sakykit, o shimmeris ir highlighteris cia ne tas pats?
Mane domina skirtumai tarp siu highlighteriu aisku kainas zinau, kuris kiek kainuoja.. bet domina efektas ant veido
Nars Albatros (jis pigiausias 26$)
Dior amber diamond (44$)
BB shimmer brick (38$)
kiek zinau visi jie suteikia auskini svytejima daugiau.. o kuom skirias? kuris geriausias?
Nars Albatros (jis pigiausias 26$)
Dior amber diamond (44$)
BB shimmer brick (38$)
kiek zinau visi jie suteikia auskini svytejima daugiau.. o kuom skirias? kuris geriausias?
QUOTE(amber123 @ 2011 01 26, 21:57)
....
Turbut tik gyvai pabandzius galetum pasakyt, kas paciai smagiausia/labiausiai patinka. Man labiausiai patinka Dior - jis minkstas, lengvia tepasi, pigmentuotas. BB kietesnis ir man ne tos smagus. O Nars nebemenu tiksliai kaip kas, bet jis toks daugiausiai auksini atspalvi turintis, man efektas su juo negraziausias.
Beje, dar glaiu rekomenduot Laura Mercier shimmer'ius - labai puikus, labai panasus i Dior (minimaliai spalvytes skiriasi), pasirinkimas didelis spalvu. Nepamenu kainos - atrodo pigiau uz Dior.
mano galva, ir kiek teko skaityt per dvi temas, tai Dior ir Bobbi Brown labiau shimmer'iai, o NARS highlighter'is. amber, kadangi turi Catrice mozaikinę, tai NARS atmesk
QUOTE(shopingas @ 2011 01 27, 00:12)
Beje, dar glaiu rekomenduot Laura Mercier shimmer'ius - labai puikus, labai panasus i Dior (minimaliai spalvytes skiriasi), pasirinkimas didelis spalvu. Nepamenu kainos - atrodo pigiau uz Dior.
Apie šituos kalbat?
Laura Mercier Shimmer Block
Neperdaug intensyvus blizgėjimas gaunasi?
QUOTE(Vitulka @ 2011 01 27, 09:45)
Dior ir Bobbi Brown labiau shimmer'iai, o NARS highlighter'is
Tikrai taip. NARS labiau kaip highlighter'is naudojamas, nors yra kas naudoja ir visam veidui bei dekolte, bet rezultatas, mano manymu, ne pats geriausias.
QUOTE(Zukauskaite @ 2009 09 25, 15:46)
As kazkur skaiciau atsiliepima, kad toms, kurios patinka BB, Laura Mercier turetudar labiau patikt.
shopingo žinutė apie Laura Mercier
QUOTE(Vitulka @ 2011 01 27, 11:45)
o NARS highlighter'is. amber, kadangi turi Catrice mozaikinę, tai NARS atmesk
ka as be taves daryciau.. bet juk Catrice sidabrinis svytejimas, o nars auksinis
Papildyta:
QUOTE(Aterol @ 2011 01 27, 11:58)
NARS labiau kaip highlighter'is naudojamas, nors yra kas naudoja ir visam veidui bei dekolte, bet rezultatas, mano manymu, ne pats geriausias.
Bet is esmes juk tiek shimeriai tiek highlighteriai naudojami taip pat.. bent as ju neskirstau ir ta ir ta tepu ten pat beveik
Papildyta:
QUOTE(shopingas @ 2011 01 27, 02:12)
Bet jei kaina mazai skirias tai manau geriau dior.. man jie toooookie grazus
QUOTE(amber123 @ 2011 01 27, 19:35)
Bet is esmes juk tiek shimeriai tiek highlighteriai naudojami taip pat.. bent as ju neskirstau ir ta ir ta tepu ten pat beveik
Na, aš juos skirtingai suvokiu. Yra tokių shimerių, kurie tinkami visam veidui naudoti, suteikia gražų, vientisą, vidinį švytėjimą. O highlighteriai skirti tik skruostikauliams, sričiai po antakiu... Bet tikrai netinka visam veidui.
QUOTE(Aterol @ 2011 01 27, 21:43)
Na, aš juos skirtingai suvokiu. Yra tokių shimerių, kurie tinkami visam veidui naudoti, suteikia gražų, vientisą, vidinį švytėjimą. O highlighteriai skirti tik skruostikauliams, sričiai po antakiu... Bet tikrai netinka visam veidui.
A.. nu taip tai jo.. sutinku
Papildyta:
Cia geras video apie highlighterio naudojima
http://www.youtube.c.../56/ESzE9aoq7vQ
Gal kas zino koki highlighteri kuris butu neblizgus, teksturos daugiau kaip skaistalu tik kad sviesios spalvos?
QUOTE(Aterol @ 2011 01 27, 11:58)
Apie tuos pacius. O blizgejimas ju ir Dior praktiskai tas pats.
QUOTE(Vicious_L @ 2011 01 28, 00:33)
Gal kas zino koki highlighteri kuris butu neblizgus, teksturos daugiau kaip skaistalu tik kad sviesios spalvos?
Tai jus norit matinio highlighter'io Na tokio nebus, nes highlighter'is skirtas paryskint, pabrezt, tai visiskai neblizgaus nebus (visi daugiau arba maziau blizgus). Tokiu atveju naudokit balta matini seseli ir viskas. O ka reiskia teksturos kaip skaistalu? Nugi ir skaistalai ne visi vienodi: vieni kitesni, kiti minkstesni, vieni labiau pigmentuoti, kiti maziau (kaip ir bet kuri kita kosmetine priemone). Tad siulau nueiti i parduotuve ir bandytis kas tinka, patinka.
Na o jei kazkaip tokie klausimai kyla, tai gal tada konkreciau formuluokit i kokiu konkreciu skaistalu tekstura ieskot panasios priemones.