Įkraunama...
Įkraunama...

Veido švytėjimas

QUOTE(agvill @ 2010 05 18, 13:24)
ieskau patarimo

Nezinau kaip su naujais meteoritais, bet siaip cia skirtingi dalykai. Dior yra normali pudra - tiek, kad sita galima modeliuot veiduka, bet as pati tai maisau visas spalvas ir tada tepu ant veiduko. Ji duoda svytejima grynai vidini, man atrodo ne toki rysku kaip meteoritai. Meteoritai nors daznu atveju ir atlieka pudros vaidmeni, bet paprastai geriau atrodo tepami ant pudros, o ne iskart ant odytes (Dior'ui po apacia nereikia nieko). Ir sakyciau meteoritu tas svytejimas ryskesnis, blizgesnis.

Jei rinktis, tai ziurint kuriuos meteoritus turit omeny. Pati sudvejociau, jei del konkreciu butu sprendziama. Bet jei aplamai, tai Dior man nugaletu (nes patogiau, kad nereikia dar kita pudra tepliotis). Tiesa, geriau butu parduotuveje gyvai pasiziureti (kas ir ant rankos) kaip tie dalykai atrodo.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 05 18, 14:37)
Nezinau kaip su naujais meteoritais, bet siaip cia skirtingi dalykai. Dior yra normali pudra - tiek, kad sita galima modeliuot veiduka, bet as pati tai maisau visas spalvas ir tada tepu ant veiduko. Ji duoda svytejima grynai vidini, man atrodo ne toki rysku kaip meteoritai. Meteoritai nors daznu atveju ir atlieka pudros vaidmeni, bet paprastai geriau atrodo tepami ant pudros, o ne iskart ant odytes (Dior'ui po apacia nereikia nieko). Ir sakyciau meteoritu tas svytejimas ryskesnis, blizgesnis.

Jei rinktis, tai ziurint kuriuos meteoritus turit omeny. Pati sudvejociau, jei del konkreciu butu sprendziama. Bet jei aplamai, tai Dior man nugaletu (nes patogiau, kad nereikia dar kita pudra tepliotis). Tiesa, geriau butu parduotuveje gyvai pasiziureti (kas ir ant rankos) kaip tie dalykai atrodo.

tai va ir as mastau kad meteoritai geriau ziurisi jau ant pudros o jei tiesiai ant odos tai man jokio vaizdo, o ir nesiotis nelabai patogu rankinei.Jauciu imsiu ""diora" o meteoritus paliksiu uzmarsti rolleyes.gif
Atsakyti
Dior ruošiuosi įsigyti ir naudoti vietoj kompaktinės pudros. Shopingas kažkur lyg minėjo, kad ją galima tepti tiesiai ant odos, tai supratau, kad apskritai be krempudros ,bet kai mano oda į sausumą , tai aš taip nelabai linkusi ekperimentuoti . Aš irgi nesu didelė meteoritų gerbėja - juos nepatogu transportuoti ,daug terlionės, kas ypač aktualu rytais skubant . Kas dėl švytėjimo , aš dar esu atkreipusi dėmesį į Chanel Cristaline baltą pudrą - pati kol kas neturiu , bet kiek bandžiau ant rankos, ji realiai lyg nešviesina ( tikrai nenušviesins daugiau nei mythic) ir turi labai gražų vientisą spindėjimą be matomų blizgučių ( vidiniu jo tikrai nepavadinčiau, per daug intensyvus, bet kitoks, nei pvz. shimerio ) Tai apskritai galvoju, kad turbūt reikės pirkti ne meteoritus, bet šitą pudrą - Dior ruošiuosi naudoti kasdieną , o Chanel Cristaline vakarui , ir meteoritus aš statyčiau daugiau ne prie Dior, bet prie Christaline biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agvill @ 2010 05 18, 17:14)
cha cha  biggrin.gif  siaip man net paciai juokinga pasidare kad stengsiuosi atsiet tuos meteoritus pamirsti, bet kazkaip reikia reikia uzsikoduoti ir nepirkti doh.gif nors man tie naujieji laaaaabai fainuciai bet ***** blyzgus  g.gif

kaip idomiai, o man naujieji beige pasirode kaip tik maziau blizgus biggrin.gif bet as tik trumpam buvau uzsukus paziuret i juos g.gif nu prie progos reiks atidziau apziuret lotuliukas.gif nes galvoj jau kirbzda, kad man ju labai reikia biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(agvill @ 2010 05 18, 14:24)
ieskau patarimo
kas geriau butu ar beige meteoritai ar si DIORSKIN pudra user posted image
kazkuria tema skaiciau tai lyg sios pudros efektas panasus i meteoritu g.gif

as tokia turejau, bet neseniai pardaviau biggrin.gif man atspalvis netiko. Seip ji tokia smagi, graziai dengiasi, suteikia toki lengva svytejima, jeigu daugiau tos ruzavos uzkabini biggrin.gif bet as ant jos vistiek tepdavau Mythic meteoritus biggrin.gif nes man jie graziai sulygina veido odyte 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gudre755 @ 2010 05 18, 18:31)
as tokia turejau, bet neseniai pardaviau  biggrin.gif man atspalvis netiko. Seip ji tokia smagi, graziai dengiasi, suteikia toki lengva svytejima, jeigu daugiau tos ruzavos uzkabini biggrin.gif bet as ant jos vistiek tepdavau Mythic meteoritus biggrin.gif nes man jie graziai sulygina veido odyte 4u.gif

