Įkraunama...
Įkraunama...

Veido švytėjimas

QUOTE(Cherry_ @ 2010 09 08, 14:02)
Kodel keista ? smile.gif nes pati toki svytejima isgaunu su skaistalais+ elf shimeris smile.gif

na, kai kam keista, kad seselius ne toje vietoje tepa laugh.gif nors rezultatas tikrai puikus ir ilgalaikis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Portishead @ 2010 09 08, 15:05)
is ebay.com su siuntimu iseina virs $40...dar yra testerinis variantas to Nars Orgasm, tai +-25 usd su siuntimu...

bigsmile.gif Gal galima nuoroda, to testerinio ax.gif
Papildyta:
QUOTE(*moon* @ 2010 09 08, 15:00)
Pas mane taip pat orgasm spalvyte, tai ji man labai patinka  wub.gif  wub.gif  wub.gif
Siaip kiek domejausi tai ju kainytes visur vienodos. As siunciausi is hqhair.com bet ten siuntimas 4,50 svaro, tai apsimoka siustis kai buna kodukai su nemokamu siuntimu arba 15% nuolaida kai as siunciaus  smile.gif

O ta Orgasm nera tokia labai Pink? Turiu Mac Light Flush, tai man per daug rausvas jis ant skruostu, noretusi kazko labai rusvo-persikinio gal atspalvio g.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2010 09 08, 15:30)
bigsmile.gif Gal galima nuoroda, to testerinio ax.gif
Papildyta:

O ta Orgasm nera tokia labai Pink? Turiu Mac Light Flush, tai man per daug rausvas jis ant skruostu, noretusi kazko labai rusvo-persikinio gal atspalvio g.gif

Na ji yra tokia rausva, ne ruzava, jei norite i ruduma - persiko, tada manau south beach spalvyte wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2010 09 08, 15:41)
Na ji yra tokia rausva, ne ruzava, jei norite i ruduma - persiko, tada manau south beach spalvyte  wub.gif

stai taip atrodo su sia spalvyte
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2010 09 08, 16:20)
stai taip atrodo su sia spalvyte

Cia south beach?
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2010 09 08, 16:23)
Cia south beach?

Na manau cia bus + dar kazko tepta, va stai cia manau realesnis vaizdas
http://moodboard.typ...34c88fe4970c-pi
Atsakyti
QUOTE(Krisanta @ 2010 09 08, 10:38)
Čia gal kaip Švytinti makiažo bazė?

Net nezinau kaip tiksliai pasakyt - nevisai baze, vadinasi 'smooth operator illuminating serum' (siaip Tarte 'smooth operator' yra kremai su spalva): jis duoda rudumo ir daaaug blizgumo, nu toks pariebaluotas veidas atrodo. As ji parduotuvej ant rankos buvau bandzius, patiko, o kai ant veido pabandziau, tai issigandau to blizgejimo. Bet paskui galvoju paeksperimentuot reikia, tai uztepiau pudros ir rezultatas nustebino. thumbup.gif

QUOTE(*moon* @ 2010 09 08, 11:11)
Na patikekit manim mane sis klausimas irgi labai domina  smile.gif Bet siaip apie meteoritus yra labai daug nuomoniu kaip ir apie EZ. As pati asmeniskai turiu beige, kitu nebandzius tai nzn, bet tie beige tai tikrai labai blizgus ir dienai as ju nenaudoju, o tik vakarui  smile.gif

As daug meteoritu rusiu esu bandzius - kai kuriu ir uz dyka neimciau (nors meluoju, uz dyka paimciau biggrin.gif ): efekta toki pat ar geresni n priemoniu gali suteikt. O kai kurie tikrai labai faini ir kolkas neteko matyt atitikmenu jiems. Na bet ir kiekvienos lukesciai, oda, odos atspalvis ir rezultatas skiriasi, tai cia viskas individualu.

