Įkraunama...
Įkraunama...

Veido švytėjimas

QUOTE(Tainka @ 2010 03 01, 23:03)
Lace Poudrier Dentelle Illuminating Lace-Effect Powder For Face.

O man visai tas daiktas nepatiko, tuolab uz tokia kaina, nieko ypatingo rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MilGana: 02 kovo 2010 - 23:18
QUOTE(MilGana @ 2010 03 03, 00:17)
O man visai tas daiktas nepatiko, tuolab uz tokia kaina, nieko ypatingo  rolleyes.gif

Tai as pati apie ja nekaip esu atsiliepus po pirmo pabandymo seniau. Bet sikart ziurejau kaip i balta bronzata... Tiesiog manau neverta uz tokia kaina pirkt, nors pakuote labai viliojanti. Bet man noretusi tokiu svelniu skaistaliuku, o uzsitepa ant odos baltai.... Bet kaip baltas shimmer'is tai gal nieko.
Atsakyti
QUOTE(MilGana @ 2010 03 02, 23:17)
O man visai tas daiktas nepatiko, tuolab uz tokia kaina, nieko ypatingo  rolleyes.gif

O kur bandei? Kuo nepatiko?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tainka: 03 kovo 2010 - 12:05
beje kaip jums the body shop shimmeriai?o gal kuri esate turejusi is sios firmos tokia pudryte su blizguciais graziai atrode ji,vakarais aisku tik naudotis ja seip geriausia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kraisle: 03 kovo 2010 - 16:54
QUOTE(Tainka @ 2010 03 03, 12:05)

Ir as bandziau, ju yra visose Kristianose ir Douglas, bent jau Vilniuje mirksiukas.gif
Kol nebandziau sakiau tikrai pirksiu, jau toks grozis wub.gif bet pabandzius nesuzavejo... Dior Rose diamond shimmeris zymiai geresnis, sis neturi to subtilaus svytejimo ir matosi pavieniai sidabriniai zeruciai pasidazius, kas man nepatinka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tainka @ 2010 03 03, 13:05)

Ir Klaipdoje Kristuteje yra 4u.gif Na man tas svytejimas visai ne prie sirdies... Tas svytejimas toks... mmm... nu vienu zodziu, nekoks. blush2.gif Nezinau, gal as per daug noriu, bet vis del to sis Dior kol kas buvo geriausias! (man asmeniskai) wub.gif
Dior Flower Blossom
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 21 sausio 2011 - 20:31
MERGAITĖS, AR AS NE TAIP DARU AR KAIP CIA YRA , KAI UZDEDI ŠVYTĖJIMĄ TAI PO KIEK LAIKO TAS BLIZGUMAS ATRODO KAIP BUTŲ SUSIRIEBALAVES VEIDAS, DEDU LABAI MAŽAI TIK PRIE AKIE ZANDO SRITIES ..NU NET NEZINAU GAL AS NEMOKU UŽDĖT g.gif BŪSIU DĖKINGA KAS PAAIŠKINS TAISYKLES
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2010 03 04, 09:16)
MERGAITĖS, AR AS NE TAIP DARU AR KAIP CIA YRA , KAI UZDEDI ŠVYTĖJIMĄ TAI PO  KIEK LAIKO TAS BLIZGUMAS ATRODO KAIP BUTŲ SUSIRIEBALAVES VEIDAS, DEDU LABAI MAŽAI  TIK PRIE AKIE ZANDO SRITIES ..NU NET NEZINAU  GAL AS NEMOKU UŽDĖT g.gif BŪSIU DĖKINGA KAS PAAIŠKINS TAISYKLES

gal per daug uzdedat, arba bus kaip pas mane variantas tikrai mazai dedavau, bet oda riebi budavo dienos begyja veidas pasirebaluodavo ir vaizdas kaip taukais pateptas, tad teko man su svytejimo priemone atsisveikinti (nadojau DIOR) verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(MilGana @ 2010 03 03, 22:36)
Ir Klaipdoje Kristuteje yra  4u.gif  Na man tas svytejimas visai ne prie sirdies... Tas svytejimas toks... mmm... nu vienu zodziu, nekoks.  blush2.gif  Nezinau, gal as per daug noriu, bet vis del to sis Dior kol kas buvo geriausias! (man asmeniskai)  wub.gif
Dior Flower Blossom
user posted image

Vat ir as i ta Diora ziuriu, bet baisoka..ar nebus jis labai ruzavas? Ar tik svytejima duoda? blush2.gif g.gif Bet pats dizainas tai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 21 sausio 2011 - 20:32
QUOTE(agvill @ 2010 03 04, 08:36)
gal per daug uzdedat, arba bus kaip pas mane variantas tikrai mazai dedavau, bet oda riebi budavo dienos begyja veidas pasirebaluodavo ir vaizdas kaip taukais pateptas, tad teko man su svytejimo priemone atsisveikinti (nadojau DIOR) verysad.gif

Jusu atveju ko gero tiktu issirinkti blizgesnius meteoritus (is limitiniu, pvz gold ar butterfly) ir naudoti kaip shimmeri - jie labai puikiai nuima riebalini blizgejima, o sausesne oda net per daug sausina mirksiukas.gif

QUOTE(Snzk @ 2010 03 04, 13:05)
Vat ir as i ta Diora ziuriu, bet baisoka..ar nebus jis labai ruzavas? Ar tik svytejima duoda? blush2.gif  g.gif Bet pats dizainas tai  wub.gif

Deja, senokai jau jo nebera parduotuvese... verysad.gif Sis shimmeris is limituotos kolekcijos, as buvau ji ebay nusipirkusi, bet per anksti apsidziaugiau - taip ir neatkeliavo siuntinukas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Snzk @ 2010 03 04, 14:05)
Vat ir as i ta Diora ziuriu, bet baisoka..ar nebus jis labai ruzavas? Ar tik svytejima duoda? blush2.gif  g.gif Bet pats dizainas tai  wub.gif

jis yra nerealus wub.gif pati viduriuka naudoju kaip skaistalus, aplink ji - arba visam veidui, arba kaip shimeri, superinis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Snzk @ 2010 03 04, 15:05)

per zuvavas jis tikrai nera, graziai suteikia veidukui sveika svytejima, tik rekia maziau ta viduriuka uzkabinti mirksiukas.gif taciau teko man jo atsisakyti, nes man jis riebalindavo veiduka (mano odyte misri) na is pradziu labai grazus veidelis, bet po keliu valandu, vaizdas budavo nekoks schmoll.gif todel man geriau meteoritai, nes jie pasausina 4u.gif bet seip daugiau jokiu priekaistu neturiu siam groziui didis.gif
Atsakyti