Įkraunama...
Įkraunama...

Veido švytėjimas

QUOTE(sandrute37 @ 2010 05 21, 15:51)
Sita pudryte pirkau is ESLAUDOS,ji tikrai nereali,labai graziai dengia,veidas toks lygus pasidaro,puikus produktas.

as irgi naudoju ir labai patenkinta wub.gif
Kazkada turejau sviesiausia atspalvi, tai man baltaodei kaip tik, dabar nupirkau SM isparduotuvej trecia atspalvi, tai kiek tamsoka, laukiu kol idegsiu biggrin.gif
Tik idomu su kuo jus ja tepat, nes man sepeteliu nepatogu, naudoju kempinele g.gif

O meteoritus turiu, bet kazkaip jie man jokio wow efekto nesuteikia, pilna kaina ju nepirkciau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B.r.i.u.n.e.t.e: 21 gegužės 2010 - 16:16
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2010 05 21, 17:15)
as irgi naudoju ir labai patenkinta  wub.gif
Kazkada turejau sviesiausia atspalvi, tai man baltaodei kaip tik, dabar nupirkau SM isparduotuvej trecia atspalvi, tai kiek tamsoka, laukiu kol idegsiu  biggrin.gif
Tik idomu su kuo jus ja tepat, nes man sepeteliu nepatogu, naudoju kempinele  g.gif

O meteoritus turiu, bet kazkaip jie man jokio wow efekto nesuteikia, pilna kaina ju nepirkciau  ax.gif

Aš tepu dideliu šepečiu pudrai , lygiai tokiu pat kaip biriai, juo perbraukiu per visas spalvas - aš visas pudras, tiek kompaktines, tiek bronzantus ,tepu tik šepečiu , su kempinėle man užsideda per daug pudros , vadinamo puffo prie birios pudros irgi nenaudoju .O kodėl jums nepatogu šepetėliu ,ar riekia didesnio maskavimo ,o gal naudojate pridėtą šepetėlį - tuos pridedamus prie visų produktų aš naudoju tik ekstra atveju , o vieną pridėtą skaistalų šepetėlį iš viso įsigudrinau kartais naudoti šešėlių išskaidymui hihihi.gif
Atsakyti
[quote=Tuberosa,2010 05 21, 17:53]
Oi, ot diskusija išsivystė biggrin.gif o kam jum iš viso rinktis, abu yra gerai hah.gif , šitie daiktai atlieka skirtingas funkcijas.

Tuberosa, na as kalbejau apie veido svytejimo funkcija smile.gif todel ir sakau, kad man geriau tinka meteoritai mirksiukas.gif as turiu omenyje Mythic, kitu rusiu sutinku yra labiau blizgus rolleyes.gif ir seip jau tai meteoritai ir Dior yra pudros :mastau:tik Dior as galejau naudoti viena biggrin.gif o vat meteoritus dedu ant mineralines, nes vieni jie mazai paslepia odytes trukumus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gudre755: 22 gegužės 2010 - 17:06
QUOTE(Tuberosa @ 2010 05 21, 18:12)
Aš tepu dideliu  šepečiu pudrai , lygiai tokiu pat kaip biriai, juo perbraukiu per visas spalvas - aš visas pudras, tiek kompaktines, tiek bronzantus ,tepu tik šepečiu , su kempinėle man užsideda per daug pudros , vadinamo puffo prie birios pudros irgi nenaudoju .O kodėl jums nepatogu šepetėliu ,ar riekia didesnio maskavimo ,o gal naudojate pridėtą šepetėlį - tuos pridedamus prie visų produktų aš naudoju tik ekstra atveju , o vieną pridėtą  skaistalų šepetėlį iš viso įsigudrinau kartais naudoti šešėlių išskaidymui  hihihi.gif

Bandziau su sepeteliu pudrai (ne tuo, kuris pridetas), bet kazkaip nelabai lygiai dengiasi doh.gif
Tai geriausia gaunasi su kempinele.
QUOTE(gudre755 @ 2010 05 22, 18:05)

Tuberosa, na as kalbejau apie veido svytejimo funkcija smile.gif todel ir sakau, kad man geriau tinka meteoritai mirksiukas.gif as turiu omenyje Mythic, kitu rusiu sutinku yra labiau blizgus rolleyes.gif ir seip jau tai meteoritai ir Dior yra  pudros :mastau:tik Dior as galejau naudoti viena  biggrin.gif o vat meteoritus dedu ant mineralines, nes vieni jie mazai paslepia odytes trukumus 4u.gif

AS tiek viena tiek kita tepu ant makiazo pagrindo.
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2010 05 22, 20:28)
Bandziau su sepeteliu pudrai (ne tuo, kuris pridetas), bet kazkaip nelabai lygiai dengiasi  doh.gif
Tai geriausia gaunasi su kempinele.

AS tiek viena tiek kita tepu ant makiazo pagrindo.

