Gal kas turite Face Color Accent by Anna Sui ar Eclat D'or Face & Body Highlighter by Yves Saint Laurent ???
Teko apziuret siandien si Dior dalykeli - pasirode labai fainas veido svytejimui: galima isgaut toki naturalu svytejima be spalvos (arba su spalva). Bet kolkas mane stabdo kaina - nezinau ar tikrai reikalingas daiktas.... Tiesa, ziurinejau 'beige praline' spalvyte, tai ji man sviesiodei tokia labai naturali gavosi, nesimate nieko ant rankos apart svytejimo...
Diorskin Nude Natural Glow Sculpting Powder Makeup SPF 10
DIOR
Papildyta priemonės pavadinimu.
Diorskin Nude Natural Glow Sculpting Powder Makeup SPF 10
DIOR
Papildyta priemonės pavadinimu.
QUOTE(MilGana @ 2009 11 04, 13:13)
shopingas, kiek zinau, jau uzsisakete ir greitai turit gauti...? Lauksime issamesnio aprasymo.
Aha, planavau, kad ateis sia savaite, bet atrodo nusikels i kitos savaites pradzia. Parasysiu kaip kas
O siaip dar apziurinejau Physician's Formula organine linija, tai toks dalykas kaip 'face sculpting trio' paliko ispudi - laukiu kol bus nuolaidos (2 uz 1 kaina) ir griebsiu. Esme kaip ir Dior sio, aisku lygint neina, nes psalvos skiriasi (rausvu PF nera), bet atrodo ant veiduko uztepus turetu labai grazus svytejimas but. Va toks tas dalykelis (foto nesimato, bet viena dalele yra su svleniu blizguciu):
Visai atsitiktinai atradau Dior shimmer'iams artima dalyka - isigijau Smashbox 'tokidoki' skaistaliukus tikedamasi matiskesnio vaizdo, o relaiai jie duoda toki vienspalvi perlini svytejima (kaip Dior rozinis shimmeris - tik negaliu sulygint i kuri panasiau 'rose diamond' ar 'pop diamond' nes neturiu ju kartu sudejus):
QUOTE(MilGana @ 2009 11 04, 13:13)
shopingas, kiek zinau, jau uzsisakete ir greitai turit gauti...? Lauksime issamesnio aprasymo.
Na ka, su dideliu dziaugsmu rasau savo pasakojima apie sia Dior pudra
Pirkau 2 spalvas: 'Beige Praline 020' ir 'Sable Rose 032'. Parduotuvej buvo visu atspalviu testeriai, isskyrus 'Sable Rose 032', tai sumasciau abi uzsisakyt. Pirmaja bandziau parduotuvej, bet dvejojau del atspalvio, nes gana sviesi gavosi net visas 3 spalvas sumaisius - pati esu sviesiaode, bet vistiek dvejojau ar tiktu man tas atspalvis. Tai va, vakar pagaliau gavau jas ir galejau sulygint - sudetos viena su kita salia, skiriasi, bet nera sokiruojantis skirtumas. Na tonu tamsesne antroji, bet kai abi uztepiau ant rankos, tai pirmoji tokia sviesi, antra kaip sviesaus idegio. Na po to eksperimentavau ant veiduko: tepiau puse veido viena, puse kita. Pirmiausiai tepiau 'Beige Praline 020', tai vaizdas iskart patiko, bet galvojau ar ne per sviesi (dabar naudojama pudra kiek tamsesne nei reiketu man (tai ipratus nebut visiskai balta), bet kai teko rinktis buvo kiek sviesesne ir kiek tamsesne, tai emiau pastaraja). Kita puse dengiau Sable Rose 032' spalvyte ir iskart buvo aisku, kad man ji per tamsi - na efektas kaip idegio, bet nejauciau, kad atrodytu itin naturaliai (spalva grazi, lygi, bet tiesiog 'neprilipo' ji man - gal cia kaltas tas dalykas, kad labai kritiskai vertinu ir noriu kad priemones, kurias turiu but 'wow' efekto man paciai). Galiausiai tamsesne spalva padengiau ir kita puse, o po to viska padengiau sviesiaja. Tai galutiniam variante gavosi idealus svelnus svelnus idegis - tik dabar klausimas ar verta abi pasilikt del tokio efekto (nors is kitos puses vasara kiek idegus tamsesnioji puikiai tiktu ir viena)....
