Įkraunama...
Įkraunama...

Veido švytėjimas

QUOTE(loony_key @ 2010 02 05, 15:57)
gal kuri galetu pakomentuot sita ysl pudryte
YSL Palette Esprit Couture Collector Powder For Eyes And Complexion - 2
user posted image

As turiu sita mirksiukas.gif
idomus daiktas, naudoju labiau kaip svytejimo priemone, bet kartais kaip seselius. Siaip grazus daiktas, bet praktiskai man sunku su juo biggrin.gif
svytejimo tikrai duoda, jei labai neuzkabini tos violetines, tai buna super, o violetine kaip seselius labiau smile.gif
Neseniai pati apie ja klausiau, dabar jau baigiu prisipratint rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 21 sausio 2011 - 20:20
QUOTE(BabyGirl @ 2010 02 09, 12:00)
čia galima pažiūrėt rezultatą Click

turejau meginuka, nepatiko, nes yra tokie pavieniai blizguciai, bet ne svytejimas doh.gif negraziai ant odos atrodo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(pelytea. @ 2010 02 08, 14:58)
Isbandziau praeita sawaite gauta lancaster sunlight palette

O man visai nepatiko unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MilGana: 15 vasario 2010 - 19:47
O TBS bangeles tiktu? Kokia spalva patartumet geriau rinktis? Nemegstu saves nusviesint biggrin.gif Tai bijau kad su roziniu atrodysiu per rozine o su rudu jau bus nelabai naturalu g.gif Jav psl pastebejau kad ir Peach dar yra, bet neteko man matyti, nors ir siaip turiu persikinius skaitalus... nu netinka man jie biggrin.gif
http://www.thebodysh...mer/prod4320013
Atsakyti
Sveikos isigijau visu labai giriamus meteoritus (mystic), is karto pirma kart pabandzius, nezinau jokio efekto as nepamaciau schmoll.gif , beje ir antra, ir trecia kart g.gif . Taciau po kiek laiko praejus kelioms valandoms po ju panaudojimo bei paziurejus i veidrodi - tai ka pamaciau - man labai patiko, dar niekada nebuvau patenkinta savo vaizdu vaidrodyje biggrin.gif ir nezinau ar cia kalti meteoritai ar dar kas, bet anksciau kol nenaudojau ju, tokio efekto nematydavau. Beje, pastebejau, kad mano oda pasausejo ir netgi prie nosies luptis pradejo, nors oda ne is sausiuju unsure.gif . Skaiciau kad meteorai gali pasausint, kaip jus susigyventat su sausejimu ir gyvenimu su meteoritais g.gif

Taip pat naudoju Dior shimmer bei Bobbi Brown shimmer. Asmeniskai man, Bobbi Brown labiau patinka, gal kad jis toks labiau intensivesnis g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miliux: 16 vasario 2010 - 16:07
Merginos, šitas daiktas švytėjimą, blizgėjimą ar kokį efektą suteikia?
Smashbox
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 21 sausio 2011 - 20:21
QUOTE(Miliux @ 2010 02 16, 17:05)
Sveikos isigijau visu labai giriamus meteoritus (mystic), is karto pirma kart pabandzius, nezinau jokio efekto as nepamaciau schmoll.gif , beje ir antra, ir trecia kart g.gif . Taciau po kiek laiko praejus kelioms valandoms po ju panaudojimo bei paziurejus i veidrodi - tai ka pamaciau - man labai patiko, dar niekada nebuvau patenkinta savo vaizdu vaidrodyje biggrin.gif  ir nezinau ar cia kalti meteoritai ar dar kas, bet anksciau kol nenaudojau ju, tokio efekto nematydavau. Beje, pastebejau, kad mano oda pasausejo ir netgi prie nosies luptis pradejo, nors oda ne is sausiuju unsure.gif . Skaiciau kad meteorai gali pasausint, kaip jus susigyventat su sausejimu ir gyvenimu su meteoritais g.gif

Taip pat naudoju Dior shimmer bei Bobbi Brown shimmer. Asmeniskai man, Bobbi Brown labiau patinka, gal kad jis toks labiau intensivesnis g.gif

bobbi brown sakot intensyvesnis g.gif nei dior
nes man dior ir nepatiko norejosi kaip cia isireiskus tiksliau tokio ryskesnio intensyvesnio atspalvio
Atsakyti
QUOTE(Miliux @ 2010 02 16, 17:05)
Sveikos isigijau visu labai giriamus meteoritus (mystic), is karto pirma kart pabandzius, nezinau jokio efekto as nepamaciau schmoll.gif , beje ir antra, ir trecia kart g.gif . Taciau po kiek laiko praejus kelioms valandoms po ju panaudojimo bei paziurejus i veidrodi - tai ka pamaciau - man labai patiko, dar niekada nebuvau patenkinta savo vaizdu vaidrodyje biggrin.gif  ir nezinau ar cia kalti meteoritai ar dar kas, bet anksciau kol nenaudojau ju, tokio efekto nematydavau. Beje, pastebejau, kad mano oda pasausejo ir netgi prie nosies luptis pradejo, nors oda ne is sausiuju unsure.gif . Skaiciau kad meteorai gali pasausint, kaip jus susigyventat su sausejimu ir gyvenimu su meteoritais g.gif

