Įkraunama...
Įkraunama...

Veido švytėjimas

Sveikutės smile.gif
Gal galite patarti kaip šis šimeris iš Bobbi Brow Pink Quartz atrodo ant veido.
user posted image
user posted image
Nuotraukoje tai labai gražiai rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 21 sausio 2011 - 19:51
QUOTE(Mėlinakė @ 2010 01 12, 17:07)
Sveikutės  smile.gif
Gal galite patarti kaip šis  šimeris iš  Boby Brow atrodo ant veido.

Nuotraukoje tai labai gražiai  rolleyes.gif

165 zinute pries kelis psl.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Incredible Me: 12 sausio 2010 - 17:46
O merginos kurios turite riebia arba misria veido oda irgi naudojate svytejimo suteikiancias priemones? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jaslene @ 2010 01 12, 20:45)
O merginos kurios turite riebia arba misria veido oda irgi naudojate svytejimo suteikiancias priemones? 4u.gif

as buvau nusipirkus (DIOR) pardaviau, nes priezastis buvo misri oda, kuri ir taip be visokiu papildomu priemoniu blyzgejo.
siaip kaip pagalvoju jai tureciau normalia oda, naudociau priemones kurios suteikia svytejima, man grazu,bet aisku saikingai
Atsakyti
QUOTE(Jaslene @ 2010 01 12, 20:45)

Naudoju. Svytejimas man ne tas pats,kad blizgejimas biggrin.gif Matizuoju oda,o shimmeri tepu,kur norisi(pvz.po antakiu kaulas kad ir kokia riebi oda butu,graziai nesvytes naturaliai,taigi.. biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(Jaslene @ 2010 01 12, 19:45)

as naudoju Nars Albatros ax.gif
Atsakyti
man tai patinka desert sun atspalvio shimeris is Mary kay, labiau patepu ant zanduku, kaip skaistalus, o po to visa veida lengvai pereinu su speteliu, tai atrodo, kaip po atostogu veidas, visas pailsejes, ir kaina tik 47 Lt.

http://www.cindylea.com/DesertSun.jpg
Atsakyti
Kokią naujieną radau wub.gif ir geri atsiliepimai, tik įdomu kada pas mus atsiras g.gif
Dior Lace Poudrier Dentelle Illuminating Powder
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 21 sausio 2011 - 20:02
QUOTE(Akvilexxx @ 2010 01 13, 13:17)
Kokią naujieną radau  wub.gif  ir geri atsiliepimai, tik įdomu kada pas mus atsiras  g.gif
Dior Lace Poudrier Dentelle Illuminating Powder

2010 m. pavasario Dior kolekcija, turetu vasario pab. jau ir pas mus buti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 21 sausio 2011 - 20:03
QUOTE(agvill @ 2010 01 13, 15:52)
Wow  bigsmile.gif kaip grazu !!!!!!!!!!!!!!!!!!
kaip ji vadinasi

Dior Lace Poudrier Dentelle Illuminating Lace-Effect Powder For Face wub.gif
Keli atsiliepimai yra sephora.com, tai rašo, kad spalvos neduoda, bet labai gražų švytėjimą wub.gif
tos naujienos tai nervuoja, taip visko norisi ney nebandžius doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akvilexxx: 13 sausio 2010 - 17:21
QUOTE(TerrorisTe69 @ 2009 12 02, 02:02)
mane velniškai sužavėjo šitas mineralinis MAC stebuklėlis
user posted image
jis skirtas tepti skruostikaulių išsišokimus bei po antakiu esantį ruožą, suteikia tokio žėrinčio veiduko įspūdį. bandyti deje neteko, tik mačiau kaip dažo ir kaip atrodo ant veido. gal kas bandė? smile.gif

na sveikutes, pries kelias dienas isigyjau as si grozi is Mac wub.gif tai labai juo dziaugiuosi. Turejau pries tai Bobbi Brown bronzini schimeriuka tai galiu pasakyti jog Mac svytejimas man grazesnis ir neisryskina taip mano dideliu poru kaip Bobbi Brown biggrin.gif Mac gal kiek tas svytejimas subtilesnis nu super wub.gif
Papildyta:
QUOTE(shopingas @ 2009 11 06, 03:05)
Visai atsitiktinai atradau Dior shimmer'iams artima dalyka - isigijau Smashbox 'tokidoki' skaistaliukus tikedamasi matiskesnio vaizdo, o relaiai jie duoda toki vienspalvi perlini svytejima (kaip Dior rozinis shimmeris - tik negaliu sulygint i kuri panasiau 'rose diamond' ar 'pop diamond' nes neturiu ju kartu sudejus):
user posted image

shopingas, prskaiciau jusu atsiliepima apie si skaistaliuka smile.gif nesu turejus as to Dior shimerio doh.gif tad neisivaizduoju koks tas butent svytejimas, ar ja galima naudoti diena, nera labai intensyvus svytejimas g.gif
Atsakyti
QUOTE(gudre755 @ 2010 01 18, 16:04)

shopingas, prskaiciau jusu atsiliepima apie si skaistaliuka smile.gif nesu turejus as to Dior shimerio  doh.gif tad neisivaizduoju koks tas butent svytejimas, ar ja galima naudoti diena, nera labai intensyvus svytejimas g.gif

As turiu dior shimeri, tikrai geras dalykas wub.gif Blizgesio (blizguciu) beveik nesimato, toks naturalus svytejimas. Tikrai labai grazus. Daug labiau man patiko uz meteoritus tongue.gif Tiesa, mano rudas shimeris (nebezinau pavadinimo dabar) wub.gif
Atsakyti