Kas del dengimosi, tai pudra lengvai tepasi, labai tolygiai pasiskirsto, yra minksta, reikia tikrai nedaug. Del maskavimo nepasakysiu nieko daug, nes kazko tokio nera ka maskuot - na paakiuose turiu po paraudima, tai ta paslepe puikiai. Aisku paciu paakiu neuzmaskavo idealiai, bet kadangi ji yra svytinti, tai bent jau tas efektas atspindi sviesa ir paakiai sviesesni atrodo. Jei buciau pries tai naudojus maskuokli, tai turbut visiskai idealu butu. Bet veido spalvyte sulygino puikiai. Pats efektas ant odos tikrai atitinka ta psakyma, kad oda svyti is vidaus - nera perlamutrinio svytejimo, nera pastebimu pavieniu blizguciu, bet oda svyti savaime Smulkiu blizguciu pudroje yra (na ne veltui luminizer dalis joje yra), bet jie ant veido tikrai nematomi - kai prisikisus prie veidrodzio tyrinejau veiduka, tai aisku maciaus juos, bet jei tik siaip ziuriu net is arti, tai nieko nesimato. Turiu pasakyt, kad uzsitepus tik pudra (jokiu tusu, seseliu, skaistalu ir pan) jauciausi tokia grazi sau Manau cia geriausiais ivertinimas kaip patiko pudra
QUOTE(shopingas @ 2009 11 07, 18:47)
Nu koks atsiliepimas
Bet ji skaitosi pudra, juk cia Nude, tik kompaktas.
Ta prasme ne shimeris
QUOTE(Tainka @ 2009 11 08, 01:32)
Nu koks atsiliepimas
Ta prasme ne shimeris
Ta prasme ne shimeris
Ne shimmeris, bet veidukas tikrai svyti is vidaus, o svarbiausia tinkama visam veidui (manau tas i tema) Ir aprasyme tas svytejimas paminetas (idejau gale posto). Nezinau kaip su kremine Nude pudryte, nes kreminiu nenaudoju....
Tikslus pavadinimas 'Diorskin Nude Natural Glow Sculpting Powder Makeup SPF 10' (tai va tas sculpting turbut ir priduoda efekta, kurio nera kreminej - nes kremine tik spalvai, o cia pamodeliuot galima) ir ji sudaryta is 3 spalvu (viena skirta sulygint veiduko spalvai, kita highlighter'is, o trecioji skirta sculpting'ui) - yra prie jos informacinis lapelis ir parodyta kur kokia tept, bet as maisiau visas spalvytes (toks budas irgi galimas - tiksliau galima arba maisyt, arba atskirai). Aprasyme tas pats rasoma: 'This foundation utilizes the harmony of three shades that may be used separately to refine, sculpt, and highlight your features, or swirled together to create an all-over luminous glow.'
Taip gundančiai shopingas aprašė Dior labai noriu, bet kaip spalvytę išsirinkti aš ir šviesiaodė, tai kaip ir beige praline turėtų tikti
QUOTE(shopingas @ 2009 11 08, 02:23)
Taip, kaip kompaktine pudra, skirta modeliuoti veida
Turejau omeny ne kremine, o biria
Siandien isbandziau tept ant birios pudros ja - nezinau ar tikrai, ar cia isitikinimai, bet man Dior viena graziau ir skaisciau atrodo. Na o gal reikejo daugiau uztept ant kitos pudros tepant.... Bet kolkas neatsidziaugiu ja
Siulyciau parduotuvej pasibandyt, bet jei tikrai sviesi esat, tai butent sios pakaktu. Palyginimui galiu parasyt, kad is BE naudojau 'fairly light' spalvyte', EM idealiausiai tiko 'light neutral'. O siaip daugumos pudru imu antra numeriuka, t.y. sekancia po pacios sviesiausios (kuri buna su 'light' arba tik 'light').
Dior niekada pudru neturejau, tai neatkreipdavau demesio i pavadinimus... Paziurejau dabar ta biria, tai ja bandzius esu ant rankos, bet ispudzio nepaliko - gal del to, kad ji tik pudra, o sita kompaktine daugiau funkciju atliekanti... Dar pamenu labai sudetis nepatiko birios (nors kompaktines ne ka geresne)
QUOTE(Akvilexxx @ 2009 11 08, 10:47)
Taip gundančiai shopingas aprašė Dior labai noriu, bet kaip spalvytę išsirinkti aš ir šviesiaodė, tai kaip ir beige praline turėtų tikti
Siulyciau parduotuvej pasibandyt, bet jei tikrai sviesi esat, tai butent sios pakaktu. Palyginimui galiu parasyt, kad is BE naudojau 'fairly light' spalvyte', EM idealiausiai tiko 'light neutral'. O siaip daugumos pudru imu antra numeriuka, t.y. sekancia po pacios sviesiausios (kuri buna su 'light' arba tik 'light').
QUOTE(Tainka @ 2009 11 08, 13:27)
Taip, kaip kompaktine pudra, skirta modeliuoti veida
Dior niekada pudru neturejau, tai neatkreipdavau demesio i pavadinimus... Paziurejau dabar ta biria, tai ja bandzius esu ant rankos, bet ispudzio nepaliko - gal del to, kad ji tik pudra, o sita kompaktine daugiau funkciju atliekanti... Dar pamenu labai sudetis nepatiko birios (nors kompaktines ne ka geresne)
QUOTE(shopingas @ 2009 11 07, 19:47)
Na ka, su dideliu dziaugsmu rasau savo pasakojima apie sia Dior pudra
O kas Jums arčiau širdies, šita pudryte ar meteoritai? Turiu galvoje veido skaistumo atžvilgiu