Įkraunama...
Įkraunama...

Veido švytėjimas

QUOTE(Sulima_ma @ 2010 06 11, 15:30)
o kuom skiriasi ant skruostu patepus tie nelimituoti??

Vienas rudas, kitas rozinis. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 14 birželio 2010 - 15:52
user posted image

Tai vat štai kaip.. kelinta diena naudoju naująją Shu Uemura švytėjimo suteikainčią pudrą. Ištiesų čia mano vienas iš didesnių nusivylimų. Visų pirma, mano veido porų ji nei fiziškai, nei optiškai nesumažino. Antra- matau skirtumą tarp prieš jos tepimą ir po tepimo tik todėl, kad žinau jog tepiau. Kitas žmogus kaži ar ką pastebėtų. Mokėjau 180 Lt už 8,8 g ir tikrai nei per kur ji tiek neverta schmoll.gif

dėl blizgumo tai visiskai matinės yra violetinė, žalia ir tamsiai ruda, kitos su atskirais blizgučiais. Nors pakuotėje visumoje ji atrodo blizgi, bet tiek kiek sugebu jos užsitepti tai dieną tikrai neperblizgu.

Laukiau kol galėsiu palyginti su naujaisiais meteoritais, bet negreitai jie pas mane atsiras tai rašau dabar smile.gif o žadėtos nuotraukos kaip ši pudra atrodo ant manęs nebus nes paprasčiausiai nėr ką rodyt smile.gif visumoje šio produkto nerekomenduoju.
Atsakyti
QUOTE(axioma @ 2010 06 15, 21:50)
Tai vat štai kaip.. kelinta diena naudoju naująją Shu Uemura švytėjimo suteikainčią pudrą. Ištiesų čia mano vienas iš didesnių nusivylimų. Visumoje šio produkto nerekomenduoju.

Jei nevertinti kainos, o tik ziureti i pati produkta, tai man ta sviesioji dalis ner bloga - mano akim ziurint, suteikia siokio tokio svytejimo (net MB pastebi, kai ja pasiteplioju...), bet sakyciau, kad vis tik man siek tiek per blizgi dienai - is arciau ziurint matosi daug blizguciu - as matyt gerai jos primakaluoju biggrin.gif .

O del tamsesnes puses, tai kazkada dar pakonturavau skruostus ja (pries tai, aisku, sviesesne puse jau buvau pasimakalvus), tai isvis kaip blizgutis atrodziau bigsmile.gif Beige meteoritai praktiskai matiniai, lyginant su situ reikalu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milmar: 15 birželio 2010 - 23:32
reiškiasi permažai aš ją braukau, kad neišmušu to švytėjimo, na nes tikrai ji kietoka. Bet tai tada užsiblizgnsiu g.gif o pati pudra per maža, kad galima būtų aplenkti bliazgias spalvas.

O lyginti tai noriu su naujaisiais meteoritais Dore atspalvio, nes šių pudrų spalvos tai labai panašios.
Atsakyti
QUOTE(axioma @ 2010 06 16, 08:35)
reiškiasi permažai aš ją braukau, kad neišmušu to švytėjimo, na nes tikrai ji kietoka. Bet tai tada užsiblizgnsiu  g.gif  o pati pudra per maža, kad galima būtų aplenkti bliazgias spalvas.

O lyginti tai noriu su naujaisiais meteoritais Dore atspalvio, nes šių pudrų spalvos tai labai panašios.

Nu as tai pamakaluoju gerai rolleyes.gif . Naudoju BE skaistalu sepetuka - jis toks prie kietesniu.
Siandien dar tik su tamsiaja dalim per skruostus pabruzinau. Nu tai irgi visai neblogai. Pries tai pamakalavau su beige meteoritais, tai beveik nieko nesimate, o sitie siek tiek daugiau duoda spalvos, bet ant tamsios odos tai vargiai kas matytusi. Is labai arti ziurint matosi blizguciai... Blizgesys nera perlamutrinis ir vientisas. Jis gaunasi kitoks, nei pavyzdziui su Benefit 10.

Atsakyti
QUOTE(axioma @ 2010 06 15, 22:50)
Laukiau kol galėsiu palyginti su naujaisiais meteoritais, bet negreitai jie pas mane atsiras tai rašau dabar smile.gif  o žadėtos nuotraukos kaip ši pudra atrodo ant manęs nebus nes paprasčiausiai nėr ką rodyt smile.gif  visumoje šio produkto nerekomenduoju.

rimtai, tai turbut dabar reikia man dziaugtis, kad nepasiseke jos nusipirkti unsure.gif
o taip dar viliojo ji mane doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gudre755: 16 birželio 2010 - 18:03
aš čia apie shu uemuros pudrą grynai iš savo varpinės parašiau, negaliu absoliutinti smile.gif štai kita mergina efektą išgavo, gal tik šiek tiek perblizgų unsure.gif įtariu, kad meteoritai vertesni šiuo atveju, taigi išlošei smile.gif laukiu svaitgalio, vyras turėtų parvežti naujuosius rutuliukus, taip daviau jam suprasti, kad iki pilnos laimes man teik tetrūksta ( pakolkas) biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo axioma: 16 birželio 2010 - 21:54
QUOTE(axioma @ 2010 06 16, 23:51)
aš čia apie shu uemuros pudrą grynai iš savo varpinės parašiau, negaliu absoliutinti smile.gif  štai kita mergina efektą išgavo, gal tik šiek tiek perblizgų  unsure.gif  įtariu, kad meteoritai vertesni šiuo atveju, taigi išlošei smile.gif  laukiu svaitgalio, vyras turėtų parvežti naujuosius rutuliukus, taip daviau jam suprasti, kad iki pilnos laimes man teik tetrūksta ( pakolkas)  biggrin.gif

nu aisku, tai dabar labai lauksiu tavo atsiliepimu ar patiko naujieji meteoritai biggrin.gif nes man jie tai labai mieli wub.gif dziaugiuosi juos isigijus rolleyes.gif idomu kaip kitoms merginoms tie naujieji... ax.gif
Atsakyti
gal kas bandete ir galit pakomentuoti La Prairie Cellular Treatment Illuminating Face Powder
user posted image
kaip suprantu efektas panasus i dior nude glow
Atsakyti
QUOTE(axioma @ 2010 06 15, 21:50)

Tai vat štai kaip..

QUOTE(Milmar @ 2010 06 16, 00:31)
Jei nevertinti kainos...

Man asmeniskai graziai Shu Uemura produktas atrodo. Sumaisau abi dalis ir tepu visa veida, o su rudu atspalviu pakonturuoju. Pasirodau kaip atrodo ant manes bigsmile.gif Siaip man patinka, kad suskirstyta dalim, o del kainos, tai pritariu uz mano moketus 190Lt. galetu buti kiekis didesnis smile.gif Bet tepasi man ji labai mielai, svelniai, nereikia daug bruzinti wub.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
ESLAUDA, cia tik skruostukams naudota?
Atsakyti
QUOTE(Porcelianinė @ 2010 06 24, 18:38)
ESLAUDA, cia tik skruostukams naudota?

Skruostukams naudojau abu atspalvius atskirai, konturavau. O per visa veida perbraukiau sumaisius viska smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ESLAUDA: 24 birželio 2010 - 18:24