Įkraunama...
Įkraunama...

Veido švytėjimas

QUOTE(myglle @ 2010 09 08, 19:31)
*moon* aciu labai uz patarima, nezinojau sito dalyko. o mano odai  tikrai toli grazu iki tobulos. ACIU LABAI

Aš irgi noriu paantrinti, kad visas blizgantis veidas net su labai gražia oda nebus gražu .Mano oda lygi, bet aš niekada taip nesidažau. Juk blizganti vieta optiškai išryškėja ir ,,pasikelia",o pavyzdžiui tiek ,,išblizginus'' visą veidą, arba kaip tik pasirinkus atvirkštinį variantą - visą makiažą atlikus tik matinėmis priemonėmis( įsivaizduokit matinius skaistalus, matinius šešėlius ir lūpų dažus doh.gif ), nebebus aiškūs veido kontūrai . Man atrodo, abiem atvejais bus arba blizgus blynas, arba matinis blynas. O derinant matines priemones su blizgiom , labai lengva išryškinti gražiausius bruožus ir mano manymu pats makiažas tada būna ,,struktūriškai'' teisingas. Aišku, visam veidui nebūtina rinktis pačios matiškiausios pudros, bet mano manymu ji neturėtų spindėti kaip shimeris . O kiek esu pastebėjusi pati, blizgūs skaistalai gražiai atrodo ir ant problemiškos riebesnės odos, tai man atrodo jūs geriau blizginkite skruostus 4u.gif Aš pati dažniausiai naudoju pusiau blizgius skaistalus ir ant jų dar tepu shimerio, dabar man nepakeičiamas Bobbo Brown. Jis tikrai laabai blizgus, mano spalva pink quartz , ji viena naudojama vietoj skaistalų man suteiktų per mažai spalvos, bet ant skaistalų efektas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuberosa @ 2010 09 08, 21:58)
Aš irgi noriu paantrinti, kad visas blizgantis veidas net su labai gražia oda nebus gražu .Mano oda lygi, bet aš niekada taip nesidažau. Juk blizganti vieta optiškai išryškėja ir ,,pasikelia",o pavyzdžiui tiek ,,išblizginus'' visą veidą, arba kaip tik pasirinkus atvirkštinį variantą - visą makiažą atlikus tik matinėmis priemonėmis( įsivaizduokit matinius skaistalus, matinius šešėlius ir lūpų dažus  doh.gif ), nebebus aiškūs veido kontūrai . Man atrodo, abiem atvejais bus arba blizgus blynas, arba matinis blynas. O derinant matines priemones su blizgiom , labai lengva išryškinti gražiausius bruožus ir mano manymu pats makiažas tada būna ,,struktūriškai'' teisingas. Aišku, visam veidui nebūtina rinktis pačios matiškiausios pudros, bet mano manymu ji neturėtų spindėti kaip shimeris . O kiek esu pastebėjusi pati, blizgūs skaistalai gražiai atrodo ir ant problemiškos riebesnės odos, tai man atrodo jūs geriau blizginkite skruostus 4u.gif Aš pati dažniausiai naudoju pusiau blizgius skaistalus ir ant jų dar tepu shimerio, dabar man nepakeičiamas Bobbo Brown. Jis tikrai laabai blizgus, mano spalva pink quartz , ji viena naudojama vietoj skaistalų man suteiktų per mažai spalvos, bet ant skaistalų efektas thumbup.gif

As taip pat manau kad prie shimmerio reiketu naudoti dar ir skaistalus, nes asmeniskai man vien shimmeris nelabai kaip ziurisi smile.gif g.gif
Atsakyti
o sakykit orgasm is nars baltaodei tiktu?Beja siaip kokios firmos ir koki atspali siulytumet baltaodei,kad zandukai spindetu,zvilgetu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mr nobody: 15 rugsėjo 2010 - 23:22
QUOTE(mr nobody @ 2010 09 16, 00:21)
o sakykit orgasm is nars baltaodei tiktu?Beja siaip kokios firmos ir koki atspali siulytumet baltaodei,kad zandukai spindetu,zvilgetu?

Daug firmu ir dar daugiau ju siulomu priemoniu, priklausomai nuo to,kiek norite isleisti.
Atsakyti
QUOTE(mr nobody @ 2010 09 16, 00:21)
o sakykit orgasm is nars baltaodei tiktu?

Tiktu - juk galima spalvos intensyvuma reguliuot. O siaip 'orgasm' spalvyte viena tu, kur praktiskai visiems odos atspalviams tinka.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 09 16, 17:02)
Tiktu - juk galima spalvos intensyvuma reguliuot. O siaip 'orgasm' spalvyte viena tu, kur praktiskai visiems odos atspalviams tinka.

