Įkraunama...
Įkraunama...

Veido švytėjimas

QUOTE(Dovkyte @ 2010 02 25, 17:45)
as sita turiu  ax.gif man asmeniskai su Mac vannila pigmentu graziai neatrodo nes jo tokia ryski gana spalva ir labai matosi tas gelsvumas-aukso spalva,o vat nars albatros toks perregimas svytejimas,labai labai labai wub.gif  wub.gif  wub.gif

Man tai cia nuo metu laiko priklauso, kai idegus oda sidabrinis svytejimas bent jau man atrodo nlb.. tada dedu auksini, o ziema ar seip kai baltesne, tada sidabrini 4u.gif bent kiek maciau video su vannila, tai gal ji daugiau po antakiu deda iskelt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 02 25, 17:18)
Man tai cia nuo metu laiko priklauso, kai idegus oda sidabrinis svytejimas bent jau man atrodo nlb.. tada dedu auksini, o ziema ar seip kai baltesne, tada sidabrini  4u.gif bent kiek maciau video su vannila, tai gal ji daugiau po antakiu deda iskelt  4u.gif

albatros irgi nera sidabrinis,jis auksini svytejima suteikia,tik jis toks persvieciamas,o vannila grynai tokia spalva duoda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovkyte @ 2010 02 25, 17:45)
http://3.bp.blogspot...Highlighter.jpg
as sita turiu  ax.gif man asmeniskai su Mac vannila pigmentu graziai neatrodo nes jo tokia ryski gana spalva ir labai matosi tas gelsvumas-aukso spalva,o vat nars albatros toks perregimas svytejimas,labai labai labai wub.gif  wub.gif  wub.gif

o jis be smulkiu blizguciu, vientisas svytejimas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(miss.elle @ 2010 02 25, 19:38)
o jis be smulkiu blizguciu, vientisas svytejimas?  smile.gif

taip,svytejimas vientisas,be jokiu blizguciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sulima_ma @ 2010 02 25, 16:29)
grazu  4u.gif  o inglot shimeriu kokiu spalvu yra?

ivairiu mirksiukas.gif i rusvuma,rausvuma,auksiniu,persikiniu smile.gif
Atsakyti
Siandiena nusipirkau,stai sita Nr.7 Highlitgheri Labai lengvai tepasi,toks naturalus ,grazus svytejimas,zodziu patenkinta,grizusi is kart isbandziau ir nenuvyle flirt.gif
Atsakyti
Idomus straipniukas apie Veido švytėjima:
Įdegį pabrėžiantis švytėjimas
Atsakyti
na pralekiau pro kelias parduotuves bet neradau balto shimerio,galbut galit kelias firmeles parasyti kokius naudojate? ax.gif
Atsakyti
Erdresoj užmačiau neblogą pudrytę. Net nežinau kaip pavadinti geriau....
Panašu į Meteoritų kompaktinę... Kaina apie 119 Lt.

Screenface Mosaic Powder - 13g
Five harmonising colours blend to create a single shade for all skins. Available in bronzing, blushing, finishing or gleamer.
user posted image

Mane pablizgino su šviesiausia... Tai buvo kaip Mystic. Labai gražiai švytėjo veidas...
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krisanta: 28 vasario 2010 - 15:46
QUOTE(kraisle @ 2010 02 26, 19:21)
na pralekiau pro kelias parduotuves bet neradau balto shimerio,galbut galit kelias firmeles parasyti kokius naudojate? ax.gif

As siandien ziurejau du baltus shimmer'ius: naujaji Dior (svelniai rozinis su baltais neriniais, bet realiai baltas gaunasi) ir NARS 'albatros'. Tai man Dior labiau patiko, jis duoda toki balta sidabrini svytejima, o NARS duoda vientisa auksini svytejima.
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2010 03 01, 13:25)
kokia cia firma, ir kur pirkote gal kristanoj, jei nepaslaptis domintu kaina

Frma Nr.7,pirkau ne Lietuvoje,o is Cia Kaina 13 svaru smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kraisle @ 2010 03 01, 09:18)
gal pavadinima ito dior atsimenate? ax.gif

Lace Poudrier Dentelle Illuminating Lace-Effect Powder For Face.
user posted image
Atsakyti