Įkraunama...
Įkraunama...

Veido švytėjimas

QUOTE(gėlužė @ 2010 01 21, 11:12)
Gal dar del spalvytes galite ka patarti,jus light lyg emete,ar ji labai sviesi,fair sviesesne kaip suprantu,o tan labai tamsi g.gif

Siandien buvau vienoje parduotuveje, kur yra sios pudrytes, bet buvo tik 'light' ir 'sunkissed' atspalviai, tai kiek uzmaciau labai labai panasus, praktiskai vos ne identiski (gerai neapziurejau, nes vyras skubino eit). Rytoj busiu mieste viena, tai bandysiu atidziau isstudijuot skirtumus ir gal daugiau bus atspalviu.

QUOTE(Florena @ 2010 01 23, 20:28)
Shopingas, gal esi bandziusi PHYSICIANS FORMULA SHIMMER STRIPS BRONZER ,ar duoda veidui svytejima 4u.gif 

Ju nesu bandzius, bet laabai blizgios, tai svytejima tikrai duos. O kaip tepasi negaliu pakomentuot.

QUOTE(Tučka @ 2010 01 23, 20:56)
Gal kas uzmatet kur galima butu Light arba sun nupirkti?  rolleyes.gif

Tai mano idetoj nuorodoj yra 'sunkissed' spalvyte ir dar rinkinyje su sepeteliais. wink.gif O siaip yra internete, tik i LT nesiuncia, tai nebent su tarpininke sutarus.
Atsakyti
Physicians Formula Mineral Face Powder
http://www.ulta.com/...0465#sku2107865

Dar uzmaciau pudra tos firmos bigsmile.gif Idomu kuria reiktu pasirinkti, kad nebutu per tamsi g.gif Translucent ar beige g.gif
Papildyta:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 21 sausio 2011 - 20:10
QUOTE(Tučka @ 2010 01 24, 10:35)
http://www.ulta.com/...0465#sku2107865

Dar uzmaciau pudra tos firmos  bigsmile.gif  Idomu kuria reiktu pasirinkti, kad nebutu per tamsi  g.gif  Translucent ar beige  g.gif

Is pirmos nuorodos, tai tikrai neimkit 'translucent', nes ji nera pigmentuota, o dengiasi 'permatomai'.

O ulta.com tos 'trio' spalvytes realios spalvos nelabai atitinka sakyciau - 'light' parodyta beveik tokio tamsumo kaip 'tan', nors realiai 'light' sviesi. 'Fair' tiktu nebent jau visiskoms baltaodems, kas naudoja pirmaji pudros nr (dazniausiai spalvos pavadinime buna zodis 'porcelein').

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 24 sausio 2010 - 21:49
QUOTE(shopingas @ 2010 01 24, 16:48)
O ulta.com tos 'trio' spalvytes realios spalvos nelabai atitinka sakyciau - 'light' parodyta beveik tokio tamsumo kaip 'tan', nors realiai 'light' sviesi. 'Fair' tiktu nebent jau visiskoms baltaodems, kas naudoja pirmaji pudros nr (dazniausiai spalvos pavadinime buna zodis 'porcelein').

Shopingai, bet gal cia tik nuotraukos taip parodyta, juk spalvas tai vienodas gamina, negi bus neorginalai ir perdirbti cia ideti? g.gif tiesiog atiustu reikiama spalva?

o del siuntimo, tai viskas gerai, sm pilna tarpininkiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(umberta @ 2010 01 24, 16:13)
Shopingai, bet gal cia tik nuotraukos taip parodyta, juk spalvas tai vienodas gamina, negi bus neorginalai ir perdirbti cia ideti? g.gif tiesiog atiustu reikiama spalva?

Ne, as tikrai nesakau, kad cia neoriginalai - neapsimoka tokiu dalyku padirbinet net. As tik sakau, kad spalva nereiketu rinktis pagal ulta.com puslapiuka, nes ten foto ideta 'light' ir 'tan' turbut vienoda, nors realybej juk visiskai skirtingos jos. Man atrodo PF puslapyje yra realiausios spalvytes parodytos. O kad is bet kur atsius tinkama spalva, tai tikrai taip. wink.gif
Atsakyti

Shopingai, o tos pudros kur buvau idejus nuoroda Buff beige spalva nera labai tamsi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 24 sausio 2010 - 21:50
QUOTE(Tučka @ 2010 01 24, 17:27)
Shopingai, o tos pudros kur buvau idejus nuoroda Buff beige spalva nera labai tamsi?

Jusu nuorodoj yra tik 'beige' ir 'sand beige' (arba ne apie ta nuoroda galvoju). Bet PF puslapyje yra 'buff beige' spalvyte. butent apie sia negaliu pakomentuot del atspalvio, bet man rodos tiktu toms, kuriu oda sviesi link vidutines.

Asmeniskai orientavimuisi galiu parasyt, kad sios pudros Organic wear™ 100% Natural Origin Pressed Powder (PRESUOTA) naudoju 'creamy natural' atspalvi (sandeliuke dar turiu 'creamy beige'). Esu biria tokia Organic wear™ 100% Natural Origin Loose Powder (BIRI) bandzius 'buff beige', bet man per tamsi siek tiek (nors is bedos galima naudot - sakyciau man ji pustoniu ar tonu tamsoka).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 21 sausio 2011 - 20:12
QUOTE(Tučka @ 2010 01 24, 17:27)

Buvau neseniai vaistinej, tai dalinuosi sviesiais ispudziais:

-jusu idetos pudrytes 'buff beige' spalvyte pasirode sviesi ganetinai, manau puikiai itnkama ir sviesesnes odos savininkems.

-'face sculpting trio': buvo velgi tik 'light' ir 'sunkissed', bet sikart gerai galejau abi apziuret. Is esmes highlighter'io dalis vienoda abejose, 'sunkissed' kitos dalys tamsesnes (nedaug, bet tamsesnes), labiau link bronzinio atspalvio jos, kai pvz 'light' yra link kakavinio.
Atsakyti

i 
Tema skirta diskutuot apie priemones. Užsakymus organizuokitės temose "Internetinės parduotuvės". Jei turite klausimui nariui ne į temą visad galite parašyti AŽ. Off-topic'ai ir pageltonuoti lieka off-topic'ai.
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2010 01 09, 19:05)
Gal kuri nors is jusu per klaida bandete Essence shimeri? biggrin.gif Labai idomu ar jo poveikis nors kiek panasus i garsiuju firmu shimerius ax.gif
Essence mano pirmasis shimeris tai labai patinka wub.gif

Dabar drąsiai galėčiau atsakyti smile.gif Turiu ir Essence Shimmer ir Dior Shimmer. Dior suteikia perlamutrinį švytėjimą ir švelnią spalvytę, o Essence turi daugiau blizgučių ir spalvytės jokios nesuteikia, bet iš esmės atlieka tą pačią šimerio funkciją ax.gif
Atsakyti
Merginos, o ka galite pasakyti apie VS shimmeri?
Bronzer/Highlighter trio
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 21 sausio 2011 - 20:15
QUOTE(Snzk @ 2010 01 27, 03:05)
Merginos, o ka galite pasakyti apie VS shimmeri?

Man VS kosmetika isvis neitin patinka - su teptuku visu turetu blizgiu uzsukimai sugedo ir vis prabegdavo, seseliai neypatingi doh.gif Shimmer'i teke bandyt ne toki, bet jau labai sunkiai kabinosi ant sepetelio.....
Atsakyti