QUOTE(Tuberosa @ 2010 05 26, 17:31)
Bet ką ant ko tepti tai turbūt labai individualus reikalas , priklauso nuo odos , pripratimo ir pan. , man pvz, buvo labai keista, kad dior nelygiai tepasi , bent man tepasi labai gerai , aš gal net greičiau įtarčiau, kad makiažo pagrindas blogai parinktas ( bent jau su dior nesutaria
), ar gal ta pudra tiesiog odytei netinka , nes man atrodo, ji daugiau tinkama sausai - normaliai- mišriai, jeo oda riebi, būčiau su ja atrsargi . Aš pati kempinėlių pudroms nenaudoju , nes su jom užsideda jau labai ,,riebus'' slauksnis , ir man kaip tik nelygiai dengiasi .Beje, o koks jūsų šepetėlis ,gal pasirodys čia dar šepetėlis kaltas
Dazniausiai naudoju TBS sepeteli, dar turiu Guerlain ir ELF (man netgi ELF uz Guerlain labiau patinka
).
Oda ziema buna netgi labai sausa, oram atsilus pasidaro misri.
Gal mano odos tekstura tiesiog tokia?
Bet pabandysiu dar su sepeteliu pazaisti, gal cia man patirties truksta
QUOTE(MilGana @ 2010 06 01, 23:45)
Merginos, o ar taupiai naudojasi Dior pudra? Man antodo, ji tokia minksta, labai daug sepetelis uzkabina, todel gana greitai baigesi.
Nesakyciau kad greitai baigiasi. Turejau viena, nepamenu kiek naudojau, bet jei netaupiai naudotusi manau atsiminciau
Dabar isigijau dar viena, tik tamsesnio atspalvio, tai laukiu kol siek tiek idegsiu (nes po ziemos baltutele esu
)