Įkraunama...
Įkraunama...

Veido švytėjimas

QUOTE(Incredible Me @ 2010 01 19, 12:13)
O mane gundo is smashbox va toks shimmeris ax.gif
user posted image
tik idomu kaip kokybe

nesu tikra, ar butent sis yra LT, bet jei tas pats, tai man jis pasirode labai blizgus, kai pabandziau Kristej - toks nesubtilus...
QUOTE(*leila* @ 2010 01 19, 22:39)
As naudoju CHENEL soft pressed powder 30 rosee,tai ja galima diena naudot,nes svytejimas subtilus,tokia gaiva tik veidui priduoda,

sita pudryte jau labai labai subtili... nelaikyciau jos highlighteriu, nes ji beveik ir neblizga - tiesiog skaistina veida. Manau, labai geras dieninis variantas...
Atsakyti
QUOTE(Incredible Me @ 2010 01 20, 10:05)
Manau,kad isigysiu,nes kaina nedidele,gal surizikuosiu.Butinai pasigirsiu drinks_cheers.gif

Labai lauksiu atsiliepimu wink.gif

QUOTE(gėlužė @ 2010 01 20, 11:59)
Mergytes,gal kas kur radote ax.gif

Physician's Formula puslapyje turetu but sarasas parduotuviu, kur ju produkcija pardavinejama - as paminesiu tik kelias (Target, Rite Aid (t.y. ta pati drugstorecom tik paprasta vaistine), CVS, Walgreens). Manau tarpininkes vistiek is siu perka ir kazkurioj bus. Jei ne, gal su tarpininike susitarus ji nupirktu ir pacioje parduotuveje (neinternetinej). ax.gif

QUOTE(axioma @ 2010 01 20, 12:31)
shopingas gal parašys kaip visgi teisingai tai daryti. aš atsargiai vis pasukiodama šepetuką pabaksnoju į pudrą, o po to į dangtelį patrinu, kad susimaišytų spalvos. taip miksuoju dvi rusvas spalvas, o rausvą tepu kaip highlighterį.

Tai kad nera cia didelio mokslo - tept kaip ir bet kuria kita kompaktine pudra... Na bent as makaluoju po visa pudra ir tada ant veiduko tepu. Tiesa, pas mane sviesiausia spalvyte (baltaode esu) - bandziau ir sita jusiskes atspalvi, bet man jis per rausvas ant veiduko.

QUOTE(agvill @ 2010 01 20, 12:40)
sakykit visam veidui galima naudot ar tik skruostam, ir jei galit pasakykit kur pirkot ir kokia kaina

Jei atspalvi atsitaikysit, tai drasiai naudojama visam veidukui, jei netinkamas atspalvis, tai tik skruostams bus tinkama. Cia juk normali pudra (t.y. ne koks bronzatas ar skaistalai). Tokia Dior 'nude' yra ir skysta pudra tik nezinau kiek panasus efektas....

QUOTE(gėlužė @ 2010 01 20, 16:54)
Shopingas,labai noriu pabandyti jusu isgirta pudryte physicians formula,bet niekur jos nerandu verysad.gif
Ar cia netas pats,kur turite jus g.gif
http://www.drugstore...andFilter=53986

Cia yra paprasta pudryte - dabar ja naudoju ir esu be galo patenkinta. Bet manau jus klauset apie ta 'Face sculpting trio' (pudra, bronzatas ir highlighter'is viename) - va tokia: PUDRA

QUOTE(j'aime @ 2010 01 20, 21:49)
nesu tikra, ar butent sis yra LT, bet jei tas pats, tai man jis pasirode labai blizgus, kai pabandziau Kristej - toks nesubtilus...

Manyciau ne tokia, nes sios jau seniai parduotuvese nera - dabar tik internete kai kur uztikt ja galima....
Atsakyti
Dekoju,shopingas 4u.gif
Gal dar del spalvytes galite ka patarti,jus light lyg emete,ar ji labai sviesi,fair sviesesne kaip suprantu,o tan labai tamsi g.gif Pati esu tamsiu plauku,na ir oda gelsvoka,bet po soliariumus nevaikstau tai ziema visvien veidas pabales,gal ir man light tiktu g.gif
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2010 01 21, 11:12)
Dekoju,shopingas 4u.gif
Gal dar del spalvytes galite ka patarti,jus light lyg emete,ar ji labai sviesi,fair sviesesne kaip suprantu,o tan labai tamsi g.gif Pati esu tamsiu plauku,na ir oda gelsvoka,bet po soliariumus nevaikstau tai ziema visvien veidas pabales,gal ir man light tiktu g.gif

Na del spalvytes sunku patart nematant ju gyvai... As esu sviesiaode (pudra imu arba light, arba antra po sviesiausios (pvz fairly light ir pan)) - sia 'trio' pudryte turejau 'light'. Man idealiai spalvyte buvo, bet as netepliojau atskirai, o kartu visas dalis maisydavau, tai aisku kazkiek patamsindavo veiduka bronzatas. Bet atrodydavo itin naturaliai su ja. wub.gif Dabar laukiu akciju, tai vel griebsiu, nors dar kruva paprastu PF 'organic wear' pudru turiu blush2.gif

