Įkraunama...
Įkraunama...

Veido švytėjimas

QUOTE(kraisle @ 2010 03 27, 18:29)
sakete kad turite dviejus meteoritus, gal galite pasakyti kuriuos?ir kaip jie jums?

"Rutuliniu pudru" tmeoje esu ne karta rasius apie ivairius meteoritus (na ten isvis daug info ta tema), tai nesiplesiu cia. Turiu 'gold temptation' ir 'mignight butterfly', nes is visu isbandytu tik sie mieliausi. Bet siuo metu abejus pardavineju, nes nebenaudoju.
Atsakyti
QUOTE(mazhulinka @ 2010 03 27, 19:36)
user posted image
Sleek Liquid Illuminator...

O kurioje internetinėje parduotuvėje šitą daikčiuką būtų galima nusipirkti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kamuoliukė @ 2010 03 30, 07:58)
O kurioje internetinėje parduotuvėje šitą daikčiuką būtų galima nusipirkti?  ax.gif

Va cia ax.gif
Atsakyti
Keliu tema i dienos sviesa ir dalinuosi ispudziais biggrin.gif

Siandien buvau apziuret Physician's Formula bronzatu (nes 2 uz vieno kaina, o dar turejau $5 nuolaidos kupona), tai apziurejau toki dalyka (na jau seniai knietejo apziuret, bet siandien ir ant rankos isbandziau):

"Powder Palette® Mineral Glow Pearls" (foto atrodo matinis, realiai taip nera, ir sudarytas is daug spalvyciu jis - PF puslapyje yra visi atspalviai, tik ten rudieji sviesesni nei realybej yra) - yra 4 atspalviai, vienas sviesus, o kiti 3 rusvi, nors pagal pavadinima tik 2 kaip bronzatai. Isbandziau 'Translucent pearl' ir 'light bronze pearl', tai kaip ir atradimas man jie, bet tuo paciu ir nusivylimas. O dabar paaiskinsiu kas ir kodel biggrin.gif Abi spalvytes duoda vientisa intensyvu svytejima (labai panasiai kaip Dior shimmer'iai): 'Translucent pearl' uztepus gaunasi grynas balsvas highlighter'is, o 'light bronze pearl' gaunasi rusvas bronzinis atspalvis. Tai tuo ir atradimas, kad prilygsta svytejimu Dior, yra puiki priemone veidukui. Na o nusivyliau del to, kad isivaizdavau kiek kitaip - as baltaode, tai rudi man smarkiai per tamsus (tepasi minkstai, maloniai, bet man atrodo nelabai eitusi svelniai ir neryskiai uztept), o to sviesaus neturesiu kur naudot (highlighter'io pareiga man Guerlain 'gold temptation' meteoritai atlieka, be to turiu visokiu seseliu tam reikalui).... ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 09 balandžio 2010 - 04:17
QUOTE(ESLAUDA @ 2010 03 25, 13:03)
Naujienos yra sios -
user posted imageuser posted image

gal jau bandete kazkas sita YSL naujove ? ar jis tik zandukams ar visam veidui ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jorky: 09 balandžio 2010 - 10:45
QUOTE(Jorky @ 2010 04 09, 11:45)
gal jau bandete kazkas sita YSL naujove ? ar jis tik zandukams ar visam veidui ?

As bandziau ta sviesesni visam veidukui uzsitept, tai per blizgus jis man schmoll.gif O tamsesnis tai is vis kaip skaistalai tik smile.gif Faini, bet ne visam veidukui. Visgi nusipirkau vel meteoritus Mythic, tik dabar miltu pavidale travel touch. Na nerandu nieko geriau uz juos, nors ir sausina jie .... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2010 04 09, 10:50)
As bandziau ta sviesesni visam veidukui uzsitept, tai per blizgus jis man  schmoll.gif  O tamsesnis tai is vis kaip skaistalai tik  smile.gif  Faini, bet ne visam veidukui. Visgi nusipirkau vel meteoritus Mythic, tik dabar miltu pavidale travel touch. Na nerandu nieko geriau uz juos, nors ir sausina jie ....  verysad.gif

as mastau ta sviesesni nusipirkti vasarai kaip skaistalus. g.gif ar jis labai blyskus ? nosisi kazko rozinio - persikinio ir kad zvilgetu
Atsakyti
QUOTE(Jorky @ 2010 04 09, 13:20)
as mastau ta sviesesni nusipirkti vasarai kaip skaistalus.  g.gif  ar jis labai blyskus ? nosisi kazko rozinio - persikinio ir kad zvilgetu

Ne, sviesesnis netiks kaip skaistalai schmoll.gif Jis kaip shimeris, zerintis ir blyskus. Jis labai graziai ziuretusi ant skaistalu wub.gif Tam tikslui geriau tinkamas tamsesnis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ESLAUDA: 09 balandžio 2010 - 12:43
QUOTE(ESLAUDA @ 2010 04 09, 12:32)
Ne, sviesesnis netiks kaip skaistalai  schmoll.gif  Jis kaip shimeris, zerintis ir blyskus. Jis labai graziai ziuretusi ant skaistalu  wub.gif  Tam tikslui geriau tinkamas tamsesnis, jis gaunasi svelnus rozinis oranzinis  wub.gif

Kokia ju kaina, gal pastebejai? Galvoju pirkti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tainka @ 2010 04 09, 13:43)
Kokia ju kaina, gal pastebejai? Galvoju pirkti  g.gif

lotuliukas.gif Kurio nori? Kokiam tikslui ? Kaina tai manau apie 170Lt, tik neatsimenu ar klausiau, ar cia man tik taip atrodo g.gif As jei pirkciau tai tamsesni, man gyvai sviesesnis nepaliko didelio ispudzio, nebent kaip shimeris bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ESLAUDA: 09 balandžio 2010 - 12:47
QUOTE(ESLAUDA @ 2010 04 09, 10:50)
Visgi nusipirkau vel meteoritus Mythic, tik dabar miltu pavidale travel touch. Na nerandu nieko geriau uz juos, nors ir sausina jie ....  verysad.gif

Negarantuoju, kad tai tiesa, bet Kristianoje konsultante man sake, kad bus patobulinta ir naujuju meteoritu sudetis, ne tik pakuotes mirksiukas.gif sake turi buti ne taip sausinantys ir maziau pastebimi ant veido, smulkesnes teksturos... nors, zinant kiek tos konsultantes ''prisapnuoja'' kartais, tai dar negali tiket doh.gif

O as pagaliau jau turiu DIOR Flower Bloosom Iluminating Powder LE wub.gif Tikrai daiktas vertas pagyru! Atspalvis saltas, skaistinantis, siek tiek balina, puikiai tinka "iskelti" norimus veido konturus, minkstos teksturos, vientisas perlamutrinis svytejimas. Man jis nelyginamai geresnis uz siu metu Dior LE Lace shimmeriu serija schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2010 04 09, 12:46)
lotuliukas.gif  Kurio nori? Kokiam tikslui ?  Kaina tai manau apie 170Lt, tik neatsimenu ar klausiau, ar cia man tik taip atrodo  g.gif  As jei pirkciau tai tamsesni, man gyvai sviesesnis nepaliko didelio ispudzio, nebent kaip shimeris  bigsmile.gif

o tamsesnis graziai zvilga ? biggrin.gif ir ar persikinio atspalvio ? bigsmile.gif jauciu jau jo noriu
Atsakyti