Jei tepu su krempudra, tai ant pirstu sumaisau abi. O jei be krempudros- panasiai kaip kremuka bet be pudros netepu viso veido, per daug man tada blizgus jis. Tik skruostus ir siek tiek virs antakiu
QUOTE(charisma2121 @ 2010 06 02, 18:01)
as jau ji seniai turiu,bet man jis visam veidui netinka, per daug blizgus, bet skruostams man is dioro visamveidui geriausias yra blossom is LE
na as visam veidui ir nenaudoju, tikrai butu per blizgu. Bet efekta skruostams duoda tai
Aš naudoju Givenchy prisme libre, man patinka. Suteikia tokį perlinį spindesį
QUOTE(Gelaite @ 2010 06 05, 07:03)
na as visam veidui ir nenaudoju, tikrai butu per blizgu. Bet efekta skruostams duoda tai
Ir dar pridursiu,kad jei veido poros issipletusios,tada netinka.Nes negraziai labai atrodo
QUOTE(Gelaite @ 2010 06 02, 17:48)
Pats geriausias daiktas veidui svytejimo suteikt. Nusipirkau pries koki menesiuka ir negaliu atsidziaug siuo pirkiniu
vakar pabandziau sita graziai atrodo veidas,bet man per blizgi......
QUOTE(Mešqtė @ 2010 06 06, 19:05)
vakar pabandziau sita graziai atrodo veidas,bet man per blizgi......
ir mano manymu kas turi riebia oda ir isipletusias poras tai jis ne koki vaizda sukuria
Na mano veido odyte misri ir tikrai poreta, bet as pritaikiau sau shimmeri Mac Mineralize Skinfinish Soft and Gentle tepu juo tik skruostu iskilimus ir virsutini voka ir viskas super o vat turejau Bobbi Braun shimeri, tai jis tikrai isryskindavo poras
Aš turiu Madaros tokį kaip krema su atspalvių, tai jis išlygina veido spalvą ir priduoda švytėjimo, be to yra lengvas. Man jis patinka, tik vienas minusas yra - dienos pabaigoje veidas ima blizgėti, oda atrodo šiek tiek riebi, nors mano veido oda yra normali/mišri.
O gal kas nauduoja Sysley tokia pudra su blizgučiais ir turi atsiliepimų? Parduotuvėje buvau pasitepliojusi tai visai nieko atrodo, ant veido blizgučių nesimato tik toks švytėjimas
QUOTE(Fifachka @ 2010 06 08, 11:26)
O gal kas nauduoja Sysley tokia pudra su blizgučiais ir turi atsiliepimų?
Kaip ji atrodo? Foto, please.
QUOTE(MilGana @ 2010 06 08, 12:58)
Kaip ji atrodo? Foto, please.
Nerandu paveikslėlio, aš bandžiau tokią Droge panoramoje. Atrodo kaip paprasta pudra tik su blizgučiais yra tokia presota ir kaip milteliai. Bet kaina nemaža, apie 150 Lt
Kad Droge kas būtų už tokią kainą tai netikiu Douglasa matyt galvoje turėjote. aš taip pat greičiausiai Douglase apžiūrinėjau Sisley kosmetiką bet niekas neužkabino, nieko apie ją nežinau, o kainos "padorios" tai nurašiau kaip nenaudotiną
pati šiuo metu turiu Laura Geller Shade-n-Sculpt with Brush štai tokią skirtą kontūravimui:
šviesi dalis turėtų būti lyg ir highlighter'is. aš juo tepuosi bet jis labai jau natūraliai atrodo, jei nežinotum tai ir neįtartum kad ten kas tepta, nors švytėjimas vientisas, be blizgučių. kas mėgsta dior šimerius tai šio nerekomenduoju.
tamsioji pusė kontūravimui gero atspalvio, bet su stambokais atskirais blizgučiais. kam jie reikalingi nežinau, nors kai užtepi tai nelenda į akis. minusas tas, kad sunkiai retušuojasi.
pati šiuo metu turiu Laura Geller Shade-n-Sculpt with Brush štai tokią skirtą kontūravimui:
šviesi dalis turėtų būti lyg ir highlighter'is. aš juo tepuosi bet jis labai jau natūraliai atrodo, jei nežinotum tai ir neįtartum kad ten kas tepta, nors švytėjimas vientisas, be blizgučių. kas mėgsta dior šimerius tai šio nerekomenduoju.
tamsioji pusė kontūravimui gero atspalvio, bet su stambokais atskirais blizgučiais. kam jie reikalingi nežinau, nors kai užtepi tai nelenda į akis. minusas tas, kad sunkiai retušuojasi.