Siaip 'fair' spalvyte reiketu visiskoms baltaodems (kurios perka sviesiausia udra, daznai buna pavadinime 'porcelein' zodis), 'light' siaip baltaodems ir sviesiaodems, 'sunkissed' vidutinei odai manau tiktu, o 'tan' dar tamsesnei. Bet is esmes svelniau tepant ar atskirai bronzata naudojant manau nera didelio skirtumo tarp 'sunkissed' ir 'tan'. Jei nepatingesiu ir uzsuksiu i vaistine rytoj (o tiksliau jei bus visi atspalviai) galesiu patyrinet atidziau....
Atsakyti
QUOTE(Akvilexxx @ 2010 01 22, 11:22)
Aš ir ieškojau šios pudrytės, nėra nei drugstore, nei wallmart  doh.gif labai viliojanti kaina ir neprasta pudrytė  wub.gif

As tai radau cia http://store.faceval...4386010925.html
ir cia http://www.ulta.com/...sImpprod1190268
bet klausiau tarpininkiu,tai kaip supratau neperka is cia,o pati nemoku verysad.gif

Shopingas,labai jums aciu 4u.gif ,lauksiu ziniu del spalvytes,na labai sunku pasirinkti nemacius doh.gif Siaip man negrazu labai rudas veidas,megstu naturalias spalvas,nors mano oda gelsva,bet veidas siuo metu pabales blush2.gif
Paskui suksiu galva kaip cia kur isigyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2010 01 22, 12:31)
bet klausiau tarpininkiu,tai kaip supratau neperka is cia,o pati nemoku verysad.gif

Shopingas,labai jums aciu 4u.gif ,lauksiu ziniu del spalvytes,na labai sunku pasirinkti nemacius doh.gif Siaip man negrazu labai rudas veidas,megstu naturalias spalvas,nors mano oda gelsva,bet veidas siuo metu pabales blush2.gif
Paskui suksiu galva kaip cia kur isigyti smile.gif

Man atrodo nesiuncia i LT is ten, o siaip tarpininkiu graziai paprasius ir susimokejus siuntima iki ju (nes jei pirksit tik jus ir suma maza, tai siuntimas tiketina mokamas), tai turetu sutikt.

Siaip ir pati galit pasipraktikuot ir ismokt parsisiust - ateiciai bus lengviau wink.gif O tos pudrytes radau JAV ebay: sunkissed ir tan spalvytes yra, tik neaisku i LT ar siuncia (reiketu atskirai klaust), bet is cia berods yra perkanciu tarpininkiu (o gal siaip kuri perkanti ebay mamyte pades - juk suma nedidele, tai nevirsys leistinos sumos del pvm).
SUNKISSED (si net rinkinyje su sepeteliais)
TAN
Atsakyti
sveikutes, kas ieskojote kur sia nusipirkti pudryte, tai radau angliskame psl thumbup.gif gaunasi pigiau nei is jav siustis 4u.gif
Diorskin Nude Natural Glow Sculpting Powder
user posted image

http://www.escentual...up2010_001/?p=5

tik cia spalvu pavadinimai kitokie, bet kodai tie patys.

ir gal gali pasakyt, cia gal irgi panasus poveikis sios dior pudrytes? 4u.gif
Dior DiorSkin Poudre Compact Matte and Luminous Sheer Pressed Powder
http://www.escentual...rmakeup012/?p=6

Papildyat priemonės pavadinimu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 11 birželio 2010 - 16:09
smile.gif
Papildyta:
QUOTE(FoxLady @ 2010 01 09, 20:05)
Gal kuri nors is jusu per klaida bandete Essence shimeri? biggrin.gif Labai idomu ar jo poveikis nors kiek panasus i garsiuju firmu shimerius ax.gif
Essence mano pirmasis shimeris tai labai patinka wub.gif

wub.gif ir as isigijau si shimeri ir likau labai nustebinta wub.gif geras efektas matosi spindi veidukas, o kas olabaiusiai patiko kaina net paklausiau pardavejos kodel taip pigu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pilveliukas: 23 sausio 2010 - 14:16
Gal jau bandete sia pudryte kuri?
Dior Peach Lace Poudrier Dentelle from Spring 2010
user posted image

Papildyta priemonės pavadinimu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 11 birželio 2010 - 16:14
Shopingas, gal esi bandziusi PHYSICIANS FORMULA SHIMMER STRIPS BRONZER ,ar duoda veidui svytejima 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florena: 23 sausio 2010 - 19:33
QUOTE(shopingas @ 2010 01 22, 15:51)
O tos pudrytes radau JAV ebay: sunkissed ir tan spalvytes yra, tik neaisku i LT ar siuncia (reiketu atskirai klaust), bet is cia berods yra perkanciu tarpininkiu (o gal siaip kuri perkanti ebay mamyte pades - juk suma nedidele, tai nevirsys leistinos sumos del pvm).
SUNKISSED (si net rinkinyje su sepeteliais)
TAN

O TAN labai tamsins? ax.gif

Gal kas uzmatet kur galima butu Light arba sun nupirkti? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tučka: 23 sausio 2010 - 20:03
QUOTE(Tučka @ 2010 01 23, 21:56)
O TAN labai tamsins?  ax.gif

Gal kas uzmatet kur galima butu Light arba sun nupirkti?  rolleyes.gif

as radau thumbup.gif katik, tiek knisausi po visa neta, ir pagaliau radau bigsmile.gif
http://www.ulta.com/.....0030 cat80028

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 24 sausio 2010 - 21:48