Įkraunama...
Įkraunama...

Veido švytėjimas

QUOTE(amber123 @ 2010 02 03, 23:15)
Na savaime aisku kad jis pasviesina oda kazkiek.. juk sidabrines spalvos yra  smile.gif man atrodo jei ant idegusios odos tepsit meteoritus tarkim ir skirsis spalva  smile.gif

Aš kai ant įdegusios odos tepu beige meteoritus, man pašviesina odą unsure.gif Tada labai negražiai atrodo, nelygus atspalvis gaunasi. Matyt reikia dar mokytis su tais meteoritais gražintis 4u.gif
Atsakyti
gal kuri galetu pakomentuot sita ysl pudryte
YSL Palette Esprit Couture Collector Powder For Eyes And Complexion - 2

user posted image

Papildyta:
YSL PALETTE POP COLLECTOR POWDER FACE CHEEKS
arba sita

Papildyta priemonių pavadinimais
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 11 birželio 2010 - 16:25
Isbandziau siandien si dalykeli, tai patiko, bet didelio ispudzio nepaliko (t.y. pirkti nereikes) - gal kiek 'miltinis' pasirode (na tepasi lengvai, bet ne taip kaip Dior shimmer'iai), spalvytes tos rozines visiskai nera, toks balsvas vientisas svytejimas. Aisku pakuote viliojanti, bet kaip produktas, tai manau nevertas tu pinigeliu....
Dior Lace Poudrier Dentelle Illuminating Powder
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 21 sausio 2011 - 20:18
Gal kas turejot ir galesit pakomentuot
GIVENCHY Prisme Again Compact Powder Quartet - Beautiful Pastel (01)

user posted image

ar
GIVENCHY Prisme Again Compact Powder Quartet - chic white

user posted image

Papildyta priemonių pavadinimais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 11 birželio 2010 - 16:36
QUOTE(moshke123 @ 2010 02 06, 11:48)

ar

Kristei, bandziau pirmaja, bet ja man rekomendavo kaip T zonos blyzgesio reguliavimui dienos begyje, o ne kaip svytejimo suteikiancia priemone g.gif konsultante tepliojo man su ja veida, bet sakau svytejimo nelabai jau ten ir buvo ji tokia permotama pudra ant jos galima tepti bronzanta o dienos begyje ja galima tepti ir ant bronzanto nesibaiminant kad sugadins makiaza, nes kaip sakiau ji permatoma pudra
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 11 birželio 2010 - 16:36
QUOTE(shopingas @ 2010 02 06, 03:45)
Isbandziau siandien si dalykeli, tai patiko, bet didelio ispudzio nepaliko (t.y. pirkti nereikes) - gal kiek 'miltinis' pasirode (na tepasi lengvai, bet ne taip kaip Dior shimmer'iai), spalvytes tos rozines visiskai nera, toks balsvas vientisas svytejimas. Aisku pakuote viliojanti, bet kaip produktas, tai manau nevertas tu pinigeliu....
Dior Lace Poudrier Dentelle Illuminating Powder
user posted image

Aš ir pabandžiau Kristianoj šitą, tai net nežinau rolleyes.gif visam veidui ir per blizgu ir rodos per šviesu būtų ax.gif tik nustebau, nes sephora mačiau tik vieną spalvytę, o vat Kristianoj yra dvi, kita vietoj ružavos rusva, konsultantė sakė čia skaistumui suteikti pudrytė, bet nežinau kaip atrodytų visas veidukas ja padengtas rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 21 sausio 2011 - 20:18
QUOTE(Akvilexxx @ 2010 02 06, 17:55)
Aš ir pabandžiau Kristianoj šitą, tai net nežinau  rolleyes.gif visam veidui ir per blizgu ir rodos per šviesu būtų  ax.gif tik nustebau, nes sephora mačiau tik vieną spalvytę, o vat Kristianoj yra dvi, kita vietoj ružavos rusva, konsultantė sakė čia skaistumui suteikti pudrytė, bet nežinau kaip atrodytų visas veidukas ja padengtas  rolleyes.gif

Visam veidukui nelabai tiktu, bet skruostams tai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(moshke123 @ 2010 02 06, 11:48)

Nezinau ar ka pades mano komentaras, bet pirmaja pamacius iskart pagalvojau apie Physician's Formula koreguojancia pudryte Mineral Wear® Talc-Free Mineral Correcting Powder( PF_PUDRA ) - spalvos labai panasios, tai manau ir efektas turetu but panasus. As ja tepu ant veiduko, man puikiai pamaskuoja, o po to dazniausiai iskart tepu bronzata, kartais tik pudra.

QUOTE(Akvilexxx @ 2010 02 06, 17:55)
Aš ir pabandžiau Kristianoj šitą, tai net nežinau  rolleyes.gif

Kaip highlighter'is manau ji puiki atspalviu, bet velgi ar verta kainos nezinau.... Na o visam veidukui nedrisciau tept - juk jis toks blizgus, na nebent pamodeliuojant veiduka tam tikrose vietose. Esu baltaode, bet net man manau nekaip jis ant viso veiduko atrodytu, o tamsesnei odytei, tai juk dar pabalintu. g.gif
Atsakyti
Isbandziau praeita sawaite gauta lancaster sunlight palette
user posted image
bandziau tik ant skruostu, suteikia siek tiek auksini atspalwi, manau labai graziai atrodytu vasara ant idegusio weido. Dienai gal siek tiek per blizgus jie, bet wakarui thumbup.gif

cia trumpas video:
http://www.youtube.c...feature=channel
Atsakyti
QUOTE(moshke123 @ 2010 02 06, 10:48)

Turejau ir pirma, ir antra, labai lengva pudra, nieko nemaskuoja, galima naudoti makiazui sutvirtinti, arba dienos begyje pataisyti. Beveik matine mirksiukas.gif
Atsakyti
Įdomu koks šios pudrytės švytėjimas, vientisas ar turi atskirų blizgučių g.gif
Kanebo Sensai Foundations Silky Highlighting Powder wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Akvilexxx @ 2010 02 09, 11:44)
Įdomu koks šios pudrytės švytėjimas, vientisas ar turi atskirų blizgučių  g.gif
Kanebo Sensai Foundations Silky Highlighting Powder  wub.gif
user posted image

čia galima pažiūrėt rezultatą Click
Atsakyti