Tikra tiesa pati turiu orgasm spalvyte, tai tikrai intensyvuma spalvos galima reguliuoti, bet to tinka tiek prie sviesios tiek prie tamsesnes odos thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Tai pati universaliausia spalvyte wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
ka daro sis daiktas?
Summer 2008 Guerlain Meteorites Perles Light Diffusing Perfecting Primer
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 21 sausio 2011 - 21:16
QUOTE(Spicas @ 2010 09 21, 18:30)
ka daro sis daiktas?
Summer 2008 Guerlain Meteorites Perles Light Diffusing Perfecting Primer
http://i179.photobuc...s_light_dif.jpg

Pasiskaitykit senoj Guerlain temoj smile.gif ten parasyta.. seip kiek zinau nieko ipatingo.. suteikia svytejima, bet kaina gerokai sukelta, kiek is atsiliepimu supratau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 21 sausio 2011 - 21:16
QUOTE(Spicas @ 2010 09 21, 18:30)
ka daro sis daiktas?

Cia makiazo baze - pagal aprasyma sulygina veiduko atspalvi, sumazina poras, duoda svytejimo ir tt. Zodziu, pagal aprasyma kazkas nerealaus. Realiai man jis eiline baze. Ir to svytejimo nesimato uztepus pudra, nes jo yra labai mazai ir taip.

Dar papildysiu, nes pastebejau kurioj temoj ideta (isivaizdavau, kad atsakiau Guerlain temoje doh.gif ) - i tema apie svytejimo priemones si baze netinka, nes ant makiazo neis tept, vietoj makiazo neuzteks (t.y. tai tik baze ir nepasleps trukumu, nebent oda nepriekaistinga, bet tada jau nieko nereikia tokiai), o pries makiaza nera toks stiprus svytejimas, kad prasimustu per pudra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 21 rugsėjo 2010 - 19:54
QUOTE(myglle @ 2010 09 17, 21:59)
meteoritus 2 nr. beige

Aš išvis nesuprantu meteoritų poveikio, nusipirkau Guerline presuotus meteoritus, nu gali tept netepus, jokio efekto, tik nuima veido blizgesį, jei reikia....kame šaknys nžn, atidaviau mamai, sakau gal tu išgausi su jais kažką nerealaus, nes man nepavyksta biggrin.gif
Tad, po šio nevykusio bandymo įsigijau Body Shop bangeles ir esu patenkinta jų suteikiamu efektu... wub.gif , tačiau kaip visada knieti išbandyt ir kitų firmų gaminius... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Nesė @ 2010 09 22, 23:50)
Aš išvis nesuprantu meteoritų poveikio, nusipirkau Guerline presuotus meteoritus, nu gali tept netepus, jokio efekto, tik nuima veido blizgesį, jei reikia....kame šaknys nžn, atidaviau mamai, sakau gal tu išgausi su jais kažką nerealaus, nes man nepavyksta  biggrin.gif
Tad, po šio nevykusio bandymo įsigijau Body Shop bangeles ir esu patenkinta jų suteikiamu efektu... wub.gif , tačiau kaip visada knieti išbandyt ir kitų firmų gaminius... cool.gif

O kuri atspalvi pirkot? 'beige'? Sitokius kaip foto? Jei taip, tai sie skiriasi nuo rutuliuku - sie presuoti tik paciame pavirsiuje blizgucio turi, o po to matine paprasta pudra. Rutuliukus atitinka metelinese dezutese esantys presuoti meteoritai, kuriu pavadinimas identiskas rutuliukams (TOKIE - bet sitie yra tik 'mythic' ir limituoti, 'beige' bei 'pink fresh' neturi tokiu). Idetoje foto (ne metalinese dezutese) esantys gaivumo priduoda veidukui, bet pvz 'beige' man per gelsvas atspalvis. Lygint su TBS bangelemis nereiketu, nes tai visiskai skirtingi produktai, duoda skirtinga efekta ir isvis skirti ne tam pat (bangelemis viso veido nepatepsi).
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nesė @ 2010 09 22, 23:50)
Aš išvis nesuprantu meteoritų poveikio, nusipirkau Guerline presuotus meteoritus, nu gali tept netepus, jokio efekto, tik nuima veido blizgesį, jei reikia....kame šaknys nžn, atidaviau mamai, sakau gal tu išgausi su jais kažką nerealaus, nes man nepavyksta  biggrin.gif

keista, man kaip tik "pariebina" kartais per daug, tai vasara ju negaliu normaliai naudoti, nebent keliom valandom reiketu blink.gif
Atsakyti