Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno II klinikinė ligoninė

QUOTE(++++ @ 2009 07 26, 23:38)
o tau dare klizma? ar su nuskausminimais gimdei?

aha vat as ir apie tai daba galvoju g.gif kaip ten su tom klizmom, ar namie geriau pasidaryt jei spesiu pries isvaziuojant gimdyt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mrgata @ 2009 07 26, 14:37)
sveikos busimos ir esamos mamyte smile.gif
mes savo stebulko sulaukem pirmadieni:) su akusere Ilona ir gyd Kalvisku.. nors gimdymas greitas esu be galo dekinga siems zmones. su jais taremes, jie vaziavo pas mus nakti, akusere nepasitrauke nei per zingsni.. gydytojas tare savo tvirta zodi kai prasiau daryti ka norit ("kad ir ispjaukit" - tai vyras prisimena), bet padekit blush2.gif  sake: ka cia dabar sneki, juk jau viska padarei, dar truputi ir bus viskas baigta:) mokejo nukreiti ir mano mintis pokalbi reikiamu metu koki vystydamas, i mano durnus klausimus atsakineti... kors kai kuriu klausimu ir atsakymu nepamenu, net negirdejau smile.gif gimdymas buvo sekmingas, nei plysom nei vaikeliui kas nors...
po gimdymo mokejomi kasa, tokia tvarka nuo senai, taciau jie tik nuo pernai stengiasi taip gyventi.. 
gyd ir akusere kiekviena diena ateidavo i palata po kelis kartus paklausdavo kaip jauciames, kaip sekas...
nuo liepos 1 d uz vyro nakvyne mokama po 15 Lt, taciau su dideliu pasitikejimu musu paklause kiek naktu jis nakvojo:)

Antraji vaziuosiu gimdyti vel pas siuos zmones
o jūs mokėjote tik į kasą? į rankas nemokėjote?
Atsakyti
QUOTE(Evelinuke @ 2009 07 27, 03:16)
aha vat as ir apie tai daba galvoju g.gif kaip ten su tom klizmom, ar namie geriau pasidaryt jei spesiu pries isvaziuojant gimdyt blush2.gif

taip atsitiko kad klizma man pastate priemimo skyriuje, ir tik po to uzkele liftu i gimdykla. Jeigu iseina galima ir namuose pasidaryt, bet kartais gali ir nespet namuose pasidaryt.
Atsakyti
QUOTE(++++ @ 2009 07 26, 23:38)
o tau dare klizma? ar su nuskausminimais gimdei?

klizmos nedare, nors ir sakiau, kad para daugiau nesitustinusi..
o pries vaistu pati nusistaciusi... norejau pagimdyti naturaliai, kad zinociau ka tai reiskia... nuskausminamieji man buvo vanduo.. ir tikrai efektyvus:) nes kol 20 min buvau istraukta is vandens, kad vaikutis nusileistu zemyn, zymiai labiau skaudejo
Papildyta:
QUOTE(Mildute @ 2009 07 27, 09:00)

tik i kasa.. isleido mus ketvirtadieni namo, o pnkt ir gydytijas ir akusere abu budejo tai su organizavom jiems torciuka (kuri nuveze draugai), ant kurio uzrasem padeka gydytojui ir akuserei nuo Mato ir teveliu mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, o ten yra galimybė per sąrėmius duše būti? Nes regis mačiau, kad vonai yra, bet vonioje ilgiau nei 10 min. aš niekada neišbūnu, visiškai vonios nemėgstu, o dušas tai mane super veikia. Jei galvą skauda ar šiaip blogai jaučiuosi, visada varau į dušą, nežinau ar tai įsitikinimas, bet man jis tikrai padeda. Manau, kad padėtų ir sarėmių metu. Kaip manote?
Atsakyti
QUOTE(Magreco @ 2009 07 28, 09:06)
Merginos, o ten yra galimybė per sąrėmius duše būti? Nes regis mačiau, kad vonai yra, bet vonioje ilgiau nei 10 min. aš niekada neišbūnu, visiškai vonios nemėgstu, o dušas tai mane super veikia. Jei galvą skauda ar šiaip blogai jaučiuosi, visada varau į dušą, nežinau ar tai įsitikinimas, bet man jis tikrai padeda. Manau, kad padėtų ir sarėmių metu. Kaip manote?

Vienoje gimdykloje yra dušas,kitoje vonia.O likusiose nėra tokių dalykėlių mirksiukas.gif Kai išeisi į dekretą,lėksim į paskaitėles į šitą ligoninę,tada pati pamatysi kas ir kaip biggrin.gif
Atsakyti
man abu kartus darė klizmą, net neklausė ar namie dariau, ar ne.

Dušas tik vienoj gimdykloj (nr.5, buvusi rožinė, dabar geltona). Dar vienoj gimdykloj yra vonia.
Atsakyti
QUOTE(Mildute @ 2009 07 27, 09:00)

o kaip pajutai, kada tau reikia vaziuoti i ligonine? prasidejo skausmingi saremiai ar vandenys nubego? Ar gimdei tada kaip ir buvo tau nustatyta gimdymo diena?
Tavo lelius pasikeite kaip buvo pilvelyje ir dabar ( ar miega ir zaidzia panasiu metu kaip ir pilve) tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomulyte @ 2009 07 28, 09:21)
Vienoje gimdykloje yra dušas,kitoje vonia.O likusiose nėra tokių dalykėlių mirksiukas.gif  Kai išeisi į dekretą,lėksim į paskaitėles į šitą ligoninę,tada pati pamatysi kas ir kaip biggrin.gif

Aha, varysim kartu bigsmile.gif Bus smagu kai jau sava kompanija yra group.gif
O gal kuri mergytė turi nuotraukų kaip tos gimdyklos dabar atrodo? Nes kaip suprantu, kur pirmame puslapyje įdėta, tai čia prieš remontus, ane? man be proto smalsu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(++++ @ 2009 07 28, 09:39)
o kaip pajutai, kada tau reikia vaziuoti i ligonine? prasidejo skausmingi saremiai ar vandenys nubego? Ar gimdei tada kaip ir buvo tau nustatyta gimdymo diena?
Tavo lelius pasikeite kaip buvo pilvelyje ir dabar ( ar miega ir zaidzia panasiu metu kaip ir pilve)  tongue.gif

aš dar negimdžiau... bet žadu tartis, todėl labai įdomu kaip kas ligoninėje. Pirmą mergytę gimdžiau beveik prieš keturis metus šioje ligoninėje, buvo planinis CP, tariausi su gydytoja. Bet matau-daug kas pasikeitę, todėl labai smalsu viskas.
Atsakyti
labas 4u.gif

gimdziau pries 5dienas sitoj ligoninej ir labai keista, bet man niekas nepasiule klizmos pasidaryti blush2.gif kazin nuo ko cia priklauso blush2.gif vienoms siulo, o kitoms ne blush2.gif

o siaip gimdyviu tiek buvo, kad visoms teko po dvi palatose guleti, bet nemaciau nieko blogo-dar smagiau buvo dalintis patirtimi su kaimyne smile.gif o kadang abu vaikiukai buvo tokei prie ramesniu, tai problemu nebuvo 4u.gif
Atsakyti
vakar buvau ligoninėje. Sakė daktarė perpildyta, guli moterys po dvi. Šiaip ramu buvo, remontų negirdėjau jokių...nors aš buvau apie 19 valandą, tai tokiu metu gal jau ir nedirbtų darbininkai g.gif
Atsakyti