[quote=Maserati,2010 01 18, 21:29]
[quote=gudre755,2010 01 18, 16:04]
na sveikutes, pries kelias dienas isigyjau as si grozi is Mac tai labai juo dziaugiuosi. Turejau pries tai Bobbi Brown bronzini schimeriuka tai galiu pasakyti jog Mac svytejimas man grazesnis ir neisryskina taip mano dideliu poru kaip Bobbi Brown Mac gal kiek tas svytejimas subtilesnis nu super
Papildyta:
Lt pirkot?
[/quote]
ne parveze is uzsienio dovanu buciau zinojus tai dar buciau prasiusi ir Mac 187 sepetelio
Papildyta:
[quote=Pampariskinas,2010 01 18, 21:36]As turiu dior shimeri, tikrai geras dalykas Blizgesio (blizguciu) beveik nesimato, toks naturalus svytejimas. Tikrai labai grazus. Daug labiau man patiko uz meteoritus Tiesa, mano rudas shimeris (nebezinau pavadinimo dabar)
[/quote]
gal sia turite DIOR Diorskin Refill - Nude.
QUOTE(Akvilexxx @ 2010 01 13, 12:17)
Kokią naujieną radau ir geri atsiliepimai, tik įdomu kada pas mus atsiras Dior Lace Poudrier Dentelle Illuminating Powder
Va taip ir isleidziami pinigai, kaip gi nenusipirksi tokio grozio
O as laukiu Dior limituoto leidimo Flower Bloosom Iluminating Powder
Prisiskaiciau daug teigiamu atsiliepimu apie ji noriu svelnaus svytejimo ir skaistinancio, sviesinancio efekto, naudosiu tik skruostuku iskilumui paryskinti
QUOTE(KRISTELA @ 2010 01 18, 21:34)
Va taip ir isleidziami pinigai, kaip gi nenusipirksi tokio grozio
O as laukiu Dior limituoto leidimo Flower Bloosom Iluminating Powder
Prisiskaiciau daug teigiamu atsiliepimu apie ji noriu svelnaus svytejimo ir skaistinancio, sviesinancio efekto, naudosiu tik skruostuku iskilumui paryskinti
geras pirkinukas , bet jis puikiai tiks Kristela ir visam veidukui
As saviski pardaviau, nes pasidare man siek tiek per sviesus, t.y. pasviesindavo odytę.
Ir dar pastebėjau, kad visgi deja Dior pudrytes man sausina veiduką, tai dabat jau ir pirkt bijau Dior
Bet iš esmės šios pudrytės švytėjimas labai labai suptilus-jokių pavienių blizgiukų
QUOTE(gudre755 @ 2010 01 18, 16:04)
shopingas, prskaiciau jusu atsiliepima apie si skaistaliuka nesu turejus as to Dior shimerio tad neisivaizduoju koks tas butent svytejimas, ar ja galima naudoti diena, nera labai intensyvus svytejimas
Turejau Dior, dabar tik siuos Smashbox skaistalus - aisku efektas kiek skirtingas, nes Smashbox skaistalai, o Dior shimmer'is, bet jei daugiau Smashbox uztepi, tai labai artimas Dior'ui efektas gaunasi. Bet abejus galima naudot ir diena, tereikia saika jaust tepant As Smashbox daznai tik vos vos uztepu, tai daugiau kaip skaistaliukai gaunasi, bet man labai patinka.
QUOTE(KRISTELA @ 2010 01 18, 22:34)
turiu ji, nerealus mano mylimukas pati viduriuka naudoju kaip skaistalus, o aplink - visam veidui
As naudoju CHENEL soft pressed powder 30 rosee,tai ja galima diena naudot,nes svytejimas subtilus,tokia gaiva tik veidui priduoda,o dar reciau issitraukiu Chanel Powder blush 49 LUNA(baltai sidabrine),tai ji tokia blizgesne jau,bet vakaro makiazui labai graziai tinka ir dar kvepia
QUOTE(Incredible Me @ 2010 01 19, 13:13)
O mane gundo is smashbox va toks shimmeris
Jei isigysit, pasigirkit efektu temoje - as irgi i ji ziurineju Siaip man Smashbox nepatinka kaip firma (kaip ir pvz Lancome, Givenchy, MUFE,..) - nepatiko makiazo baze, sepeteliai, kazkokia pudra... Zodziu, uzteko tiek, kad nedomintu tos firmos gaminiai. Bet turiu ju blizgio miniuka, tai labai patinka - ir spalva ant lupu gaunasi tokia labai man patinkanti (nors ziurint i tutele tai visai ne mano spalva).... As surizikavau po to 'tokidoki' serijos skaistalus isigyt, tai nesigailiu: laikosi puikiai, tepasi gerai, reikia mazai.
