QUOTE(patrakusi @ 2009 11 09, 17:28)
Shopingas, jei ne paslaptis kiek ta Dior pudrytė sukainavo?..
$50 berods (+taxai 6,25%), bet as mokejau kiek maziau... Dabar laukiu nuolaidu Physician's Formula prekems ir bandysiu griebt is ten 'sculpting' pudryte - ant rankos labai patiko, tai tikiuosiu ir ant veiduko patiks.
QUOTE(De_Ja_Voo @ 2009 11 09, 18:35)
O kas Jums arčiau širdies, šita pudryte ar meteoritai? Turiu galvoje veido skaistumo atžvilgiu
Cia man neiveikiamas klausimas Dior sita pudryte labai atitinka veiduko spalva man ir gaunasi naturali mano odos spalva+skaistumas. Meteoritus turiu dvejus siuo metu: 'gold temptation' ir 'midnight butterfly'. 'Gold temptation' yra vientisas svytejimas (toks efektas kaip Dior shimmer'iu), tai visam veidui neitin tinkamas dalykas dienai, nebent kukliai patepus - spalvyte velgi panasiai mano odos, daugiau uztepus gal net pasviesina kazkiek. 'Midnight butterfly' yra pavieniai blizguciai, o ant mano odos sie meteoritai suteikia lengvo idegio atspalvi - odytes atspalvi sulygina, duoda idegio efekta, blizguciai yra, bet tokio svytejimo kaip 'gold' ar Dior neduoda. Siaip visi 3 dalykeliai labai mylimi siuo metu ir priklauso naudojimas nuo norimo efekto.