QUOTE(*moon* @ 2010 09 08, 15:25)
Tokiu dalyku is ebay neperku, nes bus garantuota padielka  doh.gif

Testeriai nemanau, kad bus padielka. O siaip reiketu ziuret kas pardavineja (buna net kosmetikos parduotuves ar kaip parduotuvele ju zmones turi - tos pacios braskes ebay parduotuvele turi (tik ten pora $ brangiau nei ju psl, bet yra prekiu, kurios tik ebay yra), buvau radus Smashbox pardaveja, kuris turedavo ivairiu prekiu ir viskas originalai), kiek turi, kokie atsiliepimai apie pardaveja (nors jei nenusimanantys prisiperka ir galvoja kaip cia sauniai apsipirko, tai paskui ir palieka geru atsiliepimu). Nors ir pati kosmetika mieliau perku parduotuvese ir geriau sumoku pilna kaina, bet zinau ka gaunu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 09 08, 16:56)
Net nezinau kaip tiksliai pasakyt - nevisai baze, vadinasi 'smooth operator illuminating serum' (siaip Tarte 'smooth operator' yra kremai su spalva): jis duoda rudumo ir daaaug blizgumo, nu toks pariebaluotas veidas atrodo. As ji parduotuvej ant rankos buvau bandzius, patiko, o kai ant veido pabandziau, tai issigandau to blizgejimo. Bet paskui galvoju paeksperimentuot reikia, tai uztepiau pudros ir rezultatas nustebino.  thumbup.gif
As daug meteoritu rusiu esu bandzius - kai kuriu ir uz dyka neimciau (nors meluoju, uz dyka paimciau biggrin.gif ): efekta toki pat ar geresni n priemoniu gali suteikt. O kai kurie tikrai labai faini ir kolkas neteko matyt atitikmenu jiems. Na bet ir kiekvienos lukesciai, oda, odos atspalvis ir rezultatas skiriasi, tai cia viskas individualu.
Testeriai nemanau, kad bus padielka. O siaip reiketu ziuret kas pardavineja (buna net kosmetikos parduotuves ar kaip parduotuvele ju zmones turi - tos pacios braskes ebay parduotuvele turi (tik ten pora $ brangiau nei ju psl, bet yra prekiu, kurios tik ebay yra), buvau radus Smashbox pardaveja, kuris turedavo ivairiu prekiu ir viskas originalai), kiek turi, kokie atsiliepimai apie pardaveja (nors jei nenusimanantys prisiperka ir galvoja kaip cia sauniai apsipirko, tai paskui ir palieka geru atsiliepimu). Nors ir pati kosmetika mieliau perku parduotuvese ir geriau sumoku pilna kaina, bet zinau ka gaunu  ax.gif

Na as su jumis pilnai sutinku geriau jau sumoki brangiau, bet esi uztikrintas kad turi originalu daikta, nei pigiau ir paskui suk galva originalas ar ne smile.gif
Atsakyti
cia kaip skaitau dauguma naugojate tik skruostams svytejima suteikiancias priemones. o kas yra visam veidui skirtas (kaktai, nosytei)? tik meteoritai mystich? ar dar kas nors? bet kad butu be blizgusiu, tik svytejima suteiktu
Atsakyti
QUOTE(myglle @ 2010 09 08, 19:21)
cia kaip skaitau dauguma naugojate tik skruostams svytejima suteikiancias priemones. o kas yra visam veidui skirtas (kaktai, nosytei)? tik meteoritai mystich? ar dar kas nors? bet kad butu be blizgusiu, tik svytejima suteiktu

Na pirmiausia tai manau kad jei norint tepti visa veida sviesa atspindinciom priemonem veido oda turi buti idealios bukles, pirmiausia ne riebi ir be jokiu trukumu kaip issipletusios poros, nes tokiu atveju jos bus dar daugiau isryskinamos, o jei veido oda riebi, tai atrodys kaip Kaledu egle arba riebalais istepta. Todel dauguma siu priemoniu yra naudojama skruostams norint suteikti "sveikos odos efekta" smile.gif
Atsakyti
*moon* aciu labai uz patarima, nezinojau sito dalyko. o mano odai tikrai toli grazu iki tobulos. ACIU LABAI
Atsakyti
QUOTE(myglle @ 2010 09 08, 19:31)
*moon* aciu labai uz patarima, nezinojau sito dalyko. o mano odai  tikrai toli grazu iki tobulos. ACIU LABAI

Prasom nera uz ka mirksiukas.gif Mano odai taip pat iki tobulebes kaip iki Amerikos lotuliukas.gif Todel visas tas blizgias priemones stengiuosi naudoti labai atsargiai smile.gif Tik svarbiausia nepersistengti ir nepadauginti, nes tada rezultatas buna nedziuginantis doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti