Įkraunama...
Įkraunama...

Veido švytėjimas

QUOTE(juratyte26 @ 2010 01 08, 23:10)
Gal galit nupasakot vaizdziai kurios skruostu vietos juo tepamamos ? Aciu  4u.gif

bent jau man, aiskiausiai matosi nuotraukose

http://images.teamsu...989_xxlarge.jpg

http://www.primped.c.../89725052_D.gif
Atsakyti
QUOTE(juratyte26 @ 2010 01 08, 22:10)
Gal galit nupasakot vaizdziai kurios skruostu vietos juo tepamamos ? Aciu  4u.gif

Pasidažę, teptuku perbraukite skruostikaulius, kaktą ir nosį - vietas, ant kurių natūraliai krinta šviesa.
Atsakyti
Gal kuri nors is jusu per klaida bandete Essence shimeri? biggrin.gif Labai idomu ar jo poveikis nors kiek panasus i garsiuju firmu shimerius ax.gif
Essence mano pirmasis shimeris tai labai patinka wub.gif
Atsakyti
O gal kas galit palygint siuos du: DIOR Amber diamond ir TBS? Ar vertas toks kainu skirtumas?
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2010 01 11, 11:34)
O gal kas galit palygint siuos du: DIOR Amber diamond ir TBS? Ar vertas toks kainu skirtumas?

pries isigyjant DIOR (turejau amber diamond) kazkaip galvojau ir apie THE BODY SHOP bangeles,
man asmeniskai bangeles duoda ryskesne, intensivesne spalva negu DIOR, bet realiai efektas tas pats, bet kazkaip vistiek isigyjau DIOR, bet istikruju kaip supratau kad jis man nepatinka (kazkaip ne man perlamutrines priemones, ne mano odai)
tad manau DIOR nevertas tiek permoketi, na bet cia kaip sakoma tik mano nuomone, gal kas ir papriestaraus,bet antra karta DIORO tikrai nepirkciau vien del kainos kai tikrai galima zymiai pigesne priemone tik kitos firmos nusipirkti kuri duoda ta pati efekta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 11 sausio 2010 - 14:39
Agvill, o tu turi tas tamsias rudas TBS bangeles ar tas rozines?
Ar labai tamsios tos rudosios? Kazkaip bijau, kad gali but pertamsios doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimoza:): 11 sausio 2010 - 16:07
QUOTE(mimoza:) @ 2010 01 11, 17:07)

as TBS bangeliu neturiu(nors labai gailiuosi kad vietoi ju isigijau DIOR nes sakau permokejau o efektas tas pats kaip TBS), as is tu varnu kurios nusiperka brangesni produkta (pvz. DIOR) nors zino kad pigesnes firmos produktas (pvz. TBS) duoda ta pati efekta
bet as tas bangeles esu bandzius tiek pas drauge tiek ir pacioi pardotuvei, siaip tiek sviesios tiek tamsios bangeles jus spalva intensivesne negu DIORO, bet mokant naudot ta spalvos intensyvuma galima koreguot, mano drauge tas bangeles naudoja tiek akim tiek skruostu svytejimui, tai kaip akis pasidazo spava ryskesne o skruostai gaunasi svelnus vientisas neriskus svytejimas
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2010 01 11, 16:07)

as tai sitas bangeles naudoju kaip bronzanta vakarui(nes spalva tokia svytinti bronzine).man jos niekaip netiktu kaip highlighteris ax.gif nebent ta sviesiausia spalva kaip nors atskirai patepoliot tik jau labai plono teptuko reiktu ,gal veduokles (fan brush)kokios g.gif tada manau gerai butu,bet visos spalvos tai daugiau bronzantas nei highlighteris mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2010 01 11, 11:34)

Sakyčiau labai skirtingos priemonės. Dior skaistalai - highlight'eris, o būtent šios TBS bangelės - bronzantas. Pati turiu bangeles, o skaistumui/pašviesinimui naudoju kitas priemones.
Bangeles naudoju ir dienai, nes jos gan sunkiai kabinasi, o kai noriu vakare ryškesnio makiažo tenka ilgiau pabrūžinti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2010 01 11, 20:06)
Sakyčiau labai skirtingos priemonės. Dior skaistalai - highlight'eris, o būtent šios TBS bangelės -  bronzantas. Pati turiu bangeles, o skaistumui/pašviesinimui naudoju kitas priemones.
Bangeles naudoju ir dienai, nes jos gan sunkiai kabinasi, o kai noriu vakare ryškesnio makiažo tenka ilgiau pabrūžinti  ax.gif

g.gif Tai gal man highlighterio nereikia...Nes kaip suprantu jis tik svyti, o spalvos su juo nelabai isgausi.
O bangeles tinka tik idegusiam veidui? Nes as tokia pabalus doh.gif
O ka naudojat skaistumui/pasviesinimui? meteoritus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimoza:): 11 sausio 2010 - 18:27
QUOTE(mimoza:) @ 2010 01 11, 19:26)
g.gif Tai gal man highlighterio nereikia...Nes kaip suprantu jis tik svyti, o spalvos su juo nelabai isgausi.
O bangeles tinka tik idegusiam veidui? Nes as tokia pabalus doh.gif
O ka naudojat skaistumui/pasviesinimui? meteoritus?

Esu baltaodė ir naudoju bangeles, jos man tikrai ne per tamsios. Nepatinka tik, kad sunkiai kabinasi pats produktas, bet gal ir gerai - sunku padauginti biggrin.gif
Skaistalus naudoju The body shop iš rožių limituoto leidimo, spėju jų nebebus pardavime. Ten dvi spalvytės, tamsiai rožinė ir šviesiai. Šviesi tokia švytinti, tai naudoju pačiam skruostikaulio viršui, į apačią šiek tiek tamsesnės skaistalų spalvos, o tose vietose, kur įtraukus žandukus įdumba, naudoju bronzantą mirksiukas.gif Po antakiu tepu šviesesnius šešėlius, bandžiau ir su šešėlių šepetėlių iš bangelių šviesiausia spalva dažyti, bet man su šešėliai labiau patinka ax.gif

O jūs kokio efekto norite? blizgaus ar matinio? rausvo, rusvo, persikinio ar bronzinio?

Jei ieškote bronzanto, tai manau Tbs bangelės neblogas produktas, bet yra didelis pasirinkimas geresnių. Bet kiekvienam pagal skonį mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Nusižiūrėjau priemonę, švytėjimui suteikti. Aprašymas
Švytintis gelis puikiai tinka specialių veido ir akių zonų paryškinimui. Lengvas dengimas, perlų spindesys suteikia makiažui rafinuoto žavesio. Tepti prieš makiažo pagrindą tik iškilius veido ir dekolte taškus.
Gal kas esate naudoję kažką panašau. mirksiukas.gif
Atsakyti