Įkraunama...
Įkraunama...

Veido švytėjimas

QUOTE(ESLAUDA @ 2010 06 24, 19:23)
Skruostukams naudojau abu atspalvius atskirai, konturavau. O per visa veida perbraukiau sumaisius viska  smile.gif

O kodel pardavineji isparduotuveje?
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2010 06 24, 19:26)
O kodel pardavineji isparduotuveje?

Todel, kad dabar neturiu laiko ir progu dazytis, tai tiek kiek visko turiu iki gyvenimo galo nesunaudosiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2010 06 25, 12:20)
Todel, kad dabar neturiu laiko ir progu dazytis, tai tiek kiek visko turiu iki gyvenimo galo nesunaudosiu  biggrin.gif

Perki naujus jau zinodama, kad ner tiek progu. Isbandyt viska norisi?
Matai labai supainioja kai zmogus ir giria ir parduoda, nera aisku kiek is tikro tas daiktas patinka ir yra vertas demesio.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2010 06 25, 12:57)
Perki naujus jau zinodama, kad ner tiek progu. Isbandyt viska norisi?
Matai labai supainioja kai zmogus ir giria ir parduoda, nera aisku kiek is tikro tas daiktas patinka ir yra vertas demesio.

Taip, norisi isbandyti nail.gif Mane kosmetikos naujienos labai vilioja bigsmile.gif Cia mano hobis rolleyes.gif O del supainiojimo, kiek is tikro tas daiktas vertas demesio, nesuzinosi, kol pati ant savo odos neisbandysi... Nes jau ir is kitu komentaru matosi, kad vienai yra efektas, kitai ne, vienai patiko, kitai - ne. Reik bandyti ant savo odos, ir geriausia namuose, nes kosmetikos parduotuveje taip pat labai sunku suprasti efekta rolleyes.gif smile.gif
Atsakyti
mhm, o tai jei parduodate būtent shu uemuros pudrą tai reiškia, kad veido švytėjimui turite geresnę priemonę už minėtąją. Kokia tada pakolkas jūsų turima priemonė geriausia/ mylimiausia? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo axioma: 25 birželio 2010 - 20:13
QUOTE(axioma @ 2010 06 25, 21:12)
mhm, o tai jei parduodate būtent shu uemuros pudrą tai reiškia, kad veido švytėjimui turite geresnę priemonę už minėtąją. Kokia tada pakolkas jūsų turima priemonė geriausia/ mylimiausia?  smile.gif

Parduodu, nors ji man tinka/patinka rolleyes.gif Svytejimui kol kas nieko nepasilieku (isskyrus highlighterius). Noriu isbandyti kazka naujo. Nezinau, gal susigundysiu naujais meteoritais, o gal bus atsiradusi dar kokia naujiena biggrin.gif
Mano mylimos priemones veidui - tai Kanebo Total Finish kompaktine ir BB shimeriai rolleyes.gif
Atsakyti
laba 4u.gif siandien parduotuveje uztikau TBS kepta pudra - shimmeri, pamaliavojo, pirmas ispudis - patiko, bet gal kas sakau ilgiau naudoja ir turi tikslesniu atsiliepimu bigsmile.gif
TBS Baked-To-Last Bronzer
Atrodo va taip
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 21 sausio 2011 - 21:03
anksciau TBS leido panasu produkta tik kitokioje pakuoteje- man labai patiko. Jis gal siek tiek turi per daug perlamutro, bet siaip ir spalvytes geros, ir gerai pasidengia (lygiai ir nemurzinai) ir issilaiko ilgai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzesika:) @ 2010 06 28, 21:20)
laba  4u.gif  siandien parduotuveje uztikau TBS kepta pudra - shimmeri, pamaliavojo, pirmas ispudis - patiko, bet gal kas sakau ilgiau naudoja ir turi tikslesniu atsiliepimu  bigsmile.gif  Atrodo va taip

manau kad tikrai turetu but thumbup.gif
as esu turejus toki
user posted image
tai iki paskutinio laso istepliojau doh.gif
dabar turiu toki, tai irgi patinka...
user posted image
Atsakyti

i 
Jei nesunku, rašykit prie priemonių pavadinimus, nes paveikslėliai būna po kurio laiko dingsta ir nebeįmanoma atsekt apie ką ėjo kalba. Ateity tokios žinutės lieka labai neinformatyvios.
Atsakyti
o as naudoju si labai faina dalykeli EGYPT-WONDER .veidas ne tik svyti,bet dar svelniu rusvu atspalviu pasidengia.zinoma,idegio efekta galima pakorekuoti.nori rudziau,pudrytes daugiau mirksiukas.gif bet ir svytesi kaip eglute naujametine.priemone skirta labiau vakarui.esu labai patenkinta
user posted image

Uploaded with ImageShack.us
user posted image

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 21 sausio 2011 - 21:05
kadangi radau sm pirkiniu skyrelyje daug geru atsiliepimu apie sia essence priemone, kuri suteikia svytejima, bei nete paskaiciau kad jas lygina su bobby brown shimeriais ir tbs bangelemis

gal kas galetu palyginti kas jau yra bande essence sita blush ir tbs bangeles
Essence Crazy About Colour Multi Colour Blush
http://www.beautyfre...r-blush-review/

TBS Shimmer Waves
http://www.thebodysh...9920m#anchor001

is anksto dekoju 4u.gif 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 21 sausio 2011 - 21:06