Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno II klinikinė ligoninė

QUOTE(Magreco @ 2009 07 28, 09:06)
Merginos, o ten yra galimybė per sąrėmius duše būti? Nes regis mačiau, kad vonai yra, bet vonioje ilgiau nei 10 min. aš niekada neišbūnu, visiškai vonios nemėgstu, o dušas tai mane super veikia. Jei galvą skauda ar šiaip blogai jaučiuosi, visada varau į dušą, nežinau ar tai įsitikinimas, bet man jis tikrai padeda. Manau, kad padėtų ir sarėmių metu. Kaip manote?

As pries 6m. gimdziau palatoj su dusu, galiu pasakyt labai palengvino skausmus, nes islipus norejosi sokti per langa, tai as ten ir prasedejau visa laika, kol stumimas neuzejo.

QUOTE(Furtado @ 2009 07 29, 17:55)
Na man dar vienas klausimas iškilo...Įdomu, jei netyčia išpultų tokią dieną gimdyt kai MB dirbs, paskambinus į greitąją ir jai atvykus, kaip įdomu sureguliuot tą klausimą kur mane vežt???Nes man arčiausiai tai KMUK, įsivaizduoju ten ir vežtų, o aš tai noriu į II ligoninę.. g.gif
Nu blyn, o, kad tokia padėtis, jog yra perpildytos palatos, tai nekas...Man tai buvo vienas iš prioritetų g.gif

As tai kviesciausi taxa, o ne greitaja smile.gif
Man irgi prioritetas buvo, kad niekas salia neguli, tai MB visas dienas pragyveno ir vaika ziurejo ir mane. Be to kaune turiu daug giminiu, tai vienisa nelikciau smile.gif

Ps.buvau bazej pereita sav, tai vaikisku prekiu skyriuj saremiaujanti mamyte buvo su vyru, tai sake klinikose konvejeris, nieko neguldo, liepia saremiaut kur nori ir kai jau kas kazkiek laiko saremiai tai iskart i gimdykla, pagimdo ir lauk. Sake tuo momentu 20 gimde doh.gif Gal kokia menulio faze buvo g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Leila 27 @ 2009 07 29, 23:02)

Ps.buvau bazej pereita sav, tai vaikisku prekiu skyriuj saremiaujanti mamyte buvo su vyru, tai sake klinikose konvejeris, nieko neguldo, liepia saremiaut kur nori ir kai jau kas  kazkiek laiko saremiai  tai  iskart i gimdykla, pagimdo ir lauk. Sake tuo momentu 20 gimde doh.gif Gal kokia menulio faze buvo g.gif  smile.gif

nu cia tai geras! blink.gif ziauru klausykit ka?gerai kad dar nepasake kad gimdyk kur nori blink.gif
Atsakyti
Aš gimdžiau lapkritį.Buvo penktadienis. Savaitgalį visos gulėjom po vieną.O pirmadienį pradėjo visas išleidinėt namo anksčiau,nes buvo gimdyvių bumas ir trūko palatų g.gif Mus dar norėjo laikyt,bet vien dėl to išrašė namo.
Atsakyti
QUOTE(Leila 27 @ 2009 07 29, 22:02)
Ps.buvau bazej pereita sav, tai vaikisku prekiu skyriuj saremiaujanti mamyte buvo su vyru, tai sake klinikose konvejeris, nieko neguldo, liepia saremiaut kur nori ir kai jau kas  kazkiek laiko saremiai  tai  iskart i gimdykla, pagimdo ir lauk. Sake tuo momentu 20 gimde doh.gif Gal kokia menulio faze buvo g.gif  smile.gif

Kosmaras... doh.gif
O del to kur veza greitoji, tai mano draugas dirba greitojoj, issiklausinejau, tai sake, kad visada klausia zmogaus (jeigu jis su samone) kur nori kad veztume, ir veza kur pasakai... drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmutute @ 2009 07 29, 16:08)
Gimdziau gimdykloje kurioje yra dusas, bet man jo neprireike smile.gif

abu kartus joje gimdžiau ir nė karto nepasinaudojau, nes nespėjau hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(++++ @ 2009 07 19, 14:40)
KAS GIMDETE NESENIAI, GAL GALITE PASAKYTI KIEK JUMS PRIREIKE ''IKLOTU'', ZINAU, KAD REIKIA NUSIPIRKTI KELIU DYDZIU, BET GALVOJU KIEK. Daug kur raso, kad uztenka po 3 vnt.  Suprantu, kad kiekvienai skirtingai kraujuoja po gimdymo

Man dare cp,sunaudojau visa poka spec iklotu,buvo pats tas,nes kraujavau ziauriai.

