Įkraunama...
Įkraunama...

Veido švytėjimas

Pries 10 puslapiu buvo 4u.gif
QUOTE(KRISTELA @ 2010 04 29, 10:38)
Na va, nepatingejau nufotografuoti atspalvius ax.gif

Kaireje puseje flower bloosom, desineje rose diamond, atspalviai nuo virsaus:
1. uzkabinta tik sviesios spalvos (FB spalva nelieciant viduriuko)
2. uzkabinta tik ryskios spalvos (FB tik viduriukas)
3. bendra spalva sumaisius visus paletes atspalvius
user posted image

Bendrai sulyginus rose diamond atspalviai artimesni, svytejimas siek tiek ryskesnis(labiau metalic), o flower bloosom atspalviai nuo beveik balto iki rausvo, svytejimas labiau satininis ir pats produktas minkstesnis, daugiau pasikabina.

Dar viena foto bendro atspalvio - virsuje rose diamond, apacioje flower bloosom
user posted image

Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2010 09 03, 16:11)
As vis  dazniau is mamos pasiskolinu Estee Lauder briliant shimeriuka, grazi spalvyte gaunasi skruostukams.Ikeliu foto kaip atrodo, veidas be pudros, uztepta tik shimerio ant skruostu  smile.gif
user posted image

Kelintas numeriukas ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikciurna_ @ 2010 09 07, 12:04)
Kelintas numeriukas ?  g.gif

Atsakyti
QUOTE(lapuaite @ 2010 09 03, 15:03)
o kokios priemones suteiktu mazdaug toki naturalu spindejima is vidaus,paskaistintu veida? kaip sitoj foto mazdaug?
user posted image
ar meteoritai panasu efekta duoda?
nepykit,bet visos temukes perskaityti labai neturiu laiko ax.gif

As irgi kazko panasaus is meteoritu tikejausi.Nusipirkau,nu ka zinau... doh.gif
Is viso nieko nesimato,ir daug ir mazai tepiau,ir visa veida ir tik skruostus.Apvalus 0.
Nors imk ir ismesk.Tikriausiai prasciausias pirkinis per n metu.
Dairausi kazko kito.
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 09 07, 15:26)
As irgi kazko panasaus is meteoritu tikejausi.Nusipirkau,nu ka zinau... doh.gif
Is viso nieko nesimato,ir daug ir mazai tepiau,ir visa veida ir tik skruostus.Apvalus 0.
Nors imk ir ismesk.Tikriausiai prasciausias pirkinis per n metu.
Dairausi kazko kito.

Na man taip pat meteoritai nepaskaistindavo veido, bet gal sakyciau pablizgindavo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lapuaite @ 2010 09 03, 16:03)
o kokios priemones suteiktu mazdaug toki naturalu spindejima is vidaus,paskaistintu veida? kaip sitoj foto mazdaug?
user posted image

http://4.bp.blogspot...600/benefit.jpg šitas garantuotai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lapuaite @ 2010 09 03, 17:03)
user posted image

Na astai toki svytejima isgaunu su siuo
user posted image
http://www.youtube.c...h?v=jk8NYfmc9lw
Atsakyti
čia SM įsigijau šitą pudrytę, spalvytės šviesios, tad ir mano šviesios odos netamsina visai, šiaip geras daikčiukas, suteikia labai naturalų, gaivų švytėjimą, tinka visam veidui. smile.gif Pirkčiau vėl, bet imčiau tamsesnę spalvytę.
Givenchy Prismissime 9 Colors Compact Powder
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 21 sausio 2011 - 21:09
QUOTE(*moon* @ 2010 09 07, 15:52)
Na astai toki svytejima isgaunu su siuo
user posted image
http://www.youtube.c...h?v=jk8NYfmc9lw

bet ar patogu kremines konsistencijos piestuka graziai issklaidyti po veida..? man kazkaip atrodo kad patogiausia butu su sepeteliu ir kad priemone butu kieto pavidalo.. g.gif g.gif o kur yra pirkti ir kokia kaina siu NARS priemoniu?
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2010 09 07, 16:32)
Na man taip pat meteoritai nepaskaistindavo veido, bet gal sakyciau pablizgindavo  doh.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(picco @ 2010 09 07, 16:41)

o kas cia per priemone? Tepama visam veidui ar tik skruostams?
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2010 09 07, 15:32)
Na man taip pat meteoritai nepaskaistindavo veido, bet gal sakyciau pablizgindavo  doh.gif

tai kodel tada tie meteoritai tokie dievinami, jei pablizgina tik veida..? juk pablizginti galima ir tarkim su kokiais zymiai pygesniais avon rutuliukais g.gif
biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2010 09 07, 09:32)

Man truputį skaistina (nuo Mythic matosi toks baltas šydas, jei daugiau užtepu). Labai laukiu, kol blizgučiai "nusidėvės", nes neįsivaizduoju, kaip su tokiais blizgalais galima kasdien vaikščiot. Man, norint švytėjimo efektą išgauti, reikia nemažai užtepti, o tada tikrai kaip vakarinis makiažas atrodo doh.gif
Tikrai ieškosiu pigesnės ir natūraliau atrodančios alternatyvos... Norisi kad veidas vos švytėtų, be jokios spalvos, šlapio efekto ar blizgučių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 07 rugsėjo 2010 - 18:06