Įkraunama...
Įkraunama...

Veido švytėjimas

[quote=Maserati,2010 01 18, 21:29]
[quote=gudre755,2010 01 18, 16:04]
na sveikutes, pries kelias dienas isigyjau as si grozi is Mac wub.gif tai labai juo dziaugiuosi. Turejau pries tai Bobbi Brown bronzini schimeriuka tai galiu pasakyti jog Mac svytejimas man grazesnis ir neisryskina taip mano dideliu poru kaip Bobbi Brown biggrin.gif Mac gal kiek tas svytejimas subtilesnis nu super wub.gif
Papildyta:

Lt pirkot? 4u.gif
[/quote]
ne parveze is uzsienio 4u.gif dovanu smile.gif buciau zinojus tai dar buciau prasiusi ir Mac 187 sepetelio doh.gif

Papildyta:
[quote=Pampariskinas,2010 01 18, 21:36]As turiu dior shimeri, tikrai geras dalykas wub.gif  Blizgesio (blizguciu) beveik nesimato, toks naturalus svytejimas. Tikrai labai grazus. Daug labiau man patiko uz meteoritus tongue.gif  Tiesa, mano rudas shimeris (nebezinau pavadinimo dabar) wub.gif
[/quote]
gal sia turite 4u.gif DIOR Diorskin Refill - Nude.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gudre755: 18 sausio 2010 - 20:53
QUOTE(Akvilexxx @ 2010 01 13, 12:17)
Kokią naujieną radau  wub.gif  ir geri atsiliepimai, tik įdomu kada pas mus atsiras  g.gif Dior Lace Poudrier Dentelle Illuminating Powder
user posted image

wub.gif wub.gif wub.gif
Va taip ir isleidziami pinigai, kaip gi nenusipirksi tokio grozio doh.gif lotuliukas.gif

O as laukiu Dior limituoto leidimo Flower Bloosom Iluminating Powder
user posted image
Prisiskaiciau daug teigiamu atsiliepimu apie ji wub.gif noriu svelnaus svytejimo ir skaistinancio, sviesinancio efekto, naudosiu tik skruostuku iskilumui paryskinti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 21 sausio 2011 - 20:05
QUOTE(KRISTELA @ 2010 01 18, 21:34)
wub.gif  wub.gif  wub.gif
Va taip ir  isleidziami pinigai, kaip gi nenusipirksi tokio grozio doh.gif  lotuliukas.gif

user posted image
Prisiskaiciau daug teigiamu atsiliepimu apie ji wub.gif  noriu svelnaus svytejimo ir skaistinancio, sviesinancio efekto, naudosiu tik skruostuku iskilumui paryskinti rolleyes.gif

geras pirkinukas thumbup.gif , bet jis puikiai tiks Kristela ir visam veidukui wub.gif

As saviski pardaviau, nes pasidare man siek tiek per sviesus, t.y. pasviesindavo odytę.

Ir dar pastebėjau, kad visgi deja Dior pudrytes man sausina veidukąsad.gif, tai dabat jau ir pirkt bijau Dior

Bet iš esmės šios pudrytės švytėjimas labai labai suptilus-jokių pavienių blizgiukų wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gudre755 @ 2010 01 18, 16:04)
shopingas, prskaiciau jusu atsiliepima apie si skaistaliuka smile.gif nesu turejus as to Dior shimerio  doh.gif tad neisivaizduoju koks tas butent svytejimas, ar ja galima naudoti diena, nera labai intensyvus svytejimas g.gif

Turejau Dior, dabar tik siuos Smashbox skaistalus - aisku efektas kiek skirtingas, nes Smashbox skaistalai, o Dior shimmer'is, bet jei daugiau Smashbox uztepi, tai labai artimas Dior'ui efektas gaunasi. Bet abejus galima naudot ir diena, tereikia saika jaust tepant biggrin.gif As Smashbox daznai tik vos vos uztepu, tai daugiau kaip skaistaliukai gaunasi, bet man labai patinka.
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2010 01 18, 22:34)
user posted image

turiu ji, nerealus wub.gif mano mylimukas drinks_cheers.gif pati viduriuka naudoju kaip skaistalus, o aplink - visam veidui wub.gif
Atsakyti
O mane gundo is smashbox va toks shimmeris ax.gif
user posted image
tik idomu kaip kokybe..esu turejus sios firmos makijazo baze,man netiko,ir gelini pravedima,tai nieko gero,uzdziuves visas buvo(bet gal galiojimas pasibaiges buvo,nezinau,pirkau is ebay)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Incredible Me: 19 sausio 2010 - 12:13
As naudoju CHENEL soft pressed powder 30 rosee,tai ja galima diena naudot,nes svytejimas subtilus,tokia gaiva tik veidui priduoda,o dar reciau issitraukiu Chanel Powder blush 49 LUNA(baltai sidabrine),tai ji tokia blizgesne jau,bet vakaro makiazui labai graziai tinka ir dar kvepia wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *leila*: 19 sausio 2010 - 22:40
QUOTE(Incredible Me @ 2010 01 19, 13:13)
O mane gundo is smashbox va toks shimmeris ax.gif

