Įkraunama...
Įkraunama...

Veido švytėjimas

QUOTE(6Combo9 @ 2010 03 13, 17:32)
Jeigu nepadaugini tai tikrai neatrodo kaip nuraude zandai schmoll.gif man labai patinka, grazus spindesys gaunasi thumbup.gif

tai ir sakau jai nepadaugini vaizdas tikrai geras-toks tarsi paraudimas svelnus ant skruostu gaunasi,nes tie burbuliukai ne permatoma svytejima duoda o su rausvu atspalviu,
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agvill: 14 kovo 2010 - 10:02
niekad nesu turejus tokio daikto,bet sudomino wink.gif visgi galvoju pabandyti Guerlain meteoritus garsiuosius ax.gif naudoju minraline pudra i.d minerals,ar galima tuos meteoritus tepti ant pudros? ar tie meteoritai ir atlieka pudros funkcija? g.gif paaiskinkit truputuka,kas netingit mirksiukas.gif aciu ! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mešqtė @ 2010 03 14, 16:46)
niekad nesu turejus tokio daikto,bet sudomino wink.gif visgi galvoju pabandyti Guerlain meteoritus garsiuosius  ax.gif naudoju minraline pudra i.d minerals,ar galima tuos meteoritus tepti ant pudros? ar tie meteoritai ir atlieka pudros funkcija?  g.gif paaiskinkit truputuka,kas netingit  mirksiukas.gif  aciu !  4u.gif

Pasiskaitykit "RUTULINE PUDRA" temoje
http://www.supermama...;#entry35589700
Atsakyti
Parduotuvej jau pora kartu bandziau YSL 'y-mail' highlighter'i ir kolkas laabai gundo. Gaila, kad Sephoroj yra tik sviesesnis atspalvis, bet jauciu man jo reikia.... ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 03 14, 22:09)
Parduotuvej jau pora kartu bandziau YSL 'y-mail' highlighter'i ir kolkas laabai gundo. Gaila, kad Sephoroj yra tik sviesesnis atspalvis, bet jauciu man jo reikia....  ax.gif
user posted image

O jis visam veidukui, kazkas panasaus kaip meteoritai? Nes man norisi kazko, kad butu efektas kaip meteoritu, bet nesausintu g.gif Gal kuri yra ka atradusi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2010 03 14, 23:39)
O jis visam veidukui, kazkas panasaus kaip meteoritai? Nes man norisi kazko, kad butu efektas kaip meteoritu, bet nesausintu  g.gif  Gal kuri yra ka atradusi  bigsmile.gif

Siaip cia highlighter'is, tai jau vien pagal tai manau netinkamas visam veidukui, bet gal realiai tiktu.... g.gif As tik ant rankos bandziau, tai man toks grazus svelnus svytejimas pasirode.... Bet teko atsiliepimu skaityt, kad highlighter'io funkcijos neatlieka.... Tai nezinau kaip visam veidukui butu.

Zadu pirkt, tai gal tada komentuociau daugiau. O siaip nr2 tai tik kaip skaistalai tinkamas.
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2010 03 14, 22:39)
Nes man norisi kazko, kad butu efektas kaip meteoritu, bet nesausintu  g.gif  Gal kuri yra ka atradusi  bigsmile.gif

man ta pati problema, labai sausino oda, irgi noreciau kazka atrasti, kas pakeistu meteoritus, bet nesausintu odos
galetu padaryti meteoritus sausiaodems smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 15 kovo 2010 - 00:19
as pirkau si, kai buvo kristianoj akcija, labai patenkinta, toks gaivus veidukas atrodo
Givenchy Prismissime - 21 Maharani Pinks
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 21 sausio 2011 - 20:41
QUOTE(shopingas @ 2010 03 15, 00:48)
Siaip cia highlighter'is, tai jau vien pagal tai manau netinkamas visam veidukui, bet gal realiai tiktu....  g.gif As tik ant rankos bandziau, tai man toks grazus svelnus svytejimas pasirode.... Bet teko atsiliepimu skaityt, kad highlighter'io funkcijos neatlieka.... Tai nezinau kaip visam veidukui butu.

Zadu pirkt, tai gal tada komentuociau daugiau. O siaip nr2 tai tik kaip skaistalai tinkamas.

Apziurejau si daikta siandiena. Pirmas numeris tai grynas highlighteris, visam veidui netiks. O antras numeris kaip skaistalai, bet man jie labiau patiko bigsmile.gif
QUOTE(AZURA @ 2010 03 15, 01:08)
man ta pati problema, labai sausino oda, irgi noreciau kazka atrasti, kas pakeistu meteoritus, bet nesausintu odos
galetu padaryti meteoritus  sausiaodems smile.gif

Galetu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2010 03 15, 19:51)
as pirkau si, kai buvo kristianoj akcija, labai patenkinta, toks gaivus veidukas atrodo
Givenchy Prismissime - 21 Maharani Pinks

kiek kainavo? turi pavienių blizgučių?
Gal kam atsibodo dior shmmeris, amber ar cooper diamond, priglausčiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 21 sausio 2011 - 20:41
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 03 17, 03:34)
kiek kainavo? turi pavienių blizgučių?
Gal kam atsibodo dior shmmeris, amber ar cooper diamond, priglausčiau smile.gif

gyvenchy kainavo su akc.apie 110, pavienių blizgučiu nera pvz tokiu kai essence shimeryj, bet ant veiduko graziai atrodo, toks gaivus iskart veidas,buvo dvieju spalvu šviesesnis, ten daug šv.pilkos, baltos jis labiau į pilkuma ir šios spalvos, bijojau kad bus raudonas veidas bet istikrųjų taip nėra
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GITALE: 17 kovo 2010 - 14:48

Eslauda,gal galite pasakyti,kiek pas mus kainuoja tas YSL? 4u.gif

Gal kuri zinote,koks galiojimo laikas meteoritu?Ar tiesa,kad juos reikia per puse metu sunaudoti? 4u.gif
Atsakyti