Na tarkim kazko ieskau kas tiktu dienai, paskaistintu, o ne blizgetu. Turiu bourjoys rausvus skaistalus, juos tepu po skruostais ir jie labai paskaistina ir kazko su tokiu efektu noreciau patiems skruostikauliams, nes jie kazkokie neskaistus atrdodo. Vakarui naudoju shimeri bet dienai kazkaip per blizgu man, nes seselius naudoju matinius ir t.t.
Aplamai dar visai neseniai pradejau naudoti skaistalus ir tuos shimerius, tai dar mazai ka isbandzius ir sunkokai kolkas gaudausi kas kaip
Gavau sandien BB nectar Kazkodel galvojau, kad jis labai lengvutis, tepsiu ant skaistalu, kad svytejima duotu . Bet zinokit pakankamai pigmentuotas jis, labai graziai dengiasi pats vienas Spalvyte gaunasi rausva su auksiniu spindelimu . Kai bus galimybe padaryt geras nuotraukas idesiu kaip ant veiduko atrodo .
Belieka sulaukti dar BB copper diamond
Belieka sulaukti dar BB copper diamond
Man labai patinka šis highligteris, mano favoritas, daug geriau už Guerlain meteoritus (turiu Beige Chic), švytėjimas vientisas, be jokių atskirų blizgučių nėra labai intensyvus, galima jį koreguoti tepant daugiau\mažiau, meteoritais tai truputį nusivylus.., o šis dalykas labai geras palyginus, spalvos jis neduoda, na gal vos vos gelsvumą mano baltai odai, naudoju tik skruostams arba kartais vakariniam makiažui po antakiu dar užtepu
Kanebo Sensai Silky Highlighting Powder
QUOTE(Estela_ @ 2011 02 08, 20:45)
Sis man labai patinka Naudoju skruostikauliams ir kartais siek tiek juo perbraukiu paakius
Na ka, gavau savo Dior amber diamond atsiliepimai butu tokie.. aisku, galeciau sakyt koks jis fainas ir t.t ir tikrai nesumeluociau.. bet noriu pasakyt ir kita puse shimerriu turiu nemazai, aisku jie dauguma pigesni... todel laaaaabai norejau Dior butent to.. pati pakuote labai grazi.. vien tas ale barchatinis maisiukas ko vertas, tokios prabangos priduoda... patis produktas laaaabai grazus va cia tai jau tikrai.. galeciau zet ir zet.. bet isbandzius negaliu pasakyt, tiksliau nemeluosiu, kad buvau wau.. ir taip zejau ir taip.. nu nezinau ar jis vertas 44$.. tik noriu pasakyt, kad as ta pati efekta matau ir su priemone, kainuojancia 35lt ir dar.. matau pavienius blizgucius.. nzn nuo ko cia priklauso, nes daznai as ju nematau, kai kitos mato.. bet si karta as matau, nors kiek zinau, kitos nemato daziau drauge, maciau ir ant jos tuos blizgucius.. aisku jie lb smulkus, nu bet as matau..taciau man jie netrukdo, bet tos kurios labai biju tu blizguciu tai siulyciau pabandyt pries tai.. o seip tikrai nesigailiu, kad ji turiu fainas dalykas.. grazios spalvos, pats produktas, pakuotem didele talpa gan..manau taupiai naudosis dabar laukiu BB shimmerio
Amber patikek kaip apsidziaugsi gavus BB nectar man jis nerealus, nei per ryskus nei ka . As ji naudoju viena , arba pamodeliavus veiduka ant skruostukuliu . Laikosi laabai ilgai . Tik veidrodelis keistas Pro ji ziurint veidas toks rudas , ideges , nezinau Kodel taip
Beje turiu jau ir kita BB shimeriuka copper diamond
Tai duoda auksini grazu svytejima, bet panaudojus esu tik kokius 2 kartus net nezinau kodel,, bet nectar pakerejo Jauciu i pardavima eis
Tai duoda auksini grazu svytejima, bet panaudojus esu tik kokius 2 kartus net nezinau kodel,, bet nectar pakerejo Jauciu i pardavima eis
QUOTE(Cherry_ @ 2011 02 19, 16:14)
Amber patikek kaip apsidziaugsi gavus BB nectar man jis nerealus, nei per ryskus nei ka . As ji naudoju viena , arba pamodeliavus veiduka ant skruostukuliu . Laikosi laabai ilgai . Tik veidrodelis keistas Pro ji ziurint veidas toks rudas , ideges , nezinau Kodel taip
BB Nectar ir man kažkas tokio. Labai juo patenkinta. Veidrodelis ir man vaizdą patempdo. Tad juo nesinaudoju.
QUOTE(Cherry_ @ 2011 02 19, 18:14)
Cupper diamnond pardavinesi? nepatiko? zinok as ir dior dziaugiuosi.. tiesiog garsiai mastau ar jis vertas tokiu lt.. BB uz pilna kaina ir trb nebuciau pirkus skrega as.. jei randu pigesne priemone, suteikiancia toki efekta, tai kam islaidaut.. nemanu, kad BB bus kazkoks stebuklas svytejimo prasme, bet tikiu, kad graziai ant veido atrodys
patikek stebuklas , pirma karta gyvenime turiu priemone suteikiancia toki WOW efekta
O cooper diamond patinka, labai grazus svytejima,s jokiu pavieniu blizguciu , bet galvoju gal kazko tamsesnio noreciau greiciausiai is BB irgi
O cooper diamond patinka, labai grazus svytejima,s jokiu pavieniu blizguciu , bet galvoju gal kazko tamsesnio noreciau greiciausiai is BB irgi
QUOTE(Cherry_ @ 2011 02 19, 18:55)
patikek stebuklas , pirma karta gyvenime turiu priemone suteikiancia toki WOW efekta
Nu nzn.. pasakysiu savo nuomone kai isbandysiu nemanau, kad liksiu labai nustebinta, nes daug turiu pan priemoniu, tokiu shimerriu
dar gavau va toki shimerri.. 12$ tai tikrai nevertas.. fainas daikciukas, bet manau galima rast ir uz 5$ tokio efekto bet va gavau dovanu bronzeri tos pacios firmos tai ziauriai patiko.. parasysiu temoj bronzeriu
PF Shimmer Strips Custom Blush & Highlighter
QUOTE(Cherry_ @ 2011 02 19, 17:14)
http://4.bp.blogspot...Picture 104.jpg
http://4.bp.blogspot...Picture 104.jpg
a irgi neseniai gavau BB nectar, man jis nerealus, kiek teko isbandyti shimeriuku mazai matesi ant veido, o sitas veidas toks "sviezias sviezias" atrodo dziaugiuosi kad isigijau
QUOTE(amber123 @ 2011 02 19, 18:06)
Nu nzn.. pasakysiu savo nuomone kai isbandysiu nemanau, kad liksiu labai nustebinta, nes daug turiu pan priemoniu, tokiu shimerriu
dar gavau va toki shimerri.. 12$ tai tikrai nevertas.. fainas daikciukas, bet manau galima rast ir uz 5$ tokio efekto bet va gavau dovanu bronzeri tos pacios firmos tai ziauriai patiko.. parasysiu temoj bronzeriu
http://i.walmartimag...160_500X500.jpg
http://i.walmartimag...160_500X500.jpg
as irgi turiu toki shimeriuka,tik ruzavo atspalvio tai negaleciau jo pavadinti shimeriu, tokie kaip parasti skaistalai bet kiekviena diena naudoti gerai