QUOTE(Incredible Me @ 2010 01 20, 10:05)
Manau,kad isigysiu,nes kaina nedidele,gal surizikuosiu.Butinai pasigirsiu
Labai lauksiu atsiliepimu
QUOTE(gėlužė @ 2010 01 20, 11:59)
Mergytes,gal kas kur radote
Physician's Formula puslapyje turetu but sarasas parduotuviu, kur ju produkcija pardavinejama - as paminesiu tik kelias (Target, Rite Aid (t.y. ta pati drugstorecom tik paprasta vaistine), CVS, Walgreens). Manau tarpininkes vistiek is siu perka ir kazkurioj bus. Jei ne, gal su tarpininike susitarus ji nupirktu ir pacioje parduotuveje (neinternetinej).
QUOTE(axioma @ 2010 01 20, 12:31)
shopingas gal parašys kaip visgi teisingai tai daryti. aš atsargiai vis pasukiodama šepetuką pabaksnoju į pudrą, o po to į dangtelį patrinu, kad susimaišytų spalvos. taip miksuoju dvi rusvas spalvas, o rausvą tepu kaip highlighterį.
Tai kad nera cia didelio mokslo - tept kaip ir bet kuria kita kompaktine pudra... Na bent as makaluoju po visa pudra ir tada ant veiduko tepu. Tiesa, pas mane sviesiausia spalvyte (baltaode esu) - bandziau ir sita jusiskes atspalvi, bet man jis per rausvas ant veiduko.
QUOTE(agvill @ 2010 01 20, 12:40)
sakykit visam veidui galima naudot ar tik skruostam, ir jei galit pasakykit kur pirkot ir kokia kaina
Jei atspalvi atsitaikysit, tai drasiai naudojama visam veidukui, jei netinkamas atspalvis, tai tik skruostams bus tinkama. Cia juk normali pudra (t.y. ne koks bronzatas ar skaistalai). Tokia Dior 'nude' yra ir skysta pudra tik nezinau kiek panasus efektas....
QUOTE(gėlužė @ 2010 01 20, 16:54)
Shopingas,labai noriu pabandyti jusu isgirta pudryte physicians formula,bet niekur jos nerandu
Ar cia netas pats,kur turite jus
http://www.drugstore...andFilter=53986
Cia yra paprasta pudryte - dabar ja naudoju ir esu be galo patenkinta. Bet manau jus klauset apie ta 'Face sculpting trio' (pudra, bronzatas ir highlighter'is viename) - va tokia:
PUDRA
QUOTE(j'aime @ 2010 01 20, 21:49)
nesu tikra, ar butent sis yra LT, bet jei tas pats, tai man jis pasirode labai blizgus, kai pabandziau Kristej - toks nesubtilus...
Manyciau ne tokia, nes sios jau seniai parduotuvese nera - dabar tik internete kai kur uztikt ja galima....