Keliu tema i dienos sviesa ir dalinuosi ispudziais
Siandien buvau apziuret
Physician's Formula bronzatu (nes 2 uz vieno kaina, o dar turejau $5 nuolaidos kupona), tai apziurejau toki dalyka (na jau seniai knietejo apziuret, bet siandien ir ant rankos isbandziau):
"
Powder Palette® Mineral Glow Pearls" (foto atrodo matinis, realiai taip nera, ir sudarytas is daug spalvyciu jis - PF puslapyje yra visi atspalviai, tik ten rudieji sviesesni nei realybej yra) - yra 4 atspalviai, vienas sviesus, o kiti 3 rusvi, nors pagal pavadinima tik 2 kaip bronzatai. Isbandziau 'Translucent pearl' ir 'light bronze pearl', tai kaip ir atradimas man jie, bet tuo paciu ir nusivylimas. O dabar paaiskinsiu kas ir kodel
Abi spalvytes duoda vientisa intensyvu svytejima (labai panasiai kaip Dior shimmer'iai): 'Translucent pearl' uztepus gaunasi grynas balsvas highlighter'is, o 'light bronze pearl' gaunasi rusvas bronzinis atspalvis. Tai tuo ir atradimas, kad prilygsta svytejimu Dior, yra puiki priemone veidukui. Na o nusivyliau del to, kad isivaizdavau kiek kitaip - as baltaode, tai rudi man smarkiai per tamsus (tepasi minkstai, maloniai, bet man atrodo nelabai eitusi svelniai ir neryskiai uztept), o to sviesaus neturesiu kur naudot (highlighter'io pareiga man Guerlain 'gold temptation' meteoritai atlieka, be to turiu visokiu seseliu tam reikalui)....