QUOTE(Krisanta @ 2010 09 08, 10:38)
Čia gal kaip Švytinti makiažo bazė?
Net nezinau kaip tiksliai pasakyt - nevisai baze, vadinasi 'smooth operator illuminating serum' (siaip Tarte 'smooth operator' yra kremai su spalva): jis duoda rudumo ir daaaug blizgumo, nu toks pariebaluotas veidas atrodo. As ji parduotuvej ant rankos buvau bandzius, patiko, o kai ant veido pabandziau, tai issigandau to blizgejimo. Bet paskui galvoju paeksperimentuot reikia, tai uztepiau pudros ir rezultatas nustebino.
QUOTE(*moon* @ 2010 09 08, 11:11)
Na patikekit manim mane sis klausimas irgi labai domina
Bet siaip apie meteoritus yra labai daug nuomoniu kaip ir apie EZ. As pati asmeniskai turiu beige, kitu nebandzius tai nzn, bet tie beige tai tikrai labai blizgus ir dienai as ju nenaudoju, o tik vakarui
As daug meteoritu rusiu esu bandzius - kai kuriu ir uz dyka neimciau (nors meluoju, uz dyka paimciau
): efekta toki pat ar geresni n priemoniu gali suteikt. O kai kurie tikrai labai faini ir kolkas neteko matyt atitikmenu jiems. Na bet ir kiekvienos lukesciai, oda, odos atspalvis ir rezultatas skiriasi, tai cia viskas individualu.
QUOTE(*moon* @ 2010 09 08, 15:25)
Tokiu dalyku is ebay neperku, nes bus garantuota padielka
Testeriai nemanau, kad bus padielka. O siaip reiketu ziuret kas pardavineja (buna net kosmetikos parduotuves ar kaip parduotuvele ju zmones turi - tos pacios braskes ebay parduotuvele turi (tik ten pora $ brangiau nei ju psl, bet yra prekiu, kurios tik ebay yra), buvau radus Smashbox pardaveja, kuris turedavo ivairiu prekiu ir viskas originalai), kiek turi, kokie atsiliepimai apie pardaveja (nors jei nenusimanantys prisiperka ir galvoja kaip cia sauniai apsipirko, tai paskui ir palieka geru atsiliepimu). Nors ir pati kosmetika mieliau perku parduotuvese ir geriau sumoku pilna kaina, bet zinau ka gaunu