Įkraunama...
Įkraunama...

Veido švytėjimas

Man šis iš SMASHBOX heartbreaker patinka thumbup.gif, labai gražiai veidui suteikia švytėjimo, nėra labai intensyvus tas švytėjimas.
http://www.smashbox....017fd728e534f32[/IMG]
Atsakyti
QUOTE(Miliux @ 2010 02 16, 16:05)
Sveikos isigijau visu labai giriamus meteoritus (mystic), is karto pirma kart pabandzius, nezinau jokio efekto as nepamaciau schmoll.gif , beje ir antra, ir trecia kart g.gif . Taciau po kiek laiko praejus kelioms valandoms po ju panaudojimo bei paziurejus i veidrodi - tai ka pamaciau - man labai patiko, dar niekada nebuvau patenkinta savo vaizdu vaidrodyje biggrin.gif  ir nezinau ar cia kalti meteoritai ar dar kas, bet anksciau kol nenaudojau ju, tokio efekto nematydavau. Beje, pastebejau, kad mano oda pasausejo ir netgi prie nosies luptis pradejo, nors oda ne is sausiuju unsure.gif . Skaiciau kad meteorai gali pasausint, kaip jus susigyventat su sausejimu ir gyvenimu su meteoritais g.gif

Taip pat naudoju Dior shimmer bei Bobbi Brown shimmer. Asmeniskai man, Bobbi Brown labiau patinka, gal kad jis toks labiau intensivesnis g.gif

As turiu pink ir beige meteoritus. Tai mano sirdele daugiau prie pink wub.gif Pirma kart kai bandziau, tai irgi pagalvojau ka cia girt jeigu beveik jokio efekto nera g.gif bet kuo toliau, tuo labiau isimylejau. Taip, trupuciuka ir man sausina veida, bet stengiuos pries darydama makiaza patept kuo daugiau riebaus kremuko. Dabar negaliu apsispresti del Dioro ir BB bangeliu, paskaitysiu dar komentarus ax.gif
Atsakyti
Pagaliau gavau MAC COSMETICS MINERALIZE SKINFINISH (pasigirsiu) wub.gif
1 - Triple fusion
2 - Light Flush
3 - Petticoat

user posted image

user posted image

user posted image

Triple fusion

user posted image

Light Flush

user posted image

Petticoat

user posted image

Atsiliepimus surasysiu biski veliau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MilGana @ 2010 02 17, 20:47)
Pagaliau gavau MAC COSMETICS MINERALIZE SKINFINISH (pasigirsiu)  wub.gif
1 - Triple fusion
2 - Light Flush
3 - Petticoat

Atsiliepimus surasysiu biski veliau.  ax.gif

Labai idomus atsiliepimai bigsmile.gif As du paskutinius turejau, man patiko smile.gif
Atsakyti
Sveiki noreju paklausti ka galite pasakyti apie si daikciuka? 4u.gif 4u.gif EsteeLAuder Creme caramel shimmer

user posted image
Atsakyti
Perskaičiau visa tema, bet man blondinei taip ir nedašuto doh.gif Jei noriu naudoti dienai ir kad būtų švytėjimas o ne blizgejimas tai koks variantas geriausias? Dior coper diamond?
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agvill @ 2010 02 16, 21:54)
bobbi brown sakot intensyvesnis g.gif  nei dior
nes man dior ir nepatiko norejosi kaip cia isireiskus tiksliau tokio ryskesnio intensyvesnio atspalvio

BB intensyvesnis savo svytejimu, o del atspalvio tai ju visokiu yra, bet nei vienas nera labai ryskus.

QUOTE(Snzk @ 2010 02 17, 14:40)
Dabar negaliu apsispresti del Dioro ir BB bangeliu, paskaitysiu dar komentarus  ax.gif

BB shimmeris daugiau metalic efekto, o Dior - perlamutro. Jei norit subtilesnio svytejimo ir naudosit dienai siulyciau Dior, jei efektingo makiazo vakarui - BB. Beje, jei turit problemu su ryskiom veido porom, BB nerekomenduoju, jis jas isryskins blush2.gif

QUOTE(MilGana @ 2010 02 17, 19:47)
Pagaliau gavau MAC COSMETICS MINERALIZE SKINFINISH (pasigirsiu)  wub.gif
1 - Triple fusion
2 - Light Flush
3 - Petticoat

Wow, koks grozis wub.gif lauksim atsiliepimu bigsmile.gif turiu is siu petticoat, tai labai iduomu kuo skiriasi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kvakuska @ 2010 02 17, 22:50)
Sveiki noreju paklausti ka galite pasakyti apie si daikciuka?  4u.gif  4u.gif  EsteeLAuder Creme caramel shimmer

