QUOTE(shopingas @ 2010 09 23, 07:55)
O kuri atspalvi pirkot? 'beige'? Sitokius kaip foto? Jei taip, tai sie skiriasi nuo rutuliuku - sie presuoti tik paciame pavirsiuje blizgucio turi, o po to matine paprasta pudra. Rutuliukus atitinka metelinese dezutese esantys presuoti meteoritai, kuriu pavadinimas identiskas rutuliukams (TOKIE - bet sitie yra tik 'mythic' ir limituoti, 'beige' bei 'pink fresh' neturi tokiu). Idetoje foto (ne metalinese dezutese) esantys gaivumo priduoda veidukui, bet pvz 'beige' man per gelsvas atspalvis. Lygint su TBS bangelemis nereiketu, nes tai visiskai skirtingi produktai, duoda skirtinga efekta ir isvis skirti ne tam pat (bangelemis viso veido nepatepsi).
Jo, tokie kaip foto, tik beige. Ech, neišmanėlė aš... : , prisiskaičiusi įsivaizdavau, jog suteiks švytėjimo , o ji tik kaip paprasta kompaktine pudra..., kadangi pirkau panaudotą (pabandymui), tai to blizgaus viršutinio sluoksnio nė nebebuvo, dabar net juokas ima, su mama prie visokių apšvietimų apžiūrinėjom, kame čia reikalas, kur tas užslėptas švytėjimas veido blizgesį ji man tikrai nuima , bet kaip ir minėjau aš jos nebenaudoju, nes man pasirodė nevykęs pirkinys...Labai ačiū už išsamų ats