Man labai įdomus šis daiktas iš Shiseido Luminizing color powder http://img.makeupall...amp;maxSize=150
Yra įvairių atspalvių , mano galva, turėtų būti kažkas panašaus į Dior skin nude , bent jau pagal aprašymą jos savybės kone identiškos , o kadangi apskritai apie Shiseido esu labai geros nuomonės , tai gal vertėtų pamąstyti
QUOTE(Tuberosa @ 2010 04 28, 22:01)
Man labai įdomus šis daiktas iš Shiseido http://img.makeupall...amp;maxSize=150
Yra įvairių atspalvių , mano galva, turėtų būti kažkas panašaus į Dior skin nude , bent jau pagal aprašymą jos savybės kone identiškos , o kadangi apskritai apie Shiseido esu labai geros nuomonės , tai gal vertėtų pamąstyti
Cia yra modeliuojanti pudra. Yra ivairiu spalvu, pati sviesiausia, kaip kompaktine. Pati tamsiausia, vos ne kaip bronzantas. Esu juos bandzius.
Dior Nude glow kompaktine daug labiau patiko, nes ji suteikia svytejima, pamaskuoja.
Si Shiseido primine paprasta, lengva, kompaktine pudra.
gal kam teko si bandyti?
Cotton Flower Face Palette
cia is Clarins
Cotton Flower Face Palette
cia is Clarins
QUOTE(Porcelianinė @ 2010 04 29, 01:25)
gal kam teko si bandyti? cia is Clarins
Kristuteje ziurinejau, bet man paprasciausia pudra
vat labai noreciau atsiliepimu apie sitoki daikta, gal kas jau minejo, bet sioje temoje nepastebejau
Guerlain Meteorites Base Perfecting Pearls
Guerlain L'or Radiance Concentrate with Gold
QUOTE(ESLAUDA @ 2010 04 28, 21:11)
Dabar laukiu Shu Uemura priemones, gal nustelbs BB
jeigu neklystu, rasei, kad ji poras isryskina
QUOTE(giedrute 99 @ 2010 04 28, 16:36)
Eslauda,kaip ji tau?
As ne ESLAUDA, bet isiterpsiu - man jis tiesiog nuostabus, ir ne tik dizainu, o efektu Minkstai tepasi, svytejimo daug, bet jis toks neikyrus, subtilus ir labai graziai iskelia veido konturus - visiskoms baltaodems gal tiks ir kaip skaistalai daugiau vidurio uzkabinant, bet normaliai ar idegusiai odai jis turi sviesinanti, skaistinanti efekta ir tinka tepti ant tu veido tasku, kuriuos norima iskelti (pvz. ant skruostikauliu virsutines linijos), saikingai naudojant galima ir visam veidui. Jei idomu galiu nufotografuot realiai sulyginimui su rose diamond ant odos.
O BB shimmeriai tikrai puikus, bet reikia ir odos tobulos - jie isryskina visus nelygumus, dideles poras ir t.t... Mano oda nera labai problematiska, bet uzsitepus pamatydavau pakankamai nelygumu Ir ju svytejimas kitoks, intensyvesnis, plokstesnis, labiau metalic efektas.
QUOTE(Adrinėja @ 2010 04 29, 02:19)
vat labai noreciau atsiliepimu apie sitoki daikta, gal kas jau minejo, bet sioje temoje nepastebejau
Man labiau patiko pirmasis su rutuliukais pagrindas, paskaistino, bet kazkaip odyte lyg sausino, tai neisigyjau. O drauge sake, kad jai antrasis labai lux. Bet dabar kazkaip atsisakiau as tu pagrindu, nes nematau labai didelio skirtumo su ir be Geriau shimeris
QUOTE(charisma2121 @ 2010 04 29, 09:27)
jeigu neklystu, rasei, kad ji poras isryskina
Taip, isryskina, pas ka jos yra padidejusios
Na va, nepatingejau nufotografuoti atspalvius
Kaireje puseje flower bloosom, desineje rose diamond, atspalviai nuo virsaus:
1. uzkabinta tik sviesios spalvos (FB spalva nelieciant viduriuko)
2. uzkabinta tik ryskios spalvos (FB tik viduriukas)
3. bendra spalva sumaisius visus paletes atspalvius
Bendrai sulyginus rose diamond atspalviai artimesni, svytejimas siek tiek ryskesnis(labiau metalic), o flower bloosom atspalviai nuo beveik balto iki rausvo, svytejimas labiau satininis ir pats produktas minkstesnis, daugiau pasikabina.
Dar viena foto bendro atspalvio - virsuje rose diamond, apacioje flower bloosom
Kaireje puseje flower bloosom, desineje rose diamond, atspalviai nuo virsaus:
1. uzkabinta tik sviesios spalvos (FB spalva nelieciant viduriuko)
2. uzkabinta tik ryskios spalvos (FB tik viduriukas)
3. bendra spalva sumaisius visus paletes atspalvius
Bendrai sulyginus rose diamond atspalviai artimesni, svytejimas siek tiek ryskesnis(labiau metalic), o flower bloosom atspalviai nuo beveik balto iki rausvo, svytejimas labiau satininis ir pats produktas minkstesnis, daugiau pasikabina.
Dar viena foto bendro atspalvio - virsuje rose diamond, apacioje flower bloosom
As vien delto Dior Shimeriuka ir parduodu,kad mano poros issipletusios.Siaip kam nera problemu su jomis,tai labai fainas dalykas.O sakykit,ar yra koks shimeris,kuris neisryskintu ju?
Man Dior shimmeris irgi isryskina poras, todel naudoju ji labai retai...nors rezultatas labai grazus svytejimas, tik va gaila, kad poras isryskina
QUOTE(giedrute 99 @ 2010 04 29, 13:26)
As vien delto Dior Shimeriuka ir parduodu,kad mano poros issipletusios.Siaip kam nera problemu su jomis,tai labai fainas dalykas.O sakykit,ar yra koks shimeris,kuris neisryskintu ju?
Deja, kiek zinau visos perlamutrines/metalic priemones isryskina veido nelygumus... tik vienos daugiau, kitos maziau. Dior dar taip stipriai neisryskina kaip BB, bet BB ir svytejimas intensyvesnis. Minetasis Dior LE svyti truputi kitaip, labiau prigesintas, man su juo veidas naturaliau atrodo
QUOTE(ViShy @ 2010 04 29, 13:33)
Man Dior shimmeris irgi isryskina poras, todel naudoju ji labai retai...nors rezultatas labai grazus svytejimas, tik va gaila, kad poras isryskina
Poros ne taip stipriai issiryskina jei veidas pries tai padengiamas matine makiazo baze, tada matine kremine pudra, o tada tik shimmeriu kur reikia Isvis, man visi shimmeriai ir kur kas graziau ziurisi ant matinio pagrindo
QUOTE(KRISTELA @ 2010 04 29, 13:52)
Dior dar taip stipriai neisryskina kaip BB, bet BB ir svytejimas intensyvesnis.
Taip BB stipriau uz Dior isryskina poras
Reikia turet idealia oda, kad graziai atrodytu