As turiu si daikta. Mano nuomone, jis ne tiek shimmer'is, kiek skaistalai (gal ir veida "pamodeliuoti" tiktu g.gif ). Jo svytejimas laaaaaabaaaaai jau subtilus. As nusipirkau EsteeLAuder Creme caramel vasara (2008m) ir dar tebera apie 50% (naudoju beveik kiekviena diena). Tiesa sakant, jau truputi pavargau nuo jo, bes vis tik lieku jam istikima, nes labai jau man patinka ta ruda spalva, ir patinka tai, kad ji neduoda ryzumo. smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

1 - mix, 2 - balta, 3 - ruda
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MilGana: 18 vasario 2010 - 11:51
MilGana as ir labai laukiu atsiliepimu wub.gif o as turiu is Mac Mineralize Skinfinish Soft and Gentle ir Light Flush (tas i ruzavuma)
user posted image
ant rankytes atrodo va taip mirksiukas.gif

user posted image

user posted image

Tai galiu pasakyti jog tuo Mac Mineralize Skinfinish Soft and Gentle, tai labai dziaugiuosi, wub.gif nes mano didelem porom jis pats tas, duoda svytejima ir neisryskina poru. Tepu juo sruostikauliu iskilimus ir akies voko virsuje. Light Flush truputi nusivyliau, nes tikejausi, kad jo spalvyte bus intensyvesne ir galesiu naudoti kaip skaistaliukus, bet jo spalvyte man per daug svelni (noriu intensyvesnes spalvos), o dvieju schimeriuku man nereikia schmoll.gif vat ir laukiu MilGana atsiliepimu apie kitus atspalvius biggrin.gif Vienu zodziu man per akis vien tik Soft and Gentle svytejimo biggrin.gif nes jau gaunasi sviestas sviestuotas, o ta Light Flush nesiu i isparduotuvebet jeigu netureciau Soft and Gentle tai Light Flush pasilikciau kaip schimeriuka, bet dabar abieju man tai per daug. Reiks ieskoti skaistaliukams kito atspalvio doh.gif
Atsakyti
Mergaites, na, stai ir vel as, su tais savo Mac Mineralize Skinfinish'riais biggrin.gif
Nu ka galiu pasakyti...? Esu labai patenkinta pirkiniais wub.gif Kaip rase gudre755, tu MAC SKF spalvos nera labai intensyvios, ir butent tai man be galo patinka. Esu sviesiaode, todel jie man visai tinka kaip skaistalai. bigsmile.gif

QUOTE(gudre755 @ 2010 02 18, 13:03)
Tai galiu pasakyti jog tuo Mac Mineralize Skinfinish Soft and Gentle, tai labai dziaugiuosi,  wub.gif nes mano didelem porom jis pats tas, duoda svytejima ir neisryskina poru. Tepu juo sruostikauliu iskilimus ir akies voko virsuje.

drinks_cheers.gif nei pridursi, nei atimsi. Man tas irgi labai patiko. Kai gavai mac-msf-triple-fusion, nusprendziau parduoti, nes nelabai patiko auksine spalva. Bet kai isbandziau, nuomone pasikeite biggrin.gif Neparduosiu nei vieno (kol kas biggrin.gif ).

Stai kelios nuotraukos is interneto:

user posted image
user posted image

user posted image
user posted image

user posted image
user posted image
user posted image

gudre755, jeigu norite intensyvios spalvos, manau Jums patiks MAC Petticoat. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(savita1 @ 2010 02 18, 13:29)
Gal galit nuoroda imesti blush2.gif Aciu

http://www.ebay.com/
http://www.ebay.de/
http://www.ebay.co.uk/

I paieskos laukeli irasykite Mac SkinFinish ir rinkites. 4u.gif
http://shop.ebay.com...&_kw=SkinFinish
Atsakyti
Panelė Rožė, aciu smile.gif , bet nera mano oda tokia grazi, svarbu rakursa "teisinga" rasti biggrin.gif
Pagal mane tai Petticoat siek tiek intensivesne spalva. Zinoma, jei lyginti su mac mineralize blush'ais, skinfinish'ai nera labai intensyvus.
Stai cia galima matyti, kaip atrodo Perfect topping MSF ir Refined MSF palyginus su MAC mineralize blush.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MilGana: 18 vasario 2010 - 15:44
Jau kaip isejo, jei netingesiu, persifotografuosiu.
O is tikruju, tos spalvos panasiai ir atrodo (bent man). O gal reiketu biski padauginti...? g.gif Nors man nelabai patinka, kai mano skruostai per daug blizga, todel ir nenaudoju BB shimmerius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MilGana: 18 vasario 2010 - 15:55