Įkraunama...
Įkraunama...

Veido švytėjimas

QUOTE(ESLAUDA @ 2009 09 25, 16:18)
Galvoju gal isbandyt - Laura Mercier  smile.gif

Sitas dalykas geris wub.gif Kiek ryskesne spalvyte nei Dior gaunasi, bet labai grazus visi. Esu aprasius smulkiau dauguma atspalviu sioje temoje.
Atsakyti

i 
Spamas ištrintas
Atsakyti
Shopingas, gal jau nusiprkai Estee Lauder 'golden rose marbleized shimmer powder' ? smile.gif Ką galėtum pasakyti?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jovita23 @ 2009 09 30, 08:58)
Shopingas, gal jau nusiprkai Estee Lauder 'golden rose marbleized shimmer powder' ? smile.gif Ką galėtum pasakyti?

Dar ne - su EL stendais parduotuves man nelabai pakeliui, o ir keliose toookios ikyrios konsultantes, kad begt norisi biggrin.gif Zadu penktadieni prasieit per parduotuves su kitais suplanuotais pirkiniais, tai apziuresiu sia rimciau ir gal isigysiu.
Atsakyti
prisiskaiciau nerealiai daug cia apie tuos svytejimus. bandysiu nusipirkti bodu shopo jauciu. nors reiks dar i parduotuve uzeit. o gal pupa geresne? zodziu pasimetus
Atsakyti
QUOTE(Grryne @ 2009 09 30, 18:50)
prisiskaiciau nerealiai daug cia apie tuos svytejimus. bandysiu nusipirkti bodu shopo jauciu.  nors reiks dar i parduotuve uzeit. o gal pupa geresne? zodziu pasimetus

jai kalbat apie TBS bangeles tai grazu svytejimo efekta duoda ir kaina prieinama
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agvill: 30 rugsėjo 2009 - 18:16
QUOTE(Jovita23 @ 2009 09 30, 08:58)

WOW, koks nerealus. Pas mus yra jo pirkti? Idomu kokia kaina ir kaip ant veido atrodo.
Beje, gal kas galetu apsviesti, kaip su tokiu sepeteliu graziai skaistalus paskirstyti? Turiu sisheido, ten irgi yra toks sepetelis, bet nemoku su juo dazytis doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gelaite: 01 spalio 2009 - 07:57
QUOTE(Gelaite @ 2009 10 01, 09:54)
WOW, koks nerealus. Pas mus yra jo pirkti? Idomu kokia kaina ir kaip ant veido atrodo.
Beje, gal kas galetu apsviesti, kaip su tokiu sepeteliu graziai skaistalus paskirstyti? Turiu sisheido, ten irgi yra toks sepetelis, bet nemoku su juo dazytis doh.gif  blush2.gif

Kritianoje nebuvau dar. Bet siaip ieskojau informacijos apie ji, tai jis limituoto leidimo. Tai nemanau, kad Lietuvoje jo rasiu. Nebent siustis is kazkur.
Ant veido kaip atrodo, internete radau cia:

http://mymakeuprevie...der-gilded.html
Atsakyti
QUOTE(Gelaite @ 2009 10 01, 08:54)
Beje, gal kas galetu apsviesti, kaip su tokiu sepeteliu graziai skaistalus paskirstyti? Turiu sisheido, ten irgi yra toks sepetelis, bet nemoku su juo dazytis doh.gif  blush2.gif

Paieskokit youtube video kaip tokiu sepeteliu naudotis, bet man jie vistiek nepatinka. Niekada nenaudoju sitokiu sepeteliu, kur kartu su produktu prideta buna. schmoll.gif

QUOTE(Jovita23 @ 2009 10 01, 09:36)
Kritianoje nebuvau dar. Bet siaip ieskojau informacijos apie ji, tai jis limituoto leidimo. Tai nemanau, kad Lietuvoje jo rasiu. Nebent siustis is kazkur.

Internetiniam EL puslapyje jau nebera ju, tai kiek parduotuvese belike - reikes paziuret ar dar nebus ispirkta. Idomu kaip ant mano odos ziuresis, nes kiekvienai gi skirtingai buna.... Bet as irgi baltaode esu, tai turetu but panasu i ta jusu ideta nuoroda.
Atsakyti
QUOTE(agvill @ 2009 09 30, 19:16)
jai kalbat apie TBS bangeles tai grazu svytejimo efekta duoda ir kaina prieinama

o gal kuri turi? kokia foto gali imesti? smalsu
Atsakyti
QUOTE(Grryne @ 2009 10 04, 21:21)
o gal kuri turi? kokia foto gali imesti? smalsu

as juos bandziau tik parduotuvei, man patiko ir nelabai patiko patiko del to kad spalvos sodresnes ir kaina bent man normali bet vis del to nusipirkau DIOR COPER DIAMOND Nr.002 man jis siektiek svelniau ziurisi ant skruostu, bet siaip tiek TBS bangeles tiek mano Dior efektas tas pats siaip jai laika atsiukciau galbut pirkciau TBS bangeles
Papildyta:
[quote=Nesė,2009 10 02, 13:22]
user posted image
[/quote]

wowwwww, kokie gražūūss wub.gif , tai mūsų Kristėj net neapsimoka dairytis, sakot nebebus? unsure.gif
[/quote]
aha ir as i ji ziuriu ziuri jauciu gerai atrodytu smile.gif ant skruostu
Atsakyti
Kiek tas Benefit atrodo?

bet tas svytejimas turi buti biski i ruduma, nes kai buna i baltuma, as atrodau dar baltesne.. tada dar paakiai patamseja juodi, tai isvis nelabai kaip.
Atsakyti