Įkraunama...
Įkraunama...

Veido švytėjimas

QUOTE(laukianti stebuklo @ 2010 07 07, 18:35)
kadangi radau sm pirkiniu skyrelyje daug geru atsiliepimu apie sia essence priemone, kuri suteikia svytejima, bei nete paskaiciau kad jas lygina su bobby brown shimeriais ir tbs bangelemis

gal kas galetu palyginti kas jau yra bande essence sita blush ir tbs bangeles

http://www.beautyfre...r-blush-review/

http://www.thebodysh...9920m#anchor001

is anksto dekoju 4u.gif  4u.gif  drinks_cheers.gif

Turejau ir Bobby brown ir TBS bangeles, tai bent jau man tarp ju tikrai labai didelis skirtumas, manau kad sis essence bobby brown tikrai neprilygs, o su bangelemis gal ir galetu lygintis smile.gif
Atsakyti
mergaites, patarkit man nelabai nusimananciai ax.gif
noriu priemones , kad suteiktu veidukui vientisa svytejima, skaistuma, taciau kad nebutu bizguciu..
ar tiktu sios priemones:
Guerlain meteoritai (pink fresh)
Diorskin Poudre shimmer 001 diamant rose
Christian Dior - Dior Flower Blossom Floral Illuminating Powders

kuri geriau...? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lapuaite @ 2010 09 03, 12:47)
noriu priemones , kad suteiktu  veidukui vientisa svytejima, skaistuma, taciau kad nebutu bizguciu..
ar tiktu sios priemones:

kuri geriau...? 4u.gif

is is situ as uz Diorskin Poudre shimmer 001 diamant rose 4u.gif asmeniskai neturejau, bet bandziau. Bit sis shimeris susilauke labai daug pagyru 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2010 09 03, 12:15)
is is situ as uz Diorskin Poudre shimmer 001 diamant rose  4u.gif  asmeniskai neturejau, bet bandziau. Bit sis shimeris susilauke labai daug pagyru 4u.gif

o jis nera per ryskus tarkim iprastai dienai paskaistinti veiduka? nera taip kad veidas pasidengia labai daug blizguciu...?
Atsakyti
O man siuo metu daug labiau patinka stai sis NARS The Multiple dalykelis ir daug labiau Uz Bobbi brown bei Dior shimerius wub.gif
user posted image
Stai toki svytejima su juo galima isgauti wub.gif wub.gif wub.gif
user posted image
Atsakyti
noriu priemones , kad suteiktu  veidukui vientisa svytejima, skaistuma, taciau kad nebutu bizguciu..
ar tiktu sios priemones:

kuri geriau...? 4u.gif

turiu visus, 1-2 visam veidui visikai netinkami, o blossom puikiai tinka visam veidui smile.gif beje, jis LE.
Atsakyti
Neplanuotai teko apziuret Smashbox 'Masquerade Baked Fusion Soft Lights Palette' - labai patiko efektas, primine Dior shimmer'ius (toks vientisas, grazus svytejimas). Nors pakuote man tokia nepatraukli....
user posted image

ar tiktu sios priemones:

kuri geriau...? 4u.gif

Is jusu klausimo suprantu, kad visam veidui ieskot, betk liuna tie atspalviai rausvi - ar jus tik skruostams norit g.gif Visam veidui antras tikrai netiks - jis duoda vientisa stipru blizgejima. Trecio nebandzius, bet is isvazidos jis atrodo tinkamiausias, nes spalva neryski. O Guerlain kiek zinau yra kas tepa ir visa veiduka, bet reikia labai lengvia, kad i parseli nepavirstumet.

QUOTE(Cherry_ @ 2010 09 03, 13:15)
is is situ as uz Diorskin Poudre shimmer 001 diamant rose  4u.gif  asmeniskai neturejau, bet bandziau. Bit sis shimeris susilauke labai daug pagyru 4u.gif

Visam veidui tai tikrai nedrisciau jo rekomenduot - gi jis toks blizgus, tai fe kaip atrodytu... ax.gif
Atsakyti
na ne taip gal issireiskiau, ne visa veiduka noriu pudruoti, o zandukus perbraukt, truputi kitas vietas brukstelt, kad lengvai svytetu, butu gaivus veidukas... biggrin.gif tai sakot meteoritu fresh pink nesuteiktu svelnaus spindejimo? g.gif nes kaip ir ruosiuos pirkti pameginimui....
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 09 03, 15:54)

Visam veidui tai tikrai nedrisciau jo rekomenduot - gi jis toks blizgus, tai fe kaip atrodytu...  ax.gif

turejau omeni ne visam veidui o kaip shimeri skruostams, nosyte perbraukt ir pan. bet pamirsau parasyti 4u.gif
Atsakyti
o kokios priemones suteiktu mazdaug toki naturalu spindejima is vidaus,paskaistintu veida? kaip sitoj foto mazdaug?
user posted image
ar meteoritai panasu efekta duoda?
nepykit,bet visos temukes perskaityti labai neturiu laiko ax.gif
Atsakyti
As vis dazniau is mamos pasiskolinu Estee Lauder briliant shimeriuka, grazi spalvyte gaunasi skruostukams.Ikeliu foto kaip atrodo, veidas be pudros, uztepta tik shimerio ant skruostu smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(lapuaite @ 2010 09 03, 11:47)
ar tiktu sios priemones:

kuri geriau...? 4u.gif

As turejusi visus tris, siuo metu turiu pasilikusi tik Dior Flower Bloosom ax.gif
Is visu jusu variantu meteoritai suteiktu svelniausia svytejima (blizgumo prasme), jais reiktu daugiau tepti, kad isgautumet perlamutra. Bet bus atskiru pavieniu blizguciu siek tiek, kurie ypac matomi pries saule, tad manau sis variantas atkrenta del blizguciu...
Dior Rose ir Dior Flower panasus (ir abu suteiks vientisa perlamutra be matomu blizguciu), taciau Flower tekstura minkstesne ir spalva subtilesne, jis daugiau skaistina, o Rose suteikia rozini svytejima. Jei norit naudoti vietoje skaistalu - imkit Rose, jei kaip shimmeri - TIK Flower Bloosom. Beje, abu Dior shimmeriai tiks tik sviesiai/voidutinio sviesumo odai, Ypac Bloosom.

Esu kelusi i tema siu abeju DIOR realias foto ir atspalvius ant odos, jei aktualu perverskit senesne tema, turetu buti mirksiukas.gif
Atsakyti