Įkraunama...
Įkraunama...

Veido švytėjimas

Man VS blizgesiukai patinka, o shimmeri neseniai pamaciau, nors is tikruju aki padejau ant Dior shimmeriuko, bet galvoju gal VS kokybe irgi nebloga...
Atsakyti
As turiu Dior'o shimmeri 002, naudoju kai einu i kluba, ar siaip kokiomis progomis, bet padauginti jo nepatartina - tada jau po valandos veidas atrodys lyg taukais aplietas doh.gif taigi isvada is mano patirties - naudoti saikingai, antraip "nekoks vaizdelis" garantuotas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrulecka777 @ 2010 01 27, 19:50)
taigi isvada is mano patirties - naudoti saikingai, antraip "nekoks vaizdelis" garantuotas  biggrin.gif

Manau, tai galioja visoms kosmetikos priemonėms biggrin.gif
Atsakyti
Naudoju rausvas TBS bangeles, super shimeris wub.gif
Dar turiu keliu rusiu meteoritu, tai jie (ypac Pink fresh) man kaip ir taip pat prie spindinanciu shimerinanciu priemoniu sakyciau (sorry uz issireiskimo zargonus). flirt.gif
Neseniai isigijau sitoki YSL daikta:
user posted image
gal jau rasyta buvo apie ja, bet prasau pasakykit kaip ji naudojama, ar kaip seseliai, ar kaip shimeris?
Is anksto dekinga 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Roxetė: 28 sausio 2010 - 17:22
QUOTE(Panelė Rožė @ 2010 01 26, 21:07)
Dabar drąsiai galėčiau atsakyti smile.gif Turiu ir Essence Shimmer ir Dior Shimmer. Dior suteikia perlamutrinį švytėjimą ir švelnią spalvytę, o Essence turi daugiau blizgučių ir spalvytės jokios nesuteikia, bet iš esmės atlieka tą pačią šimerio funkciją ax.gif

O sakykit, apie štai šitą shimmer'į kalbat? ax.gif
Essence Moonlight collection shimmer powder
user posted image

Nes kai bandžiau ant rankos, pasirodė labai labai gražus... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 21 sausio 2011 - 20:16
QUOTE(Orestes @ 2010 02 01, 23:16)
O sakykit, apie štai šitą shimmer'į kalbat?  ax.gif

Nes kai bandžiau ant rankos, pasirodė labai labai gražus...  wub.gif

sakykit svytejimas vientisas ar toks pavienis (pavieniai blizguciai)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 02 vasario 2010 - 17:49
QUOTE(Orestes @ 2010 02 01, 22:16)
O sakykit, apie štai šitą shimmer'į kalbat?  ax.gif

Taip, apie tą patį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agvill @ 2010 02 02, 17:25)

Taigi rasyta apie ji temoje (net pries pora postu - ir butent ten pacituotas sis postas, o po to klausta ar apie ji kalbama):

QUOTE(Panelė Rožė @ 2010 01 26, 21:07)
Dabar drąsiai galėčiau atsakyti smile.gif Turiu ir Essence Shimmer ir Dior Shimmer. Dior suteikia perlamutrinį švytėjimą ir švelnią spalvytę, o Essence turi daugiau blizgučių ir spalvytės jokios nesuteikia, bet iš esmės atlieka tą pačią šimerio funkciją ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 03 vasario 2010 - 03:41
QUOTE(agvill @ 2010 02 02, 17:25)

Man asmeniškai nepatiko Essence shimmeris unsure.gif Priminė baltus blizgius šešėlius. Nustebau, kad kažkas parašė, kad nesuteikia spalvos. Man jis balina odą g.gif Blizgučiai pavieniai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 02 03, 11:14)
Man asmeniškai nepatiko Essence shimmeris  unsure.gif  Priminė baltus blizgius šešėlius. Nustebau, kad kažkas parašė, kad nesuteikia spalvos. Man jis balina odą  g.gif  Blizgučiai pavieniai  4u.gif

as ir is smalsumo nuejau i Eurokos jo apziureti, bet nesuzavejo jis manes, pasibandziau ant zanduko, tai per daug man tu blizguciu, nera tokio vientiso svytejimo schmoll.gif Na bent jau man nepatiko, bet kitam gal butent to ir reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 02 03, 10:14)
Man asmeniškai nepatiko Essence shimmeris  unsure.gif  Priminė baltus blizgius šešėlius. Nustebau, kad kažkas parašė, kad nesuteikia spalvos. Man jis balina odą  g.gif  Blizgučiai pavieniai  4u.gif

dekui uz issamu atsakyma 4u.gif manau reiks isigyti TBS bangeles, bet gal tas sviesesnes dabar kaip tik nuolaida joms,nes man labiau prie sirdies vientisas svytejimas , tie pavieniai blyzguciai kazkaip nelabai graziai atrodo, nu bet cia gal kaip kam
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 02 03, 10:14)
Man jis balina odą  g.gif

Na savaime aisku kad jis pasviesina oda kazkiek.. juk sidabrines spalvos yra smile.gif man atrodo jei ant idegusios odos tepsit meteoritus tarkim ir skirsis spalva smile.gif
Atsakyti