Jums pravedimas gal uzdziuves buvo butent del to, kad ebay pirkta - galejo but nenaudotas, bet buves pradarytas.....
Nusipirkau čia jau Shopingo aprašytą Diorskin Nude Natural Glow Sculpting Powder
Sable rose spalvą. labai puikus meteoritų pakaitalas labai ja džiaugiuosi nes: puikiai sulygina veido odos spalvą, subtiliai švyti, pamaskuoja, labai gražiai atrodo prie dirbtinio apšvietimo, žodžiu vienu tepimu gaunu daug reikiamų dalykų dieniniam makiažui. šiandien gavau iš panų pagyrimą kad graži oda BET yra ir kelios problemėlės. visų pirma ši spalva jei tik užgriebi tamsiausio atspalvio šviesiai odai gaunasi tikrai smarkiai pertamsi. tik gavus aiškiai jos padauginau tai atrodžiau ne saulėje įdegusi, bet jau smarkiai nudegusi. nors joje atspalvis lyg ir rudas, bet man ant odos gaunasi toks i rausvumą. šiandien jau išsirinkau patį švelniausią teptuką ir tik čiut čiut braukiau- jau geresnis vaizdas, bet vistiek pertamsi. visko gali būti, kad aš ją neteisingai tepuosi, shopingas gal parašys kaip visgi teisingai tai daryti. aš atsargiai vis pasukiodama šepetuką pabaksnoju į pudrą, o po to į dangtelį patrinu, kad susimaišytų spalvos. taip miksuoju dvi rusvas spalvas, o rausvą tepu kaip highlighterį.
Sable rose spalvą. labai puikus meteoritų pakaitalas labai ja džiaugiuosi nes: puikiai sulygina veido odos spalvą, subtiliai švyti, pamaskuoja, labai gražiai atrodo prie dirbtinio apšvietimo, žodžiu vienu tepimu gaunu daug reikiamų dalykų dieniniam makiažui. šiandien gavau iš panų pagyrimą kad graži oda BET yra ir kelios problemėlės. visų pirma ši spalva jei tik užgriebi tamsiausio atspalvio šviesiai odai gaunasi tikrai smarkiai pertamsi. tik gavus aiškiai jos padauginau tai atrodžiau ne saulėje įdegusi, bet jau smarkiai nudegusi. nors joje atspalvis lyg ir rudas, bet man ant odos gaunasi toks i rausvumą. šiandien jau išsirinkau patį švelniausią teptuką ir tik čiut čiut braukiau- jau geresnis vaizdas, bet vistiek pertamsi. visko gali būti, kad aš ją neteisingai tepuosi, shopingas gal parašys kaip visgi teisingai tai daryti. aš atsargiai vis pasukiodama šepetuką pabaksnoju į pudrą, o po to į dangtelį patrinu, kad susimaišytų spalvos. taip miksuoju dvi rusvas spalvas, o rausvą tepu kaip highlighterį.
QUOTE(axioma @ 2010 01 20, 12:31)
Nusipirkau čia jau Shopingo aprašytą Diorskin Nude Natural Glow Sculpting Powder
sakykit visam veidui galima naudot ar tik skruostam, ir jei galit pasakykit kur pirkot ir kokia kaina
dėl pačio dengimo ir blizgumo ji tinka visam veidui, tik reikia atspalvį atsitaikyti. pirkau ebejuje tik papildymą, t.y. tik pačia pudrą be dėžutės ir šepetėlio, mokėjau 15 usd + 9 usd siuntimas
Shopingas,labai noriu pabandyti jusu isgirta pudryte physicians formula,bet niekur jos nerandu
Ar cia netas pats,kur turite jus
http://www.drugstore...andFilter=53986
Ar cia netas pats,kur turite jus
http://www.drugstore...andFilter=53986