Įkraunama...
Įkraunama...

Veido švytėjimas

QUOTE(Vitulka @ 2009 10 08, 22:27)
padariaus atradimą, išaiškėjo, kad Dior Cooper diamond šimeris išryškina poras dry.gif
bet anksčiau to nebuvo, manau, kad kalta pakeista pudra  g.gif

As irgi naudoju Dior Cooper diamond, nors ji tepu labai retai, nepastebejau,kad ryskintu, man to labai nesinoretu doh.gif O kokia kremine pudra naudoji ?
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2009 10 08, 22:27)
padariaus atradimą, išaiškėjo, kad Dior Cooper diamond šimeris išryškina poras dry.gif
bet anksčiau to nebuvo, manau, kad kalta pakeista pudra  g.gif

Man irgi idomu ka i ka iskeitei? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2009 10 08, 22:30)
As irgi naudoju Dior Cooper diamond, nors ji tepu labai retai, nepastebejau,kad ryskintu, man to labai nesinoretu  doh.gif O kokia kremine pudra naudoji ?

QUOTE(ESLAUDA @ 2009 10 08, 23:06)
Man irgi idomu ka i ka iskeitei? biggrin.gif

kol naudojau Lancome Photogenic Lumessence, viskas buvo tvarkoj. Subaigiau, pradėjau naudot Lancome Aqua Fusion Teinté (kremą su spalva) ir pastėbėjau, kad Dior šimeris nebegražiai žiūris schmoll.gif
nei vienos nei į nieką neiškeičiau, tiesiog Photogenic baigės, Aqua Fusion Teinte likutis nedidelis likęs, sutepsiu ir pirksiu dar kažką kitą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2009 10 08, 23:22)
kol naudojau Lancome Photogenic Lumessence, viskas buvo tvarkoj

Turiu sia pudra, bet nebandziau tepti Dior shimmerio ant jos biggrin.gif
Atsakyti
Labas vakaras. 4u.gif
Nu va, siandien pagaliau gavau savo ilgai laukta pudra Bourjois Delice de Poudre illuminatrice.

user posted image

Esu labai patenkinta savo pirkiniu. Butent tokio efekto ir tikejausi. Pudra nera labai blizgi, neturi stambiu, matomu blizguciu, suteikia odai sveika, subtilu, svelnu "perlini" svytejima (siltos, grietineles spalvos), poru neisryskina, malonus kvapas. Kainavo apie 46 lt, svoris - 16.5 gr.

user posted image

user posted image

Reziume: Nedidele kaina, gera kokybe. victory.gif
P.S. Pries tai skruostams naudojau... blush2.gif CLARINS shimerinius seselius (rozines ir geltonos spalvos miksa).
user posted image
Atsakyti
As tai irgi sioki toki atradima padariau, kuris is esmes atkartoja Vishy atradima. smile.gif
Man BB shimeris neryskina poru ant tam tikru pudru. Ryskina ant mineraliniu. Bandziau ant MAc is EM. Ir ryskina ant skystos MAC. O ant matinanciu pudru atrodo gerai.
Atsakyti
QUOTE(Tainka @ 2009 10 09, 12:05)
MilGana, kur pirkai, jei ne paslaptis smile.gif

Tainka, tikrai ne paslaptis. mirksiukas.gif Pirkau Cia, bet laaaabaaaai ilgai laukiau. Nors saite parasyta, kad siunta ateina per 10 d.d., as visa menesi laukiau, susirasinejau kiekviena diena. doh.gif
Geriau is sitos uzsakyti, kiek zinau, gan greitai ateina. 4u.gif
Atsakyti
as ir turiu ta sokolado plytele:) bet pas mane tamsi, kaip ruzas-bronzantas. fainulis, ir kvepia skaniai. ieskojau ir sios sviesios, bet pardese jau nera prekyboje. manau sviesi ne taip blizga kaip TBS bangeles.
Atsakyti
vakar visa sarma isvaiksciojau. vis delto ir as svarstau apie Dior. ar patenkintos kas isigyjot?
Atsakyti
QUOTE(Guodute @ 2009 10 25, 12:39)
vakar visa sarma isvaiksciojau. vis delto ir as svarstau apie Dior. ar patenkintos kas isigyjot?

as turiu Dior coper diamond,esu patenkinta
tik reikia moketi jo nepadauginti
Atsakyti
QUOTE(agvill @ 2009 10 25, 13:06)
as turiu Dior coper diamond,esu patenkinta
tik reikia moketi jo nepadauginti

As irgi si turiu, naudoju ji skruostams, man patinka...suteikia grazu svytejima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Guodute @ 2009 10 25, 12:39)

Turejau abu rozinius ('rose diamond' ir 'pop diamond') - tai labiau patiko 'rose diamond', nes ji tokia ruzavesne, svelnesne... Skruostams pats tas thumbup.gif Tikrai patiko, tik man pati ta spalva rozine neprigijo prie likusio makiazo (o gal per daug pripratus esu prie rusvu atspalviu), tai neilgai paturejau.... Turejau ir 'amber diamond', tai sitas labiau man patiko ir tiko del atspalvio thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 25 spalio 2009 - 14:49