Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno II klinikinė ligoninė

QUOTE(Tomulyte @ 2009 07 25, 15:43)
Viena ir pagrindinė priežastis,kodėl aš norėčiau mokėti į kasą,tai oficialus gimdymas.Noriu,kad daktaras formintusi "ant" savęs. Nes jeigu kokios bėdos (tfu tfu tfu),tai neatknistum niekada galų blush2.gif

Vat šitas tai teisybė g.gif Bet realiai, tai man susidarė nuomonė, kad yra vengiama mokėti į kasą, nes duodant į kišenę daktarui viskas lieka, o kai į kasą tai nuo tų 600 apie 200-300lt tenka gydytojui.
Atsakyti
QUOTE(ausriukas_ka @ 2009 07 25, 16:11)
Vat šitas tai teisybė  g.gif  Bet realiai, tai man susidarė nuomonė, kad yra vengiama mokėti į kasą, nes duodant į kišenę daktarui viskas lieka, o kai į kasą tai nuo tų 600 apie 200-300lt tenka gydytojui.

Man tai keista,kad tas daktaras pats labai norėjo,kad į kasą sumokėtume g.gif
Atsakyti
QUOTE(ausriukas_ka @ 2009 07 25, 12:48)
Bet jei gydytojas gudrus, tai ir ne jo darbo metu iškvietus ji, gali ''sumakliuot'', kad į kasą nereikės moket, o tuos 600lt jis pasidalins ir su anesteziologu ir su akušere...  mirksiukas.gif  (Tomulyte, kiek žinau tu pas tą daktarą ir gimdysi...)

nesumakliuos lotuliukas.gif sava chebra laaabai greit valdžiai užstukins už taisyklių nesilaikymą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomulyte @ 2009 07 25, 16:44)
Man tai keista,kad tas daktaras pats labai norėjo,kad į kasą sumokėtume g.gif

Maž jiems ten kažkokie ''bonusai'' per mėnesį reikalingi... O gal susiję, kad kitam skyriuj dirba dabar... g.gif
Atsakyti
QUOTE(ausriukas_ka @ 2009 07 25, 22:06)
Maž jiems ten kažkokie ''bonusai'' per mėnesį reikalingi...  O gal susiję, kad kitam skyriuj dirba dabar...  g.gif

Tas ir esmė.Jis minėjo,kad labai griežtai valdžia tuos dalykus "užrišo" (neva ant kito daktaro formina gimdymą). Ir jiems vstiek kad ir 200 lt,visgi nubyra į kišenę biggrin.gif O ir pajamos jau oficialios matosi.
Atsakyti
QUOTE(Tomulyte @ 2009 07 25, 22:41)
Tas ir esmė.Jis minėjo,kad labai griežtai valdžia tuos dalykus "užrišo" (neva ant kito daktaro formina gimdymą). Ir jiems vstiek kad ir 200 lt,visgi nubyra į kišenę biggrin.gif O ir pajamos jau oficialios matosi.

Aš net įlindau per savo el. bankininkyste i ligoniu kasu puslapi paziuret ant ko suformintas mano gimdymas. Ir ką, nugi ant jo paties g.gif Nu bandant viską pateisint logiškai gaunasi, kad aš atvykau į ligoninę, visi akušerinio daktarai buvo užsiėmę ir jam vargšiukui teko bėgt iš kito skyriaus ir atlikt man CP mirksiukas.gif Tarkim, paaiškinam visą sitauciją taip... 4u.gif
Atsakyti
O tu kokiam cia banke gali tai paziureti?
Atsakyti
QUOTE(vilmutute @ 2009 07 25, 23:34)
O tu kokiam cia banke gali tai paziureti?

