Įkraunama...
Įkraunama...

Veido švytėjimas

QUOTE(Fifachka @ 2010 06 08, 16:00)
Nerandu paveikslėlio, aš bandžiau tokią Droge panoramoje. Atrodo kaip paprasta pudra tik su blizgučiais  ax.gif  yra tokia presota ir kaip milteliai. Bet kaina nemaža, apie 150 Lt  mega_shok.gif

Tikriausiai turite omenyje saules pudra, kuri susideda is 2 atspalviu, 1 spalva saules pudra, kita skruostams su blizguciais?
As sia pudra naudoju, man ji super.Apskritai Sisley firmos produktai, visi man patinka.Kai ka perku jau trecia karta.
Atsakyti
QUOTE(kotri_ @ 2010 06 09, 22:00)
Tikriausiai turite omenyje saules pudra, kuri susideda is 2 atspalviu, 1 spalva saules pudra, kita skruostams su blizguciais?
As sia pudra naudoju, man ji super.Apskritai Sisley firmos produktai, visi man patinka.Kai ka perku jau trecia karta.

schmoll.gif Ne ten vienos spalvos ir su blizgučiais smile.gif Aš irgi dar kai ka naudoju iš šitos firmos, tai irgi patinka jų produktai, tik kainytė unsure.gif Todėl ir klausiu nuomoniu, kad paskui nebūtų gaila išleistų pinigų wub.gif

O kur jus perkate Lavera dekoratyvinę kosmetiką Vilniuje, nes niekur nemačiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fifachka: 10 birželio 2010 - 13:45
QUOTE(Gelaite @ 2010 06 02, 18:48)
Pats geriausias daiktas veidui svytejimo suteikt. Nusipirkau pries koki menesiuka ir negaliu atsidziaug siuo pirkiniu wub.gif
Dior shimmer amber diamond
user posted image

Papildyta:
QUOTE(charisma2121 @ 2010 06 02, 19:01)
as jau ji seniai turiu,bet man jis visam veidui netinka, per daug blizgus, bet skruostams  thumbup.gif  man is dioro visamveidui geriausias yra blossom is LE ax.gif

Papildyta:
QUOTE(lisik @ 2010 06 02, 19:13)
[size=1][/size]
superinis daiktas. Man irgi sio vieno pakanka. Daugiau kazkaip jokiu shimmeriu ir nereik, nors labai vilioja Givenchy ir t.t. biggrin.gif Jis labai taupiai naudojas. Turiu jau virsh metu, o dar net rashtas nenusitrynes smile.gif

Naudojancios si daikciuka, papasakokit kaip ji naudot blush2.gif
Nusipirkau ir nzn kaip geriau tept ir ant ko tept, kad graziai atrodytu blush2.gif
Naudojat ant svaraus veiduko, tik kremu patepto, ar galim ir ant krempudros? Ir jei dar reikalingas ruzas, skruostams paryskint, tai kuri pirmiau naudot? blush2.gif
Is anksto aciu uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 21 sausio 2011 - 20:56
QUOTE(cavalli @ 2010 06 10, 19:54)
Nusipirkau ir nzn kaip geriau tept ir ant ko tept, kad graziai atrodytu blush2.gif
Naudojat ant svaraus veiduko, tik kremu patepto, ar galim ir ant krempudros? Ir jei dar reikalingas ruzas, skruostams paryskint, tai kuri pirmiau naudot? blush2.gif

galiu papasakoti, kaip mane daze visaziste su siuo produktu.
pacios sviesiausios spalvos tepamos T zonoje, tamsiausia spalva formuojami skruostai. formuoja (pasiaurina, paplatina) veiduka. tepama arba uz skruosto vidurines dalies link ausu, arba per skruosto viduri. cia kaip kam labiau tinka. o ta persikine tepama virsutinio skruosto dalyje po akimis, link smilkiniu- suteikia veidui siltumo wub.gif is spindejimo.
mano drauge makaluoja su dideliu sepeciu per visas spalvas ir irgi labai gerai atrodo smile.gif
gal aiskiai parasiau? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
o dior'o yra du numeriai - rožinis ir ruzvesnis, ar yra ir kitokių? g.gif
kokia jo kaina KristiAnoje? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2010 06 11, 12:32)
o dior'o yra du numeriai - rožinis ir ruzvesnis, ar yra ir kitokių?  g.gif
kokia jo kaina KristiAnoje?    ax.gif

Taip, dvi spalvytes: rausva ir rusva 4u.gif
Jei neklystu, tai apie 150 lituku kainuoja cia 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Gervuoge @ 2010 06 11, 11:43)
mano drauge makaluoja su dideliu sepeciu per visas spalvas ir irgi labai gerai atrodo smile.gif
gal aiskiai parasiau?  g.gif  biggrin.gif

As viena karta pabandziau ant puses veido, kad paziuret ar bus skirtumas, irgi taip pat, per visas spalvas perejau ir tepiau 4u.gif
Reikes pabandyt ir taip kaip jus paraset, atskirom spalvom ax.gif
O jum ant krempudros tepe ar ant svaraus veiduko? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cavalli: 11 birželio 2010 - 11:28
QUOTE(Argija @ 2010 06 11, 11:32)
o dior'o yra du numeriai - rožinis ir ruzvesnis, ar yra ir kitokių?  g.gif
kokia jo kaina KristiAnoje?    ax.gif

Dar buvo ir trecia spalvyte, bet ji berods limituoto leidimo buvo
Dior shimmer copper diamond
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 21 sausio 2011 - 20:58
QUOTE(cavalli @ 2010 06 11, 12:27)

Ant dior krempudros.
Bet kazkodel manau, kad jei veido oda grazi ir nereikia jos itin maskuoti, turetu graziai atrodyti ir ant kremo 4u.gif as meteoritus pabandziau ant kremo, tai man dar graziau atrodo (gaiviau), nei ant krempudros smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kotri_ @ 2010 06 11, 12:50)
Dar buvo ir trecia spalvyte, bet ji berods limituoto leidimo buvo
user posted image

va va, ačiū 4u.gif žiūrinėju nuotraukas internete su dior shimmer'iu ir nesuprantu, kai kur vos rusvas - persikinis švytėjimas, kitur kaip aukso dulkėmis patepta biggrin.gif
Atsakyti
Is viso 4 yra, 2 is pastovios kolekcijos:
Dior:
Amber diamond. Rose Diamond
user posted image

Ir 2 limituoti:
Pop diamond. Copper diamond
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 21 sausio 2011 - 20:59
o kuom skiriasi ant skruostu patepus tie nelimituoti??
Atsakyti
QUOTE(cavalli @ 2010 06 10, 19:54)
Papildyta:

Papildyta:

as sakyciau, kad ant svaraus veido gali sau leisti tepti tik idealios odos savininkes, nes isriskina visus trukumus mirksiukas.gif
Atsakyti