. Realiai sakyciau kad nesiskiria atspalviai, nes ziurint i veidrodi net nesimato perejimo linijos. Gula abi labai panasiai ant odos, nereikia labai daug bruzint, kad matytusi efektas. Na ir svarbiausia turbut pats svytejimas: Dior aprasiau jau, o PF turiu pripazint duoda visai toki pat efekta. Pati labai nustebau, bet nematau tarp ju skirtumo duodamu efektu - kaip jau minejau tik atspalvis kiek skiriasi ir tekstura, bet efektas toks pat. Taip, kad su mielu noru pasilieku PF ir ja naudosiu. wub.gif
Atsakyti
Shopingas o nesausina veiduka ta Physician's Formula 'face sculpting trio' pudryte? 4u.gif
Atsakyti
user posted image

O kaip jis vadinasi?

Atsakyti
QUOTE(Milmar @ 2009 11 18, 17:30)
user posted image

O kaip jis vadinasi?

Dior flower blossom powder

limited edition 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skaistukas: 18 lapkričio 2009 - 17:56
as skaistinimui naudoju No7 palete, kurioje yra 4 spalv skaistalai ir 2 spalvu hitlaiteriai. buvo tokia dviguba palete.virsutine su seseliais ir lupu dazais, tai ji keliavo i siuksliadeze-islupau as ja, nesamone. o va skaistaliuku palete patik. , kartais naudoju tokius pigucius essence rutuliukus, nors pigus bet ant veido atrodo graziai ir naudojasi labai skalsiai, nera kieti, nereikia "bruzenti" sepetelio- patinka, labai smulkus patys blizguciai, nesimato paskiru daleliu, toks vientisas svytejimas su jais gaunasi
Atsakyti
QUOTE(skaistukas @ 2009 11 18, 18:23)
Shopingas o nesausina veiduka ta Physician's Formula 'face sculpting trio' pudryte?  4u.gif

Naudoju kasdien nuo isigijimo, tai nesausina visiskai. Labai patenkinta ja likau. Dabar ir Dior jau i rankas nepaimu.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 11 19, 04:10)
Naudoju kasdien nuo isigijimo, tai nesausina visiskai. Labai patenkinta ja likau. Dabar ir Dior jau i rankas nepaimu....  blush2.gif

aciu,

o tu ja tepi ant svaraus veiduko? 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 11 19, 04:10)
Naudoju kasdien nuo isigijimo, tai nesausina visiskai. Labai patenkinta ja likau. Dabar ir Dior jau i rankas nepaimu....  blush2.gif

O kurioj parduotuvėj ją pirkai g.gif sephoroj lyg ir nėra g.gif
Atsakyti
QUOTE(skaistukas @ 2009 11 19, 08:34)
o tu ja tepi ant svaraus veiduko? 4u.gif

Dabar antra diena tepsiu ant Almay makiazo pagrindo (kuris kaip raso sausas vietas drekina, riebiom neleidzia blizget - zodziu stebuklas 2in1 biggrin.gif ) - vakar taip pat buvau padarius, tai odyte pasakiskai svelni buvo visa diena. O siaip esu tepus tik ant pakremuoto veiduko (po tuo Almay irgi kremuoju), esu tepus ant birios pudrytes ir ant Almay - visais atvejais man patinka ir visais atvejais odyte gerai jauciasi. thumbup.gif

QUOTE(Akvilexxx @ 2009 11 19, 15:52)
O kurioj parduotuvėj ją pirkai  g.gif sephoroj lyg ir nėra  g.gif

Oij ne, ji is vaistines (drugstore). Tai galima rast tokiuose tinkluose kaip CVS, Rite aid (is cia perka merginos per tarpininkes - int. puslapis www.drugstore.com), Walgreens ir pan. Tose vaistinese ir visi L'oreal, Covegirl, Maybelline ir pan pardavinejami - paprastose kosmetikos parduotuvese tokiu firmu nera. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 11 19, 15:17)

Oij ne, ji is vaistines (drugstore). Tai galima rast tokiuose tinkluose kaip CVS, Rite aid (is cia perka merginos per tarpininkes - int. puslapis www.drugstore.com), Walgreens ir pan. Tose vaistinese ir visi L'oreal, Covegirl, Maybelline ir pan pardavinejami - paprastose kosmetikos parduotuvese tokiu firmu nera.  ax.gif

Aišku, ačiū 4u.gif reiks būtinai parsisiųst, norėjau tos sun mango, bet nėra, dar ir tos dior neberadau kur rodei, bet gal blogai ieškojau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvilexxx @ 2009 11 19, 16:33)
Aišku, ačiū  4u.gif reiks būtinai parsisiųst, norėjau tos sun mango, bet nėra, dar ir tos dior neberadau kur rodei, bet gal blogai ieškojau  doh.gif

Dior neral imituota ir tikrai yra: va cia DIOR Berods saks.com ar neimanmarcus.com yra papildymai tik - kainuoja $40.
Atsakyti