Įkraunama...
Įkraunama...

Veido švytėjimas

QUOTE(himalaia @ 2010 09 07, 19:04)
Man truputį skaistina (nuo Mythic matosi toks baltas šydas, jei daugiau užtepu). Labai laukiu, kol blizgučiai "nusidėvės", nes neįsivaizduoju, kaip su tokiais blizgalais galima kasdien vaikščiot. Man, norint švytėjimo efektą išgauti, reikia nemažai užtepti, o tada tikrai kaip vakarinis makiažas atrodo  doh.gif
Tikrai ieškosiu pigesnės ir natūraliau atrodančios alternatyvos... Norisi kad veidas vos švytėtų, be jokios spalvos, šlapio efekto ar blizgučių.

As kuo daugiau tepu tuo labiau i eglute panasi tampu - is visu pusiu blizgu biggrin.gif biggrin.gif
Svytejimo su meteoritais man nepavyksta isgauti, gal mano odos tipas/spalva netinkama g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B.r.i.u.n.e.t.e: 07 rugsėjo 2010 - 18:13
Aš dvi priemones turiu veido švytėjimui. Pirmoji priemonė- Dior shimmeris rose diamond. Ir antroji- Essence skaistalai- shimmeris, taip pat rožinis. Dior aišku ilgiau ant veido išlieka, visą dieną, essence visą dieną nešvyti, bet tik užtepus efektas absoliutiškai vienodas. To essence jau prekyboje nėra. Bet apsirūpinusi esu keliem metam į priekį. smile.gif Apskritai švytintys skruostai man yra laaaabai gražu wub.gif
Papildyta:
ir dabar nerealiai užsimaniau to nars wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puikiausioji: 07 rugsėjo 2010 - 22:30
QUOTE(lapuaite @ 2010 09 03, 16:03)
o kokios priemones suteiktu mazdaug toki naturalu spindejima is vidaus,paskaistintu veida? kaip sitoj foto mazdaug?

Man toks efektas gaunasi butent su Mythic #01 meteoritais ax.gif kiti atspalviai tam netinka, per daug blizgus, neskaistina ir t.t.. bet mythic suteikia toki salto atspalvio balinanti skaistuma ir svytejima is vidaus.
p.s. jei bandysit ant odos - nesivadovaukit pirminiu ispudziu, tikras vaizdas atsiras tik praejus siek tiek laiko, pradzioje oda atrodo tik pabalinta ir pudruota, o po valandos/keliu pasimato tikrasis efektas.
Atsakyti
as irgi turejau meteoritus 2 nr. beige, bet nelabai juos naudodavau ir tai tik ant skruostu.dabar kaip juo beveik naujus praradau, tikrai kitu nepirksiu, o ziuriu kazko kito, veido svytejimui
o is dioru kas galetu suteikti veidui grazu svytejima?be blizguciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo myglle: 07 rugsėjo 2010 - 22:57
As dabar isigudrinus toki dalyka svytejimui daryt: tepu svytinti seruma is Tarte rinkinio (idedu foto apacioje), o po to pudra ant virsaus tepu, tai oda pasakiskai grazi atrodo, labai naturali spalva, jokio blizgejimo, bet akivaizdus vidinis svytejimas. Jau ne karta gavau komplimentu del odos kai taip buvau pasidazius. Pliusas man dar tas, kad viskas labai greita ir nebereikia man maskuoklio taip dazantis. Na o minusas tas, kad tik rinkinyje jis yra, o kitos priemones man nepatinka/nereikalingos, tai jau ebay nugriebiau 3 tuos serumus ateiciai. ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(lapuaite @ 2010 09 03, 17:03)
o kokios priemones suteiktu mazdaug toki naturalu spindejima is vidaus,paskaistintu veida? kaip sitoj foto mazdaug?
user posted image
ar meteoritai panasu efekta duoda?
nepykit,bet visos temukes perskaityti labai neturiu laiko ax.gif

Man tokį efektą duoda meteoritų miksas... Mystic ir beige....
Blizgėjimo vos vos, nes jau naudoti..... Gaivu, skaistu....
Tai labai patiko....
Tik dabar su veidu kitos problemos, tad nebesidažau.... doh.gif
4u.gif
Papildyta:
QUOTE(himalaia @ 2010 09 07, 19:04)
Man truputį skaistina (nuo Mythic matosi toks baltas šydas, jei daugiau užtepu). Labai laukiu, kol blizgučiai "nusidėvės", nes neįsivaizduoju, kaip su tokiais blizgalais galima kasdien vaikščiot. Man, norint švytėjimo efektą išgauti, reikia nemažai užtepti, o tada tikrai kaip vakarinis makiažas atrodo  doh.gif
Tikrai ieškosiu pigesnės ir natūraliau atrodančios alternatyvos... Norisi kad veidas vos švytėtų, be jokios spalvos, šlapio efekto ar blizgučių.

