Man VS blizgesiukai patinka, o shimmeri neseniai pamaciau, nors is tikruju aki padejau ant Dior shimmeriuko, bet galvoju gal VS kokybe irgi nebloga...
As turiu Dior'o shimmeri 002, naudoju kai einu i kluba, ar siaip kokiomis progomis, bet padauginti jo nepatartina - tada jau po valandos veidas atrodys lyg taukais aplietas taigi isvada is mano patirties - naudoti saikingai, antraip "nekoks vaizdelis" garantuotas
QUOTE(Sandrulecka777 @ 2010 01 27, 19:50)
taigi isvada is mano patirties - naudoti saikingai, antraip "nekoks vaizdelis" garantuotas
Manau, tai galioja visoms kosmetikos priemonėms
Naudoju rausvas TBS bangeles, super shimeris
Dar turiu keliu rusiu meteoritu, tai jie (ypac Pink fresh) man kaip ir taip pat prie spindinanciu shimerinanciu priemoniu sakyciau (sorry uz issireiskimo zargonus).
Neseniai isigijau sitoki YSL daikta:
gal jau rasyta buvo apie ja, bet prasau pasakykit kaip ji naudojama, ar kaip seseliai, ar kaip shimeris?
Is anksto dekinga
Dar turiu keliu rusiu meteoritu, tai jie (ypac Pink fresh) man kaip ir taip pat prie spindinanciu shimerinanciu priemoniu sakyciau (sorry uz issireiskimo zargonus).
Neseniai isigijau sitoki YSL daikta:
gal jau rasyta buvo apie ja, bet prasau pasakykit kaip ji naudojama, ar kaip seseliai, ar kaip shimeris?
Is anksto dekinga
QUOTE(Panelė Rožė @ 2010 01 26, 21:07)
Dabar drąsiai galėčiau atsakyti Turiu ir Essence Shimmer ir Dior Shimmer. Dior suteikia perlamutrinį švytėjimą ir švelnią spalvytę, o Essence turi daugiau blizgučių ir spalvytės jokios nesuteikia, bet iš esmės atlieka tą pačią šimerio funkciją
O sakykit, apie štai šitą shimmer'į kalbat?
Essence Moonlight collection shimmer powder
Nes kai bandžiau ant rankos, pasirodė labai labai gražus...
QUOTE(Orestes @ 2010 02 01, 23:16)
sakykit svytejimas vientisas ar toks pavienis (pavieniai blizguciai)
QUOTE(Orestes @ 2010 02 01, 22:16)
Taip, apie tą patį
QUOTE(agvill @ 2010 02 02, 17:25)
Taigi rasyta apie ji temoje (net pries pora postu - ir butent ten pacituotas sis postas, o po to klausta ar apie ji kalbama):
QUOTE(Panelė Rožė @ 2010 01 26, 21:07)
Dabar drąsiai galėčiau atsakyti Turiu ir Essence Shimmer ir Dior Shimmer. Dior suteikia perlamutrinį švytėjimą ir švelnią spalvytę, o Essence turi daugiau blizgučių ir spalvytės jokios nesuteikia, bet iš esmės atlieka tą pačią šimerio funkciją
QUOTE(agvill @ 2010 02 02, 17:25)
Man asmeniškai nepatiko Essence shimmeris Priminė baltus blizgius šešėlius. Nustebau, kad kažkas parašė, kad nesuteikia spalvos. Man jis balina odą Blizgučiai pavieniai
QUOTE(dontstop @ 2010 02 03, 11:14)
Man asmeniškai nepatiko Essence shimmeris Priminė baltus blizgius šešėlius. Nustebau, kad kažkas parašė, kad nesuteikia spalvos. Man jis balina odą Blizgučiai pavieniai
as ir is smalsumo nuejau i Eurokos jo apziureti, bet nesuzavejo jis manes, pasibandziau ant zanduko, tai per daug man tu blizguciu, nera tokio vientiso svytejimo Na bent jau man nepatiko, bet kitam gal butent to ir reikia
QUOTE(dontstop @ 2010 02 03, 10:14)
dekui uz issamu atsakyma manau reiks isigyti TBS bangeles, bet gal tas sviesesnes dabar kaip tik nuolaida joms,nes man labiau prie sirdies vientisas svytejimas , tie pavieniai blyzguciai kazkaip nelabai graziai atrodo, nu bet cia gal kaip kam
QUOTE(dontstop @ 2010 02 03, 10:14)
Man jis balina odą
Na savaime aisku kad jis pasviesina oda kazkiek.. juk sidabrines spalvos yra man atrodo jei ant idegusios odos tepsit meteoritus tarkim ir skirsis spalva