Dior naudoju ant makiažo pagrindo , o meteoritų taip negalėdavau ne dėl maskavimo ( man maskavimo rekia mažai), bet todėl, kad pvz. dar prieš tai uždėjus birios pudros jie lygiau pasiskirstydavo ir man žymiai gražiau atrodydavo ( panašiai kaip ir skaistalai, jei tepi tik ant makiažo pagrindo, ne taip gražiai pasiskirsto nei dar prieš tai uždėjus pudros) . Apie presuotus meteoritus nuomonės neturiu, nesu jų įsigijusi , bet kiek mačiau testerį, tai turbūt irgi drąsiai naudočiau tiesiai ant makiažo pagrindo , kaip kompaktinę pudrą . Bet ką ant ko tepti tai turbūt labai individualus reikalas , priklauso nuo odos , pripratimo ir pan. , man pvz, buvo labai keista, kad dior nelygiai tepasi , bent man tepasi labai gerai , aš gal net greičiau įtarčiau, kad makiažo pagrindas blogai parinktas ( bent jau su dior nesutaria biggrin.gif ), ar gal ta pudra tiesiog odytei netinka , nes man atrodo, ji daugiau tinkama sausai - normaliai- mišriai, jeo oda riebi, būčiau su ja atrsargi . Aš pati kempinėlių pudroms nenaudoju , nes su jom užsideda jau labai ,,riebus'' slauksnis , ir man kaip tik nelygiai dengiasi .Beje, o koks jūsų šepetėlis ,gal pasirodys čia dar šepetėlis kaltas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tuberosa: 26 gegužės 2010 - 16:38
Merginos, o ar taupiai naudojasi Dior pudra? Man antodo, ji tokia minksta, labai daug sepetelis uzkabina, todel gana greitai baigesi. g.gif
Atsakyti
QUOTE(MilGana @ 2010 06 01, 23:45)
Merginos, o ar taupiai naudojasi Dior pudra? Man antodo, ji tokia minksta, labai daug sepetelis uzkabina, todel gana greitai baigesi.  g.gif

Cia apie 'nude' klausiama, taip? As ja gal kokia 10 kartu tik naudojus esu, nes stovi stalciuje pacioje apacioje, tai vis patingiu kraustyt. Bet dabar paziurejau, tai dar tie rastai nera visiskai nusitryne (aisku ne visi, bet matosi). Nepasakyciau, kad labai greitai naudojasi, nors pati del to bijojau, nes ji minksta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 02 birželio 2010 - 00:59
QUOTE(Tuberosa @ 2010 05 26, 17:31)
Bet ką ant ko tepti tai turbūt labai individualus reikalas , priklauso nuo odos , pripratimo ir pan. , man pvz, buvo labai keista,  kad dior nelygiai tepasi ,  bent man tepasi labai gerai , aš gal net greičiau įtarčiau, kad makiažo pagrindas blogai parinktas ( bent jau su dior nesutaria  biggrin.gif ), ar gal ta pudra tiesiog odytei netinka , nes man atrodo, ji daugiau tinkama sausai - normaliai- mišriai, jeo oda riebi, būčiau su ja atrsargi . Aš pati kempinėlių pudroms nenaudoju , nes su jom užsideda jau labai ,,riebus'' slauksnis , ir man kaip tik nelygiai dengiasi .Beje, o koks jūsų šepetėlis ,gal pasirodys čia dar šepetėlis kaltas  biggrin.gif

Dazniausiai naudoju TBS sepeteli, dar turiu Guerlain ir ELF (man netgi ELF uz Guerlain labiau patinka biggrin.gif ).
Oda ziema buna netgi labai sausa, oram atsilus pasidaro misri.
Gal mano odos tekstura tiesiog tokia? g.gif
Bet pabandysiu dar su sepeteliu pazaisti, gal cia man patirties truksta biggrin.gif

QUOTE(MilGana @ 2010 06 01, 23:45)
Merginos, o ar taupiai naudojasi Dior pudra? Man antodo, ji tokia minksta, labai daug sepetelis uzkabina, todel gana greitai baigesi.  g.gif

Nesakyciau kad greitai baigiasi. Turejau viena, nepamenu kiek naudojau, bet jei netaupiai naudotusi manau atsiminciau biggrin.gif
Dabar isigijau dar viena, tik tamsesnio atspalvio, tai laukiu kol siek tiek idegsiu (nes po ziemos baltutele esu doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2010 06 02, 09:11)
Dazniausiai naudoju TBS sepeteli, dar turiu Guerlain ir ELF (man netgi ELF uz Guerlain labiau patinka  biggrin.gif ).
Oda ziema buna netgi labai sausa, oram atsilus pasidaro misri.
Gal mano odos tekstura tiesiog tokia?  g.gif
Bet pabandysiu dar su sepeteliu pazaisti, gal cia man patirties truksta  biggrin.gif

As keliais sepeteliais bandzius ir viskas gerai, tepasi lygiai, graziai. Gal tiesiog nepamaisot tu spalvu ir taip lieka? g.gif As bandau ant pudros sukiot sepeteli paimdama, bet vistiek matosi rausva spalvyte ant sereliu, o uzsitepa lygiai ir visai jos nesimato thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 06 02, 14:32)
As keliais sepeteliais bandzius ir viskas gerai, tepasi lygiai, graziai. Gal tiesiog nepamaisot tu spalvu ir taip lieka?  g.gif As bandau ant pudros sukiot sepeteli paimdama, bet vistiek matosi rausva spalvyte ant sereliu, o uzsitepa lygiai ir visai jos nesimato  thumbup.gif

na kad ne doh.gif
Bandysiu dar karta, matyt cia as kazka ne taip darau, jai visoms pavyksta, isskyrus mane tongue.gif
Atsakyti
Pats geriausias daiktas veidui svytejimo suteikt. Nusipirkau pries koki menesiuka ir negaliu atsidziaug siuo pirkiniu wub.gif
Diorskin Shimmer amber diamond
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 11 birželio 2010 - 18:42
QUOTE(Gelaite @ 2010 06 02, 17:48)
Pats geriausias daiktas veidui svytejimo suteikt. Nusipirkau pries koki menesiuka ir negaliu atsidziaug siuo pirkiniu wub.gif user posted image

as jau ji seniai turiu,bet man jis visam veidui netinka, per daug blizgus, bet skruostams thumbup.gif man is dioro visamveidui geriausias yra blossom is LE ax.gif
Atsakyti