Įkraunama...
Įkraunama...

Veido švytėjimas

Naudoju givenchy prismissime mat and glow (71 Natural), tai patinka tik tos kaladeles, kurios blizga, kitu nenaudoju ax.gif

i 
Komercija forume draudžiama, išskyrus Skelbimų lentą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 01 balandžio 2010 - 19:47
QUOTE(giedrute 99 @ 2010 03 24, 13:35)
Eslauda,gal galite pasakyti,kiek pas mus kainuoja tas YSL? 4u.gif

Kad zinok net nezinau g.gif Nepirkau dar, gal apsieisiu... bigsmile.gif
Atsakyti
as turiu YSL ta naujaja Y palete, ar kaip ten ji, tai man oooi, labai, labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(padushka @ 2010 03 25, 13:15)
as turiu YSL ta naujaja Y palete, ar kaip ten ji, tai man oooi, labai, labai 4u.gif

Koki nr. bigsmile.gif Kaip naudojat ?
Atsakyti
Numeriuku ten berods nera. Taip, tiksliai vadinasi PALETTE Y. Tiesa, kiek girdejau, tai nelabai senai kristianoje atsiradusi si pudra, ale as pirmesne gavau biggrin.gif testerine mano. Tai man patinka, as naudoju visam veidui arba skruostams, grazi spalva, jokio ryzumo, oda lygi ir skaisti atrodo. Na, keista, bet man patinka blush2.gif Tiesa, ji nera blizgi, sakyciau beveeeeik matine.
Atsakyti
QUOTE(padushka @ 2010 03 25, 13:48)
Numeriuku ten berods nera. Taip, tiksliai vadinasi PALETTE Y. Tiesa, kiek girdejau, tai nelabai senai kristianoje atsiradusi si pudra, ale as pirmesne gavau biggrin.gif testerine mano. Tai man patinka, as naudoju visam veidui arba skruostams, grazi spalva, jokio ryzumo, oda lygi ir skaisti atrodo. Na, keista, bet man patinka blush2.gif Tiesa, ji nera blizgi, sakyciau beveeeeik matine.

Ne, tuomet jus ne apie ta smile.gif Pas jus sita - cia ne naujiena smile.gif
user posted image
Naujienos yra sios -
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ESLAUDA: 25 kovo 2010 - 13:14
noreciau jusu pagalbos,ar verti demesio yra guarlain meteorites mini, ten yra visu 3 spalvu meteoritai po 6 gr.ar zutenka pakankamai graziai pasitepti 6gr.?
Atsakyti
QUOTE(giedrute 99 @ 2010 03 24, 17:37)
Gal kuri zinote,koks galiojimo laikas meteoritu?Ar tiesa,kad juos reikia per puse metu sunaudoti? 4u.gif

Galioja labai ilgai - sakyciau drasiai 5m. glaima naudot (arba tiek, kiek nepakeicia spalvos/konsistencijos/kvapo). Cia gi visiskai sausas produktas.

O ant kiekvienu meteoritu yra pagaminimo data, tai pagal ja irgi pasitikrint galit.

QUOTE(kraisle @ 2010 03 25, 15:11)
noreciau jusu pagalbos,ar verti demesio yra guarlain meteorites mini, ten yra visu 3 spalvu meteoritai po 6 gr.ar zutenka pakankamai graziai pasitepti 6gr.?

Uztekt uztenka uzsitepimui, bet man tos dezutes nepatogios, nes labai mazutes, neina smagiai sepeteliu pasimauzot po jas.... O mano asmenine nuomone, tai ju neverta su tokiu kiekiu pirkt - nebent tikrai visus norit naudot...
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 03 26, 18:11)
Galioja labai ilgai - sakyciau drasiai 5m. glaima naudot (arba tiek, kiek nepakeicia spalvos/konsistencijos/kvapo). Cia gi visiskai sausas produktas.

O ant kiekvienu meteoritu yra pagaminimo data, tai pagal ja irgi pasitikrint galit.
Uztekt uztenka uzsitepimui, bet man tos dezutes nepatogios, nes labai mazutes, neina smagiai sepeteliu pasimauzot po jas....  O mano asmenine nuomone, tai ju neverta su tokiu kiekiu pirkt - nebent tikrai visus norit naudot...

na kad jie man visi tokie neblogi pasirode kai parduotuveje pasibandziau, kiekvienai progai galima kita uzsitepti.o gal savo nuomone galite pasakyti kasdienai kurie labiau tiktu?
Atsakyti
QUOTE(kraisle @ 2010 03 27, 15:01)
na kad jie man visi tokie neblogi pasirode kai parduotuveje pasibandziau, kiekvienai progai galima kita uzsitepti.o gal savo nuomone galite pasakyti kasdienai kurie labiau tiktu?

Tai jei tikrai visu norisi ir reikia, tai siulyciau pilnom pakuotem pirkt. Miniukai apsimoka tik kai labai norisi isbandyt. Arba kai nesinori daznai dazytis jais.

Kas del tikimo kasdienai, tai visi jie puikiai tam tinka - o kuriuos rinktis priklauso nuo noru: 'mythic' skaistina veiduka, 'beige' kiek parudina, 'pink fresh' suteikia sveika rausvuma. Bet velgi viskas priklauso nuo odos ir kiek uztepta: kai kuriom baltaodem 'mythic' nubalina, o tamsesne odyte turincioms nieko nepadaro.... 'Beige' velgi pvz man rudindavo su atspalviu i geltonuma (esu baltaode), o kitom jie nieko nedaro,netamsina.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 03 27, 17:31)
Tai jei tikrai visu norisi ir reikia, tai siulyciau pilnom pakuotem pirkt. Miniukai apsimoka tik kai labai norisi isbandyt. Arba kai nesinori daznai dazytis jais.

Kas del tikimo kasdienai, tai visi jie puikiai tam tinka - o kuriuos rinktis priklauso nuo noru: 'mythic' skaistina veiduka, 'beige' kiek parudina, 'pink fresh' suteikia sveika rausvuma. Bet velgi viskas priklauso nuo odos ir kiek uztepta: kai kuriom baltaodem 'mythic' nubalina, o tamsesne odyte turincioms nieko nepadaro.... 'Beige' velgi pvz man rudindavo su atspalviu i geltonuma (esu baltaode), o kitom jie nieko nedaro,netamsina.

sakete kad turite dviejus meteoritus, gal galite pasakyti kuriuos?ir kaip jie jums?
Atsakyti
Bandau nelisti i tokias temas, nes esu makiazo manijake... bet noriu pasidalinti savo atradimu...
As esu sviesiaode, tad rasti kazka, kas graziai svytetu, laikytusi, nekimstu mano jautrios odos (labai nuo daug kuriu kosmetikos priemoniu beria) labai sunku.

Ranka tiesesi prie Benefit'o skystu "blizgiu", pabandziau ir isbere... aciu Dievui buvau sveiko proto paprasyti meginuko, kitaip buciau nagus nusigrauzus...
tai va, mano atradimas yra Sleek kosmetika. Vel uzejus pirkimo banga buvo, tad prigriebiau si daikciuka...
user posted image
Sleek Liquid Illuminator...
Na man, isbadziusiai nemazai tokiu dalykeliu jis 10/ 10. ir atsiliepimus paskaiciau internete, daug daug pagyru. kaina juokinga... uz 30ml maziau nei 7svarai. reikia nedaug, tad galima net i kuno losjona imaisyti, kad viso kuno oda graziai svytetu....
Atsakyti