Himalaia
Kai atrasit - pasidalinkit ir su mumis.....
Papildyta:
QUOTE(shopingas @ 2010 09 08, 01:00)
As dabar isigudrinus toki dalyka svytejimui daryt: tepu svytinti seruma is Tarte rinkinio (idedu foto apacioje), o po to pudra ant virsaus tepu, tai oda pasakiskai grazi atrodo, labai naturali spalva, jokio blizgejimo, bet akivaizdus vidinis svytejimas. Jau ne karta gavau komplimentu del odos kai taip buvau pasidazius. Pliusas man dar tas, kad viskas labai greita ir nebereikia man maskuoklio taip dazantis. Na o minusas tas, kad tik rinkinyje jis yra, o kitos priemones man nepatinka/nereikalingos, tai jau ebay nugriebiau 3 tuos serumus ateiciai. ax.gif   
user posted image

Čia gal kaip Švytinti makiažo bazė?
Atsakyti
QUOTE(lapuaite @ 2010 09 07, 17:28)
bet ar patogu kremines konsistencijos piestuka graziai issklaidyti po veida..? man kazkaip atrodo kad patogiausia butu su sepeteliu ir kad priemone butu kieto pavidalo.. g.gif  g.gif  o kur yra pirkti ir kokia kaina siu NARS priemoniu?

Man tai labai patogu ir netgi labai paprasta su juo pasidazyti, be to man patinka tai kad jis duoda toki perlamutrini zvilgesi, o ne blizgucius doh.gif Turiu ir isgirtuosius Bobbi Brown ir Dior shimmerius tai jie man labiau tinkami vakariniams makiazui, nes to zvilgesio dienai asmeniskai man per daug doh.gif
O Nars kosmetikos Lt man atrodo kad nera, as pirkau UK mokejau 29 svarus smile.gif Dar galima siustis is JAV internetiniu parduotuviu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(lapuaite @ 2010 09 07, 18:46)
tai kodel tada tie meteoritai tokie dievinami, jei pablizgina tik veida..? juk pablizginti galima ir tarkim su kokiais zymiai pygesniais avon rutuliukais g.gif
biggrin.gif

Na patikekit manim mane sis klausimas irgi labai domina smile.gif Bet siaip apie meteoritus yra labai daug nuomoniu kaip ir apie EZ. As pati asmeniskai turiu beige, kitu nebandzius tai nzn, bet tie beige tai tikrai labai blizgus ir dienai as ju nenaudoju, o tik vakarui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2010 09 07, 15:24)
čia SM įsigijau šitą pudrytę, spalvytės šviesios, tad ir mano šviesios odos netamsina visai, šiaip geras daikčiukas, suteikia labai naturalų, gaivų švytėjimą, tinka visam veidui.  smile.gif  Pirkčiau vėl, bet imčiau tamsesnę spalvytę.
Givenchy Prismissime 9 Colors Compact Powder
user posted image

As turiu sita pudra. wub.gif Tik tamsesnes spalvos. Vienas is labiausiai vykusiu mano pirkiniu. thumbup.gif Labai tinka mano odai. Veidas labai graziai svyti, atrodo gaivus. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 21 sausio 2011 - 21:11
user posted image
Kaip bebutu keista, as lygiai toki pat svytejima pasiekiu su su iprastais skaistalais + mac seselis nylon spalvos, kuris turi perlamutrine tekstura, jokiu blizguciu, daug pigiau, nereikia pirkti atskirai. O be to ilgai laikosi, kiek esu bandzius shimeriu, tai su mac seseliu daug graziau man atrodo blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrinėja @ 2010 09 08, 13:22)
[
Kaip bebutu keista, as lygiai toki pat svytejima pasiekiu su su iprastais skaistalais + mac seselis nylon spalvos, kuris turi perlamutrine tekstura, jokiu blizguciu, daug pigiau, nereikia pirkti atskirai. O be to ilgai laikosi, kiek esu bandzius shimeriu, tai su mac seseliu daug graziau man atrodo  blush2.gif  ax.gif

Kodel keista ? smile.gif nes pati toki svytejima isgaunu su skaistalais+ elf shimeris smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2010 09 07, 16:52)
Na astai toki svytejima isgaunu su siuo
user posted image
http://www.youtube.c...h?v=jk8NYfmc9lw

Kokia cia splava naudota tam video?
Kaip dabar jau man reikia sito Nars doh.gif lotuliukas.gif
Ai jau matau, Orgasm turbut ax.gif
O sakykit is kur labiausiai apsimoka ji siustis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savita1: 08 rugsėjo 2010 - 13:20
QUOTE(savita1 @ 2010 09 08, 14:18)
Kokia cia splava naudota tam video?
Kaip dabar jau man reikia sito Nars doh.gif  lotuliukas.gif
Ai jau matau, Orgasm turbut ax.gif
O sakykit is kur labiausiai apsimoka ji siustis?

Pas mane taip pat orgasm spalvyte, tai ji man labai patinka wub.gif wub.gif wub.gif
Siaip kiek domejausi tai ju kainytes visur vienodos. As siunciausi is hqhair.com bet ten siuntimas 4,50 svaro, tai apsimoka siustis kai buna kodukai su nemokamu siuntimu arba 15% nuolaida kai as siunciaus smile.gif
Papildyta:
[quote=*moon*,2010 09 08, 11:11]
Man tai labai patogu ir netgi labai paprasta su juo pasidazyti, be to man patinka tai kad jis duoda toki perlamutrini zvilgesi, o ne blizgucius doh.gif Turiu ir isgirtuosius Bobbi Brown ir Dior shimmerius tai jie man labiau tinkami vakariniams makiazui, nes to zvilgesio dienai asmeniskai man per daug doh.gif
O Nars kosmetikos Lt man atrodo kad nera, as pirkau UK mokejau 29 svarus smile.gif Dar galima siustis is JAV internetiniu parduotuviu smile.gif
Papildyta:

Oj sumaisiau su krem pudra kuria nesenai pirkau, tai sio kainyte ne 29, o 27 svarai smile.gif
Atsakyti