Įkraunama...
Įkraunama...

Veido švytėjimas

QUOTE(shopingas @ 2010 09 23, 07:55)
O kuri atspalvi pirkot? 'beige'? Sitokius kaip foto? Jei taip, tai sie skiriasi nuo rutuliuku - sie presuoti tik paciame pavirsiuje blizgucio turi, o po to matine paprasta pudra. Rutuliukus atitinka metelinese dezutese esantys presuoti meteoritai, kuriu pavadinimas identiskas rutuliukams (TOKIE - bet sitie yra tik 'mythic' ir limituoti, 'beige' bei 'pink fresh' neturi tokiu). Idetoje foto (ne metalinese dezutese) esantys gaivumo priduoda veidukui, bet pvz 'beige' man per gelsvas atspalvis. Lygint su TBS bangelemis nereiketu, nes tai visiskai skirtingi produktai, duoda skirtinga efekta ir isvis skirti ne tam pat (bangelemis viso veido nepatepsi).
user posted image

Jo, tokie kaip foto, tik beige. Ech, neišmanėlė aš... : 4u.gif , prisiskaičiusi įsivaizdavau, jog suteiks švytėjimo doh.gif, o ji tik kaip paprasta kompaktine pudra..., kadangi pirkau panaudotą (pabandymui), tai to blizgaus viršutinio sluoksnio nė nebebuvo, dabar net juokas ima, su mama prie visokių apšvietimų apžiūrinėjom, kame čia reikalas, kur tas užslėptas švytėjimas biggrin.gif biggrin.gif veido blizgesį ji man tikrai nuima g.gif, bet kaip ir minėjau aš jos nebenaudoju, nes man pasirodė nevykęs pirkinys...Labai ačiū už išsamų ats wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Nesė @ 2010 09 23, 12:10)
Jo, tokie kaip foto, tik beige. Ech, neišmanėlė aš... : 4u.gif , prisiskaičiusi įsivaizdavau, jog suteiks švytėjimo  doh.gif, o ji tik kaip paprasta kompaktine pudra..., kadangi pirkau panaudotą (pabandymui), tai to blizgaus viršutinio sluoksnio nė nebebuvo,

As turejau sita spalva, tai ji tikrai visiskai kompaktine pudra. Dar turejau 'nacre des mers' spalvyte, tai joje buvo keli smulkus blizguciai, ir si suteikdavo svytejimo, o tiksliau gaivumo odai, bet tikrai ne akivaizdu svytejima (kaip TBS bangeles ar Dior shimmer'is).
Atsakyti
Teko pabandyt tokius 3 shimmer'ius:

-Givenchy 'Le Prisme Collector Sparkling Powder': tikejausi kazko grazaus, o realiai pagrinde pavieniai blizguciai ir labai kieta pudryte, vos ejo kazka pagramdyt (o pagramdzius irl iko tie blizguciai).
user posted image

-YSL 'PALETTE METALLIC COLORAMa': labai patikes produktas - grazus, vientisas svytejimas, pudra minkstute thumbup.gif Primine YSL shimmer'i is 'Y-mail' limituotos kolekcijos, nors sitas gal net smagiau pasiima.
user posted image

-Bare Escentuals 'Brilliant Gold Beauty Duo': sakyciau labai panasu efekta i YSL duoda, tik perpus pigiau. Nors berods toki rozini svytejima dar savyje turi BE (na kai pries sviesa pasukioji ir suspindi rozinis atspalvis). g.gif Bet tikrai vertas demesio.
user posted image
Atsakyti
Kaip suprantu pigiausias paskutinis ir labiausiai vertas demesio?
Atsakyti
QUOTE(Porcelianinė @ 2010 11 11, 13:54)
Kaip suprantu pigiausias paskutinis ir labiausiai vertas demesio?

Aha, pigiausias paskutinis, o kiekis kiek mazesnis uz YSl (bet vistiek ne tiek, kad pateisintu dvigubai didesne YSL kaina). O demesio man vienodai verti YSL ir BE. YSL gal kiek patogiau nesiojantis rankinej naudot, bet jei tik namie, tai abu be problemu.
Atsakyti
O sakykite sita gal kas megino,koks efektas 4u.gif Estee Lauder Shimmering Jewel Powder

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pichouette: 28 gruodžio 2010 - 18:10
Gal kas pasakys ka tiksliai is Elizabet arden ji cia naudojo gale sito video,skruostu svytejimui,bei akiu vokams. http://www.youtube.c.../31/mq_ji9td2DU
Atsakyti
QUOTE(mr nobody @ 2011 01 15, 03:35)
Gal kas pasakys ka tiksliai is Elizabet arden ji cia naudojo gale sito video,skruostu svytejimui,bei akiu vokams. http://www.youtube.c.../31/mq_ji9td2DU

kazkaip man jau cia ne svytejimas, o riebesnis blizgejimas doh.gif prie tokio makiazo palaidu plauku nepanesiosi, kaip mat priliptu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mr nobody @ 2011 01 15, 03:35)

Elizabeth Arden 8 hour creme 4u.gif
Atsakyti
[quote=Adrinėja,2011 01 15, 04:50]
kazkaip man jau cia ne svytejimas, o riebesnis blizgejimas doh.gif prie tokio makiazo palaidu plauku nepanesiosi, kaip mat priliptu rolleyes.gif

Na man tai visai grazu cia,tik nzn del to prilipimo biggrin.gif..Beja dekuj uz atsakyma SaiMita
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mr nobody: 15 sausio 2011 - 17:08
O tokius geriau tept su pirstais g.gif cia tokie pat kaip NARS piestukas , tik kitokioj dezutej ir dvi spalvos 4u.gif

user posted image
user posted image

Atsakyti
o kur yra pirkti BARE ESCENTUALS BRILLIANT GOLD BEAUTY DUO???
Atsakyti