Įkraunama...
Įkraunama...

Veido švytėjimas

QUOTE(Kvakuska @ 2010 02 17, 22:50)
Sveiki noreju paklausti ka galite pasakyti apie si daikciuka?  4u.gif  4u.gif  EsteeLAuder Creme caramel shimmer

user posted image

Buvau aš jos bandžius nelabai tas pasiskirstimas patiko, nes kai perbraukdavai, tai minkšti jie yra, iškart daug pasisemia, o kai užtepdavau ant veido, tai ir pasiskiria blogai, tokie bružiai nuo to rašto, o po to sunkiai jos suliginti vienodai doh.gif
buvau kitos spalvos bandžius tokia balta su šokoladine čia prie 2 metus kažkur buvo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .code.: 18 vasario 2010 - 20:46
QUOTE(.code. @ 2010 02 18, 20:45)
Buvau aš jos bandžius nelabai tas pasiskirstimas patiko, nes kai perbraukdavai, tai minkšti jie yra, iškart daug pasisemia, o kai užtepdavau ant veido, tai ir pasiskiria blogai, tokie bružiai nuo to rašto, o po to sunkiai jos suliginti vienodai  doh.gif
buvau kitos spalvos bandžius tokia balta su šokoladine čia prie 2 metus kažkur buvo

Turiu as si bronzanta, man irgi sunku paskirstyt tolygiai, o spalva grazi sumaisius, tokia capuccino, blizguciai auksiniai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tainka: 18 vasario 2010 - 23:46
As veiduko pablizginimui naudoju sita dalyka:
Nivea natural beauty radiance boosting moisturiser
http://beaut.ie/blog...09/05/nivea.jpg

Viso veido netepu, tik auksciausias skruostikauliu vietas, kaktos centra, smakriuka... Efektas buna gana naturalus smile.gif Pries tai uzitepu truputi normalios kremines pudros.

Dar turiu tokia Lumene paletyte su kreminem balta, rozine ir bronzine spalvom. Deja, pavadinimo parasyt negaliu, nes uzrasas nuo ciupinejimo nusitrynes beveik visiskai.

Siaip Nivea ar Lumene yra neblogi variantai toms, kurios (kaip as blush2.gif ) negali leisti sau labai prab®angios kosmetikos.

Papildyta priemonės pavadinimu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 11 birželio 2010 - 17:00
QUOTE(Menesienoj @ 2010 02 19, 02:43)
As veiduko pablizginimui naudoju sita dalyka:

http://beaut.ie/blog...09/05/nivea.jpg

Viso veido netepu, tik auksciausias skruostikauliu vietas, kaktos centra, smakriuka... Efektas buna gana naturalus smile.gif Pries tai uzitepu truputi normalios kremines pudros.

Dar turiu tokia Lumene paletyte su kreminem balta, rozine ir bronzine spalvom. Deja, pavadinimo parasyt negaliu, nes uzrasas nuo ciupinejimo nusitrynes beveik visiskai.

Siaip Nivea ar Lumene yra neblogi variantai toms, kurios (kaip as  blush2.gif ) negali leisti sau labai prab®angios kosmetikos.

LT cia pirkot kokia kaina cia kremas ar grynai dekoratyvine priemone,koks efektas gaunasi, na ir svarbiausiai kaip lakosi ir koks jusu odos tipas,aciu
Atsakyti
Turiu klausimų ESLAUDAI dėl Dior Nude Glow smile.gif Jei jums būtų nesunku pažiūrėti ir parašyti čia, dėžutės viduje kur yra lankstinukas apie produktą parašyta kokį Dior'o šepetuką jie konkrečiai rekomenduoja naudoti šiai pudrai smile.gif ir dar norėjau paklausti kur pirkote, kiek mokėjote ir ar ten kur pirkote buvo tiesiog papildymų šios pudros smile.gif

aš šiuo metu turiu šias:

user posted image

iš kairės Dior Nude Beige praline, paskui Sable rose ir Physicians formula Sunkissed spalva.

