Įkraunama...
Įkraunama...

Veido švytėjimas

QUOTE(Pro_race @ 2009 12 23, 20:13)
skaitinejau tema ir gundziaus labai bobbi brown shimeriu..bet dabar jau abejoju, kai sakot kad labai jau blizgus  g.gif  noreciau ir dienai naudot, bet kad butu vientisas svytejimas, be blizguciu.

Bobbi Brown shimeris suteikia vientisa svytejima, atskiru blizguciu nera smile.gif
Tik tas svytejimas gana intensyvus 4u.gif
Atsakyti
tas intensyvumas ir stabdo unsure.gif ieskau dabar internete kaip vaizdas ant veido, tik nerandu..Gal kuri radusi arba gali ant savo skruosto parodyt 4u.gif
Atsakyti
Bobbi Brown shimmer brick:
user posted image
user posted image

čia daugiau foto smile.gif
Atsakyti
Sveikos, prašau patarimo 4u.gif
Nusižiūrėjau "Chanel poudre lumiere glacee" ji yra pilkšvai baltos spalvos su blizgesiu, gal galite pasakyti kaip ji atrodo ant veiduko.
Givenshy Prismissime-Visage-Puder iš devynių langelių.
Gal kas yra bandę parašykite. 4u.gif
Ieškau šimerio veido švytėjimui. Ir pasimečiau tarp jų gausybės.
Atsakyti
aciu Vitulka 4u.gif
bet ziuriu kad jie jau labai intensyviai svyti g.gif kazi o jei labai atsargiai (mazai, lengvai) tepant gaunasi kazkas tinkamo dieniniam makiazui ar vistik nelabai? Nes is to ka matau nuotraukose, tai vaizdas tik vakariniam g.gif
Atsakyti
Manau tas BB shimeris tinka merginoms pas ka mazos veido poros, jis labai blizgus, todel manau jas isdidina, tuomet man nelabai grazu smile.gif
Atsakyti
Iš SMASHBOX šimeriai ar gražei suteikią spindesio blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pro_race @ 2009 12 24, 10:00)
aciu Vitulka 4u.gif
bet ziuriu kad jie jau labai intensyviai svyti  g.gif  kazi o jei labai atsargiai (mazai, lengvai) tepant gaunasi kazkas tinkamo dieniniam makiazui ar vistik nelabai? Nes is to ka matau nuotraukose, tai vaizdas tik vakariniam  g.gif

aš naudoju ir dieną. dabar išsitepus sėdžiu, tik su Dior'o. Lengvai vieną kartą perbraukiau ir labai gražu 4u.gif
Foto ne mano:
user posted image

QUOTE(ViShy @ 2009 12 24, 10:50)
Manau tas BB shimeris tinka merginoms pas ka mazos veido poros, jis labai blizgus, todel manau jas isdidina, tuomet man nelabai grazu smile.gif

manau, kad visi shimmer'iai jas išryškina. nors dar priklauso nuo krempudros. jei krempudra poras užmaskuoja, shimmer'is jų dar labiau neišryškins smile.gif
čia iš patirties
Atsakyti
dioro atrodo vientisesnis tas svytejimas g.gif
Vitulka, o jei abu lyginant, tai efektas panasus ar vistik bobbi brown intensyvesnis? rolleyes.gif
Atsakyti
Aš tai labai labai mėgstu Inglot shimmerį, man labai patinka kad jis suteikia tą lengvą švytėjimą, be blizgučių, atrodo tikrai labai gražiai. wink.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kootwellaa @ 2009 12 25, 23:49)
Aš tai labai labai mėgstu Inglot shimmerį, man labai patinka kad jis suteikia tą lengvą švytėjimą, be blizgučių, atrodo tikrai labai gražiai. wink.gif 4u.gif

gal galit kokia nuorada ideti su siuo shimeriu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agvill @ 2009 12 26, 11:23)
gal galit kokia nuorada ideti su siuo shimeriu smile.gif

Nelabai radau realas vaizdo, o pačiai normaliai neina nufotkint, tai vat per jų puslapį eina pasižiūrėt: http://www.inglotmalta.com/face.php
Apačioje yra paveikslėliai, ir paveiksliukas yra tas kur parašyta AMC highlighter (5 eilė, 1 paveiksliukas). Jis kainuoja apie 30lt (tiksliai nebepanu kiek, gali būti, kad ir mažiau), bet kokybė ženkliai pralenkia kainą. thumbup.gif
Atsakyti