QUOTE(Nike @ 2009 07 29, 17:37)
gimdziau
kolektyvas

tikrai niekuo nesiskundziau ir nemazianu del ko galima skustis...cia kaip ir zmones skirtingi-man viskas buvo

maistas skanus, o kad po dvi guli, nemaciau problemos-man dar saugiau-eini i dusa ir zinai kad palatoj leliu priziures kolege, kad nereik rakint, saugu daigkus palikt......
nu super, tiesiog nuraminai, o del gulejimo po dvi as ir tapati pamaniau kad saugiau ir vaikiuka butu kam paziuret

nes ciuju MB tai nepasiliks
Papildyta:
QUOTE(Furtado @ 2009 07 29, 17:55)
Na man dar vienas klausimas iškilo...Įdomu, jei netyčia išpultų tokią dieną gimdyt kai MB dirbs, paskambinus į greitąją ir jai atvykus, kaip įdomu sureguliuot tą klausimą kur mane vežt???Nes man arčiausiai tai KMUK, įsivaizduoju ten ir vežtų, o aš tai noriu į II ligoninę..

Nu blyn, o, kad tokia padėtis, jog yra perpildytos palatos, tai nekas...Man tai buvo vienas iš prioritetų
na tau iki termino ir tolokai dar, manau tada sezonas jau aprims

, o seip greituke del gimdymo manau turi kalusti, ir jei jokiu komplikaciju nera, turi vezti ten kur pasakai, nesvarbu kas arciau, o jei as susitarusi su gyd?tai ka ves kur nori?nu jau ne...turi vezti kur pasakai, nes drauge kai gimde, jai ir arciau kmu buvo, o sake vezt i II ir veze