As ziema meteoritu naudoti negaliu, nes labai issausina oda, neradau jokio priesnuodzio, kad pries tai patepus nesausintu. Neveikia nei kremai, nei bazes. Tiesiog atsisakiau. Nusipirkau dabar Dior Nude Glow kompaktine 3 spalvu pudra. Efektas grazus, bet kitoks nei meteoritu smile.gif
user posted image

QUOTE(Puikiausioji @ 2010 02 16, 22:42)
Merginos, šitas daiktas švytėjimą, blizgėjimą ar kokį efektą suteikia?
user posted image

Si daikta esu turejus, svytejimo nesuteike, tiesiog tepiau kaip skaistalus, bet maniskis buvo kitu atspalviu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2010 02 16, 21:58)
Si daikta esu turejus, svytejimo nesuteike, tiesiog tepiau kaip skaistalus, bet maniskis buvo kitu atspalviu  smile.gif

hmm, kaip skirtingai sako visi, pardavėja sakė, kad suteikia švytėjimą. doh.gif Be švytėjimo nenoriu, nes tų paprastų tai turiu visokių, nebereikia unsure.gif .
eslauda, čia jūs avatare, mačiau išparduotuvėje kad taip pat pozuojat smile.gif
Atsakyti
[quote=ESLAUDA,2010 02 16, 22:58]
As ziema meteoritu naudoti negaliu, nes labai issausina oda, neradau jokio priesnuodzio, kad pries tai patepus nesausintu. Neveikia nei kremai, nei bazes. Tiesiog atsisakiau. Nusipirkau dabar Dior Nude Glow kompaktine 3 spalvu pudra. Efektas grazus, bet kitoks nei meteoritu smile.gif
user posted image
Si daikta esu turejus, svytejimo nesuteike, tiesiog tepiau kaip skaistalus, bet maniskis buvo kitu atspalviu smile.gif

Eslauda, kokia spalvyte turi?
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 02 16, 23:02)
hmm, kaip skirtingai sako visi, pardavėja sakė, kad suteikia švytėjimą. doh.gif  Be švytėjimo nenoriu, nes tų paprastų tai turiu visokių, nebereikia unsure.gif .
eslauda, čia jūs avatare, mačiau išparduotuvėje kad taip pat pozuojat smile.gif

Na svytejimo jis siek tiek suteikia, tokio su spalva. Bet ne to, koki suteikia shimeriai. Nezinau, galbut sviesiausias atspalvis ir suteiktu, bet sis is nuotraukos nepanasus i highlighteri. Taip, ten as smile.gif
Papildyta:
QUOTE(kotri_ @ 2010 02 16, 23:07)

Eslauda, kokia spalvyte turi?

Na, as kaip ir zadejau, nusipirkau 020nr. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Akvilexxx @ 2010 02 09, 11:44)
Įdomu koks šios pudrytės švytėjimas, vientisas ar turi atskirų blizgučių  g.gif
Kanebo Sensai Foundations Silky Highlighting Powder  wub.gif
user posted image

Turiu sia pudra, laisvai naudoju visam veidukui, nes svytejimas ne kaip shimerio. Kazkas panasaus i meteoritus, bet meteoritai man labiau patinka, tik kad sausina verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(agvill @ 2010 02 16, 22:54)
bobbi brown sakot intensyvesnis g.gif  nei dior
nes man dior ir nepatiko norejosi kaip cia isireiskus tiksliau tokio ryskesnio intensyvesnio atspalvio

Taip, man BB svytejimas intensyvesnis, nors ji lengva padauginti unsure.gif Jei poru neryskintu, butu idealus. Laukiu Laura Mercier Shimmer Block shimerio, kai gausiu palyginsiu su kitais smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 02 15, 22:51)
O TBS bangeles tiktu? Kokia spalva patartumet geriau rinktis? Nemegstu saves nusviesint biggrin.gif Tai bijau kad su roziniu atrodysiu per rozine o su rudu jau bus nelabai naturalu  g.gif  Jav psl pastebejau kad ir Peach dar yra, bet neteko man matyti, nors ir siaip turiu persikinius skaitalus... nu netinka man jie biggrin.gif
http://www.thebodysh...mer/prod4320013

as turiu nr2 blush, visai grazios spalveles, tikrai nesigauna rozine spalva, kaip kad galvoji smile.gif
spalvos: 2 i rausvuma, 2 rusvos-persikines ir balta, bendra spalvele gaunasi tokia rausvai-persikine
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 17 vasario 2010 - 00:16