Aš čia nelabai į temą, bet jeigu jau lyginam... ax.gif Kokia šitos dior tekstūra? Įdomu, ar tiktų sausai odai? ax.gif

Reiks rytoj nueit Klp į Kristianą, gal irgi jau turės naujų meteoritų? Knieti apžiūrėt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2010 05 18, 19:46)
Aš čia nelabai į temą, bet jeigu jau lyginam...  ax.gif Kokia šitos dior tekstūra? Įdomu, ar tiktų sausai odai?  ax.gif

Reiks rytoj nueit Klp į Kristianą, gal irgi jau turės naujų meteoritų? Knieti apžiūrėt smile.gif

mano odyte misri, tai man nuo Dior truputeli i dienos pabaiga blizgedavo T zona, o po to kai pradejau dar ant visraus uzdeti meteoritus thumbup.gif tai manau meteoritai daugiau sausina nei Dior rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2010 05 18, 18:46)
Aš čia nelabai į temą, bet jeigu jau lyginam...  ax.gif Kokia šitos dior tekstūra? Įdomu, ar tiktų sausai odai?  ax.gif

Pas mane suasa oda, tai pudryte labai tinka ir patinka, odytes visai nesausina. Gana minksta ji, lengvai tepasi. Tiesa, su atspalviais sunkiau - pats sviesiausias man geras, o kiti per tamsus (net i raudonuma), tai nezinau net vidutinaii odai kaip tiktu tokie... Nors kai neturiu, tai gal taip atrodo, o realybej tinka...
Atsakyti
QUOTE(Gervuoge @ 2010 05 19, 19:46)
Viskas, dabar jau noriu ir Dior  doh.gif  doh.gif

Aš kaip tik šiandien įsigijau , tą ne pačią šviesiausią, bet antrą nr. po jos tongue.gif Minimaliai rausvumo ji gal ir duoda, nes yra rožinė juostelė ,tai jei maišai vias spalvas, ją užkabini, bet man visumoje jos atspalvis nei rausvas, nei per daug gelsvas neišeina .Paskaistina veidą( man rodos kaip tik dėl tos rausvos juostelės), duoda vidinį švytėjimą, aiškių blizgučių tikrai nesimato ,mano manymu labiau tinka sausai odai ,tai man pats tas. Aš naudosiu vietoj kompaktinės pudros ant krempudros , man ji labai tinkama atrodo eiti pvz. į darbą , o meteoritai beny jau man labiau tinkami kokiam vakarėliui ( bent jau tie blizgenių rūšių) ,taip kad galima norėti ir to, ir to biggrin.gif
Atsakyti
Isbandziau vakar is as Dior, man ji primena kasdienai naudojamas mineralines pudras.

Kristianoj isbandziau Smashbox Artificial Light Luminizing losiona- ji sumaisius su krempudra gavau tai, ko ieskojau. Neaktyvaus vidinio svytejimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agvill @ 2010 05 18, 14:24)
ieskau patarimo
kas geriau butu ar beige meteoritai ar si DIORSKIN pudra user posted image
kazkuria tema skaiciau tai lyg sios pudros efektas panasus i meteoritu g.gif

Sita pudryte pirkau is ESLAUDOS,ji tikrai nereali,labai graziai dengia,veidas toks lygus pasidaro,puikus produktas.
Atsakyti
Na jeigu man reiketu rinktis, tai as net nedvejodama pasirinkciau meteoritus biggrin.gif nors labai knietejo ir Dior isbandyti lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Oi, ot diskusija išsivystė biggrin.gif o kam jum iš viso rinktis, abu yra gerai hah.gif , šitie daiktai atlieka skirtingas funkcijas- dior naudoju vietoj kompaktinės pudros, meteoritams, bent kiek pati bandžiau ( seniau turėjau gold) , po apačia dar reikia birios ar paprastos kompaktinės pudros (iš esmės galima tepti ir šitą pačią dior), nes vieni jie bent jau man nelabai gražiai tepasi . Meteoritų blizgesys ( gal išskyrus mythic) intensyvesnis , o su dior gali drąsiai eiti į oficialiausią darbą ir visur kitur, kur atseit pagal protokolą į blizgučius kreivai žiūrima . Be to, dior galima nešiotis, o meteoritus laikyti namuose , ir niekur neklils problemų biggrin.gif Tiesa, pati dabar vietoj meteoritų turiu Chanel Cristalline , irgi geras daiktas, bet ir ji nėra identiška meteoritams - tai biri pudra, švytinti daugiau nei dior, bet man rodos, mažiau, nei meteoritai .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tuberosa: 21 gegužės 2010 - 15:58