QUOTE(Magreco @ 2009 07 28, 09:06)
Merginos, o ten yra galimybė per sąrėmius duše būti? Nes regis mačiau, kad vonai yra, bet vonioje ilgiau nei 10 min. aš niekada neišbūnu, visiškai vonios nemėgstu, o dušas tai mane super veikia. Jei galvą skauda ar šiaip blogai jaučiuosi, visada varau į dušą, nežinau ar tai įsitikinimas, bet man jis tikrai padeda. Manau, kad padėtų ir sarėmių metu. Kaip manote?
As pries 6m. gimdziau palatoj su dusu, galiu pasakyt labai palengvino skausmus, nes islipus norejosi sokti per langa, tai as ten ir prasedejau visa laika, kol stumimas neuzejo.
QUOTE(Furtado @ 2009 07 29, 17:55)
Na man dar vienas klausimas iškilo...Įdomu, jei netyčia išpultų tokią dieną gimdyt kai MB dirbs, paskambinus į greitąją ir jai atvykus, kaip įdomu sureguliuot tą klausimą kur mane vežt???Nes man arčiausiai tai KMUK, įsivaizduoju ten ir vežtų, o aš tai noriu į II ligoninę..
Nu blyn, o, kad tokia padėtis, jog yra perpildytos palatos, tai nekas...Man tai buvo vienas iš prioritetų
Nu blyn, o, kad tokia padėtis, jog yra perpildytos palatos, tai nekas...Man tai buvo vienas iš prioritetų
As tai kviesciausi taxa, o ne greitaja
Man irgi prioritetas buvo, kad niekas salia neguli, tai MB visas dienas pragyveno ir vaika ziurejo ir mane. Be to kaune turiu daug giminiu, tai vienisa nelikciau
Ps.buvau bazej pereita sav, tai vaikisku prekiu skyriuj saremiaujanti mamyte buvo su vyru, tai sake klinikose konvejeris, nieko neguldo, liepia saremiaut kur nori ir kai jau kas kazkiek laiko saremiai tai iskart i gimdykla, pagimdo ir lauk. Sake tuo momentu 20 gimde Gal kokia menulio faze buvo