čia pabandžiau jas ant rankos parodyti:

user posted image

nuo plaštakos pirma tepta Beige praline ( bet jos nesimato nes atitinka odos spalvą), paskui Sable rose ir atititinkamai Sunkissed. šios dvi pastarosios tamsumu pabašios, bet Sable rose rusvumas 'šiltesnis". Dėl palyginimo Dior nude ir Physicians formula, tai Dior tepasi lengviau, ant veido atrodo gražiau.
Atsakyti
Turiu Physicians formula, spalva light, naudoju tik highlighter dalį, duoda labai subtilų, vos įžiūrimą vientisą švytėjimą 4u.gif
user posted image

O vakarui naudoju Golden Rose Terracota Star dust blush on, duoda ryškų auksinį švytėjimą ir kaip skaistalų spalvytė nuostabi (4 nr) wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(axioma @ 2010 02 19, 11:07)
Turiu klausimų ESLAUDAI dėl Dior Nude Glow smile.gif  Jei jums būtų nesunku pažiūrėti ir parašyti čia, dėžutės viduje kur yra lankstinukas apie produktą parašyta kokį Dior'o šepetuką jie konkrečiai rekomenduoja naudoti šiai pudrai smile.gif  ir dar norėjau paklausti kur pirkote, kiek mokėjote ir ar ten kur pirkote buvo tiesiog papildymų  šios pudros smile.gif

Man atrodo, kad nera ten jokiu rekomendaciju (o gal klystu?) g.gif Juk prie produkto yra sepetelis, tai ji ir rekomenduoja....

Ne manes klausta, bet.... As bent Sephoroj pirkau, nors yra visokiuose Bloomingdales, Saks5thAvenue, NeimanMarcus ir tt. Sephoroj papildymu nera, kituose yra, bet kainos tik kokiais $5 skiriasi....
Atsakyti
Aciu, bet vis del to prasta nuotrauku kokybe. Stai, radau internete:

Cheeks
Chanel Joues Blush- Reflex
MAC MSF- Petticoat

user posted image

Cheeks
MAC MSF- Shooting Star
MAC MSF- Petticoat

user posted image

user posted image

CHEEKS
MAC MSF- Petticoat
Lola blush- One night stand

user posted image

Atsakyti
QUOTE(agvill @ 2010 02 19, 09:07)
LT cia pirkot kokia kaina cia kremas ar grynai dekoratyvine priemone,koks efektas gaunasi, na ir svarbiausiai kaip lakosi ir koks jusu odos tipas,aciu

Jo, pirkau LT. Kaina - apie 30 Lt. Tai dieninis kremas, kuris turetu lengvai maskuot ir suteikt odai svytejimo. Visgi as viso veido nusitept nerizikuociau, nes kremas pakankamai stipriai blizga. Lengvai uztepus tik ten, kur reikia, efektas - gaivus blizgesiukas. Negaliu garantuot, kad issilaiko visa diena. Mano oda - misri.
Atsakyti
SAKYKIT KUO SKIRIASI SHIMERIS NUO HIGLIGHTERIO?
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 02 19, 17:42)
Man atrodo, kad nera ten jokiu rekomendaciju (o gal klystu?)  g.gif Juk prie produkto yra sepetelis, tai ji ir rekomenduoja....

Ne manes klausta, bet.... As bent Sephoroj pirkau, nors yra visokiuose Bloomingdales, Saks5thAvenue, NeimanMarcus ir tt. Sephoroj papildymu nera, kituose yra, bet kainos tik kokiais $5 skiriasi....

Yra konkrečiai parašytas šepetukas kokį jie rekomenduoja, Dior backstage.... ir toliau neprisimenu smile.gif o tas kuris įdetas prie jos kaip rašoma jei prireiktų geresniam spalvų suliejimui ar panašiai. aš ta lapą perskaičiau ir išmečiau, o dabar sugalvojau kad, reikia tą rekomenduotiną šepetuką nusipirkti.

aš šią pudrą pirkau Prahoje Sephoros parduotuvėje ir mokėjau 1490kr (205 Lt), įdomu iš kur kitos Lietuvoje gyvenančios panos ją pirko ir kiek mokėjo.
Atsakyti
O su shimmeriu galima toki efekta isgauti?
http://lh4.ggpht.com...shealthymix.png

As suprantu kad cia ir photoshopo pagalba pagrazinta, bet oda tokia skaisti wub.gif
Atsakyti