Jei isigysit, pasigirkit efektu temoje - as irgi i ji ziurineju wink.gif Siaip man Smashbox nepatinka kaip firma (kaip ir pvz Lancome, Givenchy, MUFE,..) - nepatiko makiazo baze, sepeteliai, kazkokia pudra... Zodziu, uzteko tiek, kad nedomintu tos firmos gaminiai. Bet turiu ju blizgio miniuka, tai labai patinka - ir spalva ant lupu gaunasi tokia labai man patinkanti (nors ziurint i tutele tai visai ne mano spalva).... As surizikavau po to 'tokidoki' serijos skaistalus isigyt, tai nesigailiu: laikosi puikiai, tepasi gerai, reikia mazai. thumbup.gif

Jums pravedimas gal uzdziuves buvo butent del to, kad ebay pirkta - galejo but nenaudotas, bet buves pradarytas.....
Atsakyti
Nusipirkau čia jau Shopingo aprašytą Diorskin Nude Natural Glow Sculpting Powder

user posted image

Sable rose spalvą. labai puikus meteoritų pakaitalas smile.gif labai ja džiaugiuosi nes: puikiai sulygina veido odos spalvą, subtiliai švyti, pamaskuoja, labai gražiai atrodo prie dirbtinio apšvietimo, žodžiu vienu tepimu gaunu daug reikiamų dalykų dieniniam makiažui. šiandien gavau iš panų pagyrimą kad graži oda smile.gif BET yra ir kelios problemėlės. visų pirma ši spalva jei tik užgriebi tamsiausio atspalvio šviesiai odai gaunasi tikrai smarkiai pertamsi. tik gavus aiškiai jos padauginau tai atrodžiau ne saulėje įdegusi, bet jau smarkiai nudegusi. nors joje atspalvis lyg ir rudas, bet man ant odos gaunasi toks i rausvumą. šiandien jau išsirinkau patį švelniausią teptuką ir tik čiut čiut braukiau- jau geresnis vaizdas, bet vistiek pertamsi. visko gali būti, kad aš ją neteisingai tepuosi, shopingas gal parašys kaip visgi teisingai tai daryti. aš atsargiai vis pasukiodama šepetuką pabaksnoju į pudrą, o po to į dangtelį patrinu, kad susimaišytų spalvos. taip miksuoju dvi rusvas spalvas, o rausvą tepu kaip highlighterį.
Atsakyti
QUOTE(axioma @ 2010 01 20, 12:31)
Nusipirkau čia jau Shopingo aprašytą Diorskin Nude Natural Glow Sculpting Powder 

user posted image

Sable rose spalvą. labai puikus meteoritų pakaitalas smile.gif  labai ja džiaugiuosi nes: puikiai sulygina veido odos spalvą, subtiliai švyti, pamaskuoja, labai gražiai atrodo prie dirbtinio apšvietimo, žodžiu vienu tepimu gaunu daug reikiamų dalykų dieniniam makiažui. šiandien gavau iš panų pagyrimą kad graži oda smile.gif BET yra ir kelios problemėlės. visų pirma ši spalva jei tik užgriebi tamsiausio atspalvio šviesiai odai gaunasi tikrai smarkiai pertamsi. tik gavus  aiškiai jos padauginau tai atrodžiau ne saulėje įdegusi, bet jau smarkiai nudegusi. nors joje atspalvis lyg ir rudas, bet man ant odos gaunasi toks i rausvumą. šiandien jau išsirinkau patį švelniausią teptuką ir tik čiut čiut braukiau- jau geresnis vaizdas, bet vistiek pertamsi. visko gali būti, kad aš ją neteisingai tepuosi, shopingas gal parašys kaip visgi teisingai tai daryti. aš atsargiai vis pasukiodama šepetuką pabaksnoju į pudrą, o po to į dangtelį patrinu, kad susimaišytų spalvos. taip miksuoju dvi rusvas spalvas, o rausvą tepu kaip highlighterį.

sakykit visam veidui galima naudot ar tik skruostam, ir jei galit pasakykit kur pirkot ir kokia kaina
Atsakyti
dėl pačio dengimo ir blizgumo ji tinka visam veidui, tik reikia atspalvį atsitaikyti. pirkau ebejuje tik papildymą, t.y. tik pačia pudrą be dėžutės ir šepetėlio, mokėjau 15 usd + 9 usd siuntimas smile.gif
Atsakyti
Shopingas,labai noriu pabandyti jusu isgirta pudryte physicians formula,bet niekur jos nerandu verysad.gif
Ar cia netas pats,kur turite jus g.gif
http://www.drugstore...andFilter=53986
Atsakyti