Visuose turėtų būti... aš asmeniškai per swedbanka einu. Reikia eiti į el. paslaugas, ten paskui į valdžios vartus, paskui atrodo ir bus ligonių kasos. O ten jau visa tavo ligu istorija nuo 1999m. atrodo... pas ką, kada buvai, diagnozė, kiek valstybei kainavo tavo apsilankymas... thumbup.gif
Atsakyti
ausriukas_ka,kelintą valandą tau CP darė g.gif ?Vakar kamantinėjau vyrą (jis per gimdymą mokėjo visur pinigus),kodėl mokėjom į kasą?Bandė paaiškint man,bet nesupratau doh.gif Tik supratau tiek,kad jeigu būčiau pagimdžius iki 12 val,būtų nereikėje mnokėt (bet ne dėl to,kad gyd budėjimas baigės,kažkokia kita priežastis).
Atsakyti
QUOTE(Tomulyte @ 2009 07 26, 08:30)
ausriukas_ka,kelintą valandą tau CP darė g.gif ?Vakar kamantinėjau vyrą (jis per gimdymą mokėjo visur pinigus),kodėl mokėjom į kasą?Bandė paaiškint man,bet nesupratau doh.gif Tik supratau tiek,kad jeigu būčiau pagimdžius iki 12 val,būtų nereikėje mnokėt (bet ne dėl to,kad gyd budėjimas baigės,kažkokia kita priežastis).

Tai vat todėl turbūt ir nereikėjo, nes CP darė 9.30 val smile.gif
Atsakyti
sveikos busimos ir esamos mamyte smile.gif
mes savo stebulko sulaukem pirmadieni:) su akusere Ilona ir gyd Kalvisku.. nors gimdymas greitas esu be galo dekinga siems zmones. su jais taremes, jie vaziavo pas mus nakti, akusere nepasitrauke nei per zingsni.. gydytojas tare savo tvirta zodi kai prasiau daryti ka norit ("kad ir ispjaukit" - tai vyras prisimena), bet padekit blush2.gif sake: ka cia dabar sneki, juk jau viska padarei, dar truputi ir bus viskas baigta:) mokejo nukreiti ir mano mintis pokalbi reikiamu metu koki vystydamas, i mano durnus klausimus atsakineti... kors kai kuriu klausimu ir atsakymu nepamenu, net negirdejau smile.gif gimdymas buvo sekmingas, nei plysom nei vaikeliui kas nors...
po gimdymo mokejomi kasa, tokia tvarka nuo senai, taciau jie tik nuo pernai stengiasi taip gyventi..
gyd ir akusere kiekviena diena ateidavo i palata po kelis kartus paklausdavo kaip jauciames, kaip sekas...
nuo liepos 1 d uz vyro nakvyne mokama po 15 Lt, taciau su dideliu pasitikejimu musu paklause kiek naktu jis nakvojo:)

Antraji vaziuosiu gimdyti vel pas siuos zmones
Atsakyti
QUOTE(mrgata @ 2009 07 26, 14:37)
sveikos busimos ir esamos mamyte smile.gif
mes savo stebulko sulaukem pirmadieni:) su akusere Ilona ir gyd Kalvisku.. nors gimdymas greitas esu be galo dekinga siems zmones. su jais taremes, jie vaziavo pas mus nakti, akusere nepasitrauke nei per zingsni.. gydytojas tare savo tvirta zodi kai prasiau daryti ka norit ("kad ir ispjaukit" - tai vyras prisimena), bet padekit blush2.gif  sake: ka cia dabar sneki, juk jau viska padarei, dar truputi ir bus viskas baigta:) mokejo nukreiti ir mano mintis pokalbi reikiamu metu koki vystydamas, i mano durnus klausimus atsakineti... kors kai kuriu klausimu ir atsakymu nepamenu, net negirdejau smile.gif gimdymas buvo sekmingas, nei plysom nei vaikeliui kas nors...
po gimdymo mokejomi kasa, tokia tvarka nuo senai, taciau jie tik nuo pernai stengiasi taip gyventi.. 
gyd ir akusere kiekviena diena ateidavo i palata po kelis kartus paklausdavo kaip jauciames, kaip sekas...
nuo liepos 1 d uz vyro nakvyne mokama po 15 Lt, taciau su dideliu pasitikejimu musu paklause kiek naktu jis nakvojo:)

Antraji vaziuosiu gimdyti vel pas siuos zmones

o tau dare klizma? ar su nuskausminimais gimdei?
Atsakyti