Sveikutės
Kažkaip užtikau šią temą, net nesitikėjau, kad tokia yra Vat nors aš iš Kėdainių, bet planuoju gimdyti šioje ligoninėje, tai įdomu, kaip čia kas ... Vat nesenai ten buvau (prieš porą dienų), tai supratau, kad remontas vyksta, labai jau erzino gręžimo garsas
QUOTE(matsu @ 2009 07 29, 10:57)
Sveikutės
Kažkaip užtikau šią temą, net nesitikėjau, kad tokia yra Vat nors aš iš Kėdainių, bet planuoju gimdyti šioje ligoninėje, tai įdomu, kaip čia kas ... Vat nesenai ten buvau (prieš porą dienų), tai supratau, kad remontas vyksta, labai jau erzino gręžimo garsas
geras....as gulejau 3 dienas praeita savaite ir nieko negirdejau-jokiu remontu
todel kad remontai jau baigti
buvau paskaitelei ir vaiskciojau po palatas ir gimdyklas, visai graziai daba ten aptvarkyta
o tai gimdei ten pries tris dienas, ar tik stacionare gulejai?kaip kolektyvas, nes seip ten nesilankau, o planuoju gimdyt?
buvau paskaitelei ir vaiskciojau po palatas ir gimdyklas, visai graziai daba ten aptvarkyta
o tai gimdei ten pries tris dienas, ar tik stacionare gulejai?kaip kolektyvas, nes seip ten nesilankau, o planuoju gimdyt?
QUOTE(Evelinuke @ 2009 07 29, 11:02)
todel kad remontai jau baigti
Matau nedaug liko iki didžiosios dienos...
Gryši ir mums čia besidominčioms papasakosi viska viska Užsirašinėk viska svarbiausia...
Aš tai norėčiau gauti tą palatą kur su dušu, sakė para kainuoja 100lt. nemažai, bet turbūt išlepau per neštumą, nenoriu vaikščiot į dušą per visą koridorių... Įdomu kaip su jomis situacija, ar jos pirmu numeriu išgraibstomos būna...
Gimdziau gimdykloje kurioje yra dusas, bet man jo neprireike
QUOTE(Nike @ 2009 07 29, 12:49)
geras....as gulejau 3 dienas praeita savaite ir nieko negirdejau-jokiu remontu
Sėdėjau prie kabineto echoskopijai daryt ir taaaip garsiai gręžė ..
QUOTE(matsu @ 2009 07 29, 16:25)
čia pirmam aukšte? nes echo kabinetas lygtais pirmam aukšte. šiandien ten buvau echo dariausi, bet niekas negręžė
QUOTE(Giedroote @ 2009 07 29, 13:53)
Matau nedaug liko iki didžiosios dienos...
Gryši ir mums čia besidominčioms papasakosi viska viska Užsirašinėk viska svarbiausia...
Aš tai norėčiau gauti tą palatą kur su dušu, sakė para kainuoja 100lt. nemažai, bet turbūt išlepau per neštumą, nenoriu vaikščiot į dušą per visą koridorių... Įdomu kaip su jomis situacija, ar jos pirmu numeriu išgraibstomos būna...
tos paltos kur su dusu tipo skirtos kam cp daro, bet jei susimoki ir jos laisvos manau galima gaut
tep iki tos dienos jau nedaug beliko, jau greiciau ir butu gatava beto daba pats gimdymo sezonas, tai duok dieve kad bent viena palatoj guleciau, ba sake ana sav tai ir po dvi buvo, nes pilna gimdyviu
na kam gimdymas dar tolokai tai dar spes visos issilakstyt
Papildyta:
QUOTE(matsu @ 2009 07 29, 16:25)
na tau iki gimdymo dar toloka, tai spes manau viska isgrezt ir paruost jusu atvykimui
As jau dabar jaudinuosi, tai nežinau kas bus kai man bus like kelios savaites...
Kažkaip keistai čia, kiek buvau ir kursuose ir šiaip pas gydytoja ten niekad negreze, gal kur kitam aukšte?
Kažkaip keistai čia, kiek buvau ir kursuose ir šiaip pas gydytoja ten niekad negreze, gal kur kitam aukšte?
QUOTE(Evelinuke @ 2009 07 29, 12:02)
gimdziau
kolektyvas tikrai niekuo nesiskundziau ir nemazianu del ko galima skustis...cia kaip ir zmones skirtingi-man viskas buvo maistas skanus, o kad po dvi guli, nemaciau problemos-man dar saugiau-eini i dusa ir zinai kad palatoj leliu priziures kolege, kad nereik rakint, saugu daigkus palikt......
Na man dar vienas klausimas iškilo...Įdomu, jei netyčia išpultų tokią dieną gimdyt kai MB dirbs, paskambinus į greitąją ir jai atvykus, kaip įdomu sureguliuot tą klausimą kur mane vežt???Nes man arčiausiai tai KMUK, įsivaizduoju ten ir vežtų, o aš tai noriu į II ligoninę..
Nu blyn, o, kad tokia padėtis, jog yra perpildytos palatos, tai nekas...Man tai buvo vienas iš prioritetų
Nu blyn, o, kad tokia padėtis, jog yra perpildytos palatos, tai nekas...Man tai buvo vienas iš prioritetų
QUOTE(Nike @ 2009 07 29, 17:37)
gimdziau
kolektyvas tikrai niekuo nesiskundziau ir nemazianu del ko galima skustis...cia kaip ir zmones skirtingi-man viskas buvo maistas skanus, o kad po dvi guli, nemaciau problemos-man dar saugiau-eini i dusa ir zinai kad palatoj leliu priziures kolege, kad nereik rakint, saugu daigkus palikt......
nu super, tiesiog nuraminai, o del gulejimo po dvi as ir tapati pamaniau kad saugiau ir vaikiuka butu kam paziuret nes ciuju MB tai nepasiliks
Papildyta:
QUOTE(Furtado @ 2009 07 29, 17:55)
Na man dar vienas klausimas iškilo...Įdomu, jei netyčia išpultų tokią dieną gimdyt kai MB dirbs, paskambinus į greitąją ir jai atvykus, kaip įdomu sureguliuot tą klausimą kur mane vežt???Nes man arčiausiai tai KMUK, įsivaizduoju ten ir vežtų, o aš tai noriu į II ligoninę..
na tau iki termino ir tolokai dar, manau tada sezonas jau aprims , o seip greituke del gimdymo manau turi kalusti, ir jei jokiu komplikaciju nera, turi vezti ten kur pasakai, nesvarbu kas arciau, o jei as susitarusi su gyd?tai ka ves kur nori?nu jau ne...turi vezti kur pasakai, nes drauge kai gimde, jai ir arciau kmu buvo, o sake vezt i II ir veze