QUOTE(myglle @ 2010 09 08, 19:31)
*moon* aciu labai uz patarima, nezinojau sito dalyko. o mano odai tikrai toli grazu iki tobulos. ACIU LABAI
Aš irgi noriu paantrinti, kad visas blizgantis veidas net su labai gražia oda nebus gražu .Mano oda lygi, bet aš niekada taip nesidažau. Juk blizganti vieta optiškai išryškėja ir ,,pasikelia",o pavyzdžiui tiek ,,išblizginus'' visą veidą, arba kaip tik pasirinkus atvirkštinį variantą - visą makiažą atlikus tik matinėmis priemonėmis( įsivaizduokit matinius skaistalus, matinius šešėlius ir lūpų dažus ), nebebus aiškūs veido kontūrai . Man atrodo, abiem atvejais bus arba blizgus blynas, arba matinis blynas. O derinant matines priemones su blizgiom , labai lengva išryškinti gražiausius bruožus ir mano manymu pats makiažas tada būna ,,struktūriškai'' teisingas. Aišku, visam veidui nebūtina rinktis pačios matiškiausios pudros, bet mano manymu ji neturėtų spindėti kaip shimeris . O kiek esu pastebėjusi pati, blizgūs skaistalai gražiai atrodo ir ant problemiškos riebesnės odos, tai man atrodo jūs geriau blizginkite skruostus Aš pati dažniausiai naudoju pusiau blizgius skaistalus ir ant jų dar tepu shimerio, dabar man nepakeičiamas Bobbo Brown. Jis tikrai laabai blizgus, mano spalva pink quartz , ji viena naudojama vietoj skaistalų man suteiktų per mažai spalvos, bet ant skaistalų efektas