QUOTE(Tomulyte @ 2009 07 22, 08:11)
Galiu patart vieną dalyką ax.gif  Paprašykit,kad guldytų palatoje kuo arčiau tuoleto/dušo ax.gif Nes kitos gan tolokai ir tikrai nepatogu blūdint būtų per visą koridorių. (Po CP duoda palatą su WC).

Pasiimkit mažą stalinę lempą,nes šviesa junginėjasi koridoriuje i9r yra gan ryški (nktį erzina net jei įsijungtum) blush2.gif

Po cp tikrai nedave palatos su vc,gal cia kam kaip ispuola.O lempa ir viduj yra,bet daaaug patogiau turet savo maza.

Jau buvau pasisakius,tai pasikartosiu,klizma nebutina,bet priklauso nuo to,kas priimamajame priims doh.gif .Priimamajam man sako-einam klizma pasidaryt,bet pasakiau,kad pries atvaziuodama pasidariau,tai sake saunuole blush2.gif Man spakainiau,kai pati pasidarau,o ne kazkas ten lenda ax.gif
Atsakyti
man pasitaike tokia nlb maloni, kad irbo, ir pasiule klizma. Nors man is susijaudinimo naturaliai jau buvau buvus 3 kartus WC. Bet galvoju vistiek reikia pasidaryti, buvau girdejus, kad nebedaro ten su pompa, ir sutikau, bet kaip ta "sene" sako pasisuk soniuku, oi ne galvoju lotuliukas.gif . Tai nesidariau, ir nieko netasitiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pauksteee @ 2009 07 31, 13:24)
man pasitaike tokia nlb maloni, kad irbo, ir pasiule klizma. Nors man is susijaudinimo naturaliai jau buvau buvus 3 kartus WC. Bet galvoju vistiek reikia pasidaryti, buvau girdejus, kad nebedaro ten su pompa, ir sutikau, bet kaip ta "sene" sako pasisuk soniuku, oi ne galvoju lotuliukas.gif . Tai nesidariau, ir nieko netasitiko  thumbup.gif

Nu kokios dar pompos biggrin.gif Aš tai būčiau pati paprašius,jei būtų nedarę biggrin.gif Paprasčiausiai paima tokį maišiuką kaip lašelinę,šlangutę į subiniuką,tas vandenėlis subėga (jo litras subėga) ir palaukus kokią minutę nueini ramiai į tūliką biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomulyte @ 2009 07 31, 13:29)
Nu kokios dar pompos biggrin.gif  Aš tai būčiau pati paprašius,jei būtų nedarę biggrin.gif  Paprasčiausiai paima tokį maišiuką kaip lašelinę,šlangutę į subiniuką,tas vandenėlis subėga (jo litras subėga) ir palaukus kokią minutę nueini ramiai į tūliką biggrin.gif

lotuliukas.gif doh.gif Brr,jau geriau tikrai namie darytis,bent man biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(matsu @ 2009 07 29, 16:25)
Sėdėjau prie kabineto echoskopijai daryt ir taaaip garsiai gręžė .. doh.gif

nu tai echo pirmam aukšte, o gimdyklos antram....kokie ten remontai? gal šiaip ką taisė, nereikia perdėt....
Atsakyti
QUOTE(mamalora @ 2009 07 31, 23:49)
nu tai echo pirmam aukšte, o gimdyklos antram....kokie ten remontai? gal šiaip ką taisė, nereikia perdėt....

Atsakyti
Iš ligoninės grįžau vakar, tai ten šiuo metu remontuoja vieną iš gimdyklų, bet triukšmo nėra daug, gydytoja sakė, kad jau greitai ruošiasi klijuoti plyteles.
Gimdyvių buvo labai daug, palatose dauguma gulėjome po dvi (po vieną gulėjo tik tos, kurios buvo spėjusios prieš piką atsigulti su vyrais).Gydytoja sakė, kad jau antrą mėnesį tokia ligoninės apgultis. Šeštadienį net buvo gimdyklų